Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה כבר שמעתי מכמה אנשים בזמן קצר יחסית שרכבם נגנב באמצע היום ברחובות הומים.

נראה שהמשטרה נעלמה מהרחובות והניידות נעלמו מהכבישים, רואים את זה גם לפי העלייה הדרמטית במספר תאונות הדרכים. איש איש לנפשו. מערב פרוע.

הנה דוגמה מהיום - אדם שרואה גנב בתוך הרכב שלו רודף אחריו ותופס אותו. איזה תותח.

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תותח תותח אבל עובר אדומים ונוסע במהירות מופרזת בתוך העיר,וגם מסכן עוברי דרך ומנגח רכב.

גניבות רכב מתבצעות בכל שעות היום,זה לא דבר חדש.

חס וחלילה הוא היה דורס ילד או נכנס ברכב אחר,זה היה נגמר אחרת לגמרי.

גם שמשטרה עושה מרדפים זה תמיד עם צ'קלקות וסירנות בכדי להזהיר את שאר משתמשי הדרך.

זה לא המערב הפרוע פה,אסור שמקרים כאלו יחזרו.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

בזכות אנשים כאלה, לא גונבים גם לך את הרכב היום או מחר.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

אין קשר בין מחט לתחת.

גילוי נאות עבדתי באיתוראן במשך 4 שנים במחלקת אכיפה,מרדפים כאלו הם דבר שבשגרה רק שהם צריכים להעשות בצורה חכמה ומסודרת.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אבל זאת השפה היחידה שהם מבינים.

פורסם
אין קשר בין מחט לתחת.

גילוי נאות עבדתי באיתוראן במשך 4 שנים במחלקת אכיפה,מרדפים כאלו הם דבר שבשגרה רק שהם צריכים להעשות בצורה חכמה ומסודרת.

באמת נזכרתי בקשר המוזר בין איתוראן למשטרה, זה קצת מוזר לקרא על מבצעים משותפים של המשטרה ואיתוראן לתפיסת גנבים, בלי איתוראן שתחזיק לה את היד המשטרה לא מסוגלת ?

רק למי שיש כסף לחברות פרטיות כמו איתוראן מותר לקבל הגנת המשטרה מגניבות ?

והכי מצחיק זה לקרא שהמשטרה שוכרת את איתוראן לשמור עליה.

פורסם

במציאות העגומה שלנו, בעל הרכב יתבע ע"י הגנב של הרכב ומשפחתו בראש ובראשונה, לאחר מכן והפעם בצדק ע"י העיריה ולאחר מכן יוגשו נגדו דו"חות משטרה למכביר ביחד עם שלילת רשיון.

כבר היה עדיף שהיה נגנב הרכב.

יצא גבר - אין ספק, מה זה יעזור לו עכשיו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם (נערך)
באמת נזכרתי בקשר המוזר בין איתוראן למשטרה, זה קצת מוזר לקרא על מבצעים משותפים של המשטרה ואיתוראן לתפיסת גנבים, בלי איתוראן שתחזיק לה את היד המשטרה לא מסוגלת ?

רק למי שיש כסף לחברות פרטיות כמו איתוראן מותר לקבל הגנת המשטרה מגניבות ?

והכי מצחיק זה לקרא שהמשטרה שוכרת את איתוראן לשמור עליה.

מה מוזר בזה?

נעשה את זה ככה,איך אתה מציע למגר גניבות רכב?

מה המשטרה יכולה לעשות בעניין? לאחר שהרכב נגנב?(והם עושים פעילויות כאלו בכל מקרה)

הכתבה שאתה מדבר עליה היא מ2008 בתור התחלה,וכן איתוראן זו החברה הכי חזקה בשוק הזה,ועם המערך אכיפה הכי טוב,אז כן די הגיוני שהמשטרה תשתמש בשירותים של איתוראן.

אם אתה חושב שאתה יכול לאתר רכב גנוב לאחר שנגנב ללא אמצעיים טכנולוגים אתה טועה,זה יותר גרוע מלחפש מחט בערמת שחת.

במיוחד שמדובר בניידות ורכבים משטרתיים שיש חשש שיבצעו איתם פעילות פח"ע.

מה פסול בחברה ציבורית אשר עוזרת לגוף ממשלתי למגר תופעות גניבת רכב ללא מטרות רווח?

ברגע שתשלב כוחות עם חברה אשר כל כולה מתמקדת בגניבות רכב מן הסתם שהאכיפה תהיה טובה בהרבה.

למשטרה יש הרבה מה ללמוד,ועם כל הכבוד אני גם יכול להבין למה גניבות רכב זה לא נושא שבוער להם,עם חוסר באלפי שוטרים וניידות ,יש להם דברים חשובים יותר לעשות.

כאשר אזרח מדווח למשטרה שהרכב שלו נגנב,לך תתחיל לחפש,כשאיתוראן אומרת למשטרה יש רכב גנוב בנקודה A,כרגע בנסיעה/עמידה מה נראה לך יותר ריאלי לעשות?

ובנוסף איתוראן תופסים גם הרבה מאוד רכבים ללא איתוראן,למישהו זה מזיז? מישהו מתגמל אותם על זה? לא.

עריכה אחרונה על ידי ArikC

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
באמת נזכרתי בקשר המוזר בין איתוראן למשטרה

למה מוזר? כפי שהמשטרה משתמשת בחברות הסלולר לאיתור אנשים, כך היא משתמש בחברות כמו איתורן לאיתור רכב גנוב. אינטרס הדדי - האחד רוצה את הרכב והשני את הגנב.

פורסם

ואף אחד לא מדבר על המקצועיות שהוא סובב את הרכב... הבנאדם מבוזבז

פורסם
מה מוזר בזה?

נעשה את זה ככה,איך אתה מציע למגר גניבות רכב?

מה המשטרה יכולה לעשות בעניין? לאחר שהרכב נגנב?(והם עושים פעילויות כאלו בכל מקרה)

הכתבה שאתה מדבר עליה היא מ2008 בתור התחלה,וכן איתוראן זו החברה הכי חזקה בשוק הזה,ועם המערך אכיפה הכי טוב,אז כן די הגיוני שהמשטרה תשתמש בשירותים של איתוראן.

החברה הכי חזקה כי המשטרה משתפת רק אותה (תקן אותי אם אני טועה) וובכך נותנת לה עדיפות אדירה בשוק על פני כל שאר החברות. איזה סיכוי יש לחברות אחרות ? לי זה מריח סירחון של שחיתות.

אם אתה חושב שאתה יכול לאתר רכב גנוב לאחר שנגנב ללא אמצעיים טכנולוגים אתה טועה,זה יותר גרוע מלחפש מחט בערמת שחת.

אחד מהתפקידים של המשטרה הוא לדאוג להתעדכן טכנולוגית מול הגנבים, להסתמך על טכנולוגיה של חברה פרטית זה להוריד את המשטרה לדרגה של גוף פאסיבי, מנהל שמשלם לקבלנים שיעשו בשבילו את העבודה.זה יוצר משטרה מנוונת, גוף שלא יודע לתפקד, בדיוק כמו מה שיש לנו היום.

במיוחד שמדובר בניידות ורכבים משטרתיים שיש חשש שיבצעו איתם פעילות פח"ע.

על אחת כמה וכמה המשטרה אמורה לדעת לשמור על עצמה ולא לתת את התפקיד הזה למישהו אחר.

מה פסול בחברה ציבורית אשר עוזרת לגוף ממשלתי למגר תופעות גניבת רכב ללא מטרות רווח?

אהבתי את ה"עוזרת" ו "ללא כוונת רווח" :lol:, מה פסול ? כל כך הרבה דברים, רק לדוגמא אפשר לתאר את טובות ההנאה הלא חוקיות שזורמות משני הכיוונים במצב כזה.

ברגע שתשלב כוחות עם חברה אשר כל כולה מתמקדת בגניבות רכב מן הסתם שהאכיפה תהיה טובה בהרבה.

למשטרה יש הרבה מה ללמוד,ועם כל הכבוד אני גם יכול להבין למה גניבות רכב זה לא נושא שבוער להם,עם חוסר באלפי שוטרים וניידות ,יש להם דברים חשובים יותר לעשות.

כשאפשר להפיל את העבודה על מישהו אחר, להוריד את מספר הניידות בחצי ולמלא את הכבישים במצלמות מהירות במקום ניידות, מה שנשאר לשוטרים זה לשבת במשרג הממוזג, עם כוס תה מול המחשב ולחכות לפנסיה הנוחה.

כאשר אזרח מדווח למשטרה שהרכב שלו נגנב,לך תתחיל לחפש,כשאיתוראן אומרת למשטרה יש רכב גנוב בנקודה A,כרגע בנסיעה/עמידה מה נראה לך יותר ריאלי לעשות?

כן יופי של סיטואציה, מי שמשלם לחברה פרטית המשטרה יוצאת להחזיר לו את הרכב, מי שלא משלם, יחכה למשטרה עד קץ ויכול רק לחלום שהרכב יחזור אליו.

נניח יש 2 קריאות בבת אחת, וניידת אחת פנוייה, האם היא תצא למרדף אחרי הרכב שאיתוראן התריעו, או אחרי רכב שאזרח רגיל התריע על גניבתו.? התפקיד של המשטרה לשרת את כל הציבור ולא להעדיף את ציבור איתוראן

ובנוסף איתוראן תופסים גם הרבה מאוד רכבים ללא איתוראן,למישהו זה מזיז? מישהו מתגמל אותם על זה?

לא הגיוני ואני לא מאמין לזה. תראה לי דוגמה למרדף של איתוראן אחרי רכב שהוא לא מנוי שלהם.

אולי אם יוצא להם על הדרך כשהם רואים גניבה הם ידווחו למשטרה, כמו כל אזרח אחר.

לא.

בגדול כל השירותי חוץ האלה שהמשטרה נשענת עליהם מביאים את המשטרה להיות חלשה פאסיבית, נחותה טכנולוגית, ותלוייה בגורמים אינטרסנטיים בשביל לבצע את העבודה שלה. משטרה לא יכולה להיות גוף מופרט.

פורסם
במציאות העגומה שלנו, בעל הרכב יתבע ע"י הגנב של הרכב ומשפחתו בראש ובראשונה, לאחר מכן והפעם בצדק ע"י העיריה ולאחר מכן יוגשו נגדו דו"חות משטרה למכביר ביחד עם שלילת רשיון.

כבר היה עדיף שהיה נגנב הרכב.

יצא גבר - אין ספק, מה זה יעזור לו עכשיו.

לא נראה לי שלבחור שעושה דבר כזה ומלכתחילה מסתובב עם מחבט ברכב אכפת אם ישללו לו את הרישיון, אם יש לו אחד בכלל.
פורסם (נערך)

martines

ניכר כי אינך מבין איך הסיפור הזה עובד.

יש פה דבר מאוד פשוט של יד לוחצת יד,עובדים בשיתוף פעולה ומן הסתם שלכל צד יש את האינטרסים שלו.

שוב אתה מדבר על עניין מ2008 ואני לא יודע מה המצב עכשיו,אתה חושב שהמשטרה יכולה להקים לעצמם ניהול ציי רכב במחיר זול יותר מאיתוראן? אנשים חכמים ממך וממני עשו את החישובים וכנראה הגיעו למסקנה שזה יותר כלכלי להסתמך על חברה צד ג'.

ושוב,איתוראן היא חברה ציבורית.

וכן איתוראן עוזרת למשטרה ללא רווח,כשנוגע לרכבים גנובים שהם לא מנויים.

המשטרה עושה את השיקולים שלה לאיזה אירוע לצאת איתוראן לא מעורבת בהחלטות האלו,ובדיוק בגלל זה יש לאיתוראן אוכפים בכדי לא להסתמך על המשטרה.

לא פעם במרדפים אין בכלל ניידות של המשטרה אלא רק אוכפים של איתוראן,אי אפשר להסתמך על המשטרה.

אתה יכול לא להאמין עד מחר,אישית אני תפסתי עשרות רכבים שהם לא של איתוראן,המשטרה מעבירה לאיתוראן בשוטף רכבים שנגנבים ולאיתוראן כבר יש אנשים במחסומים,אז הפעולה היא פשוטה מאוד.

בקיצור אתה יכול להתבכיין עד מחר,החברה הזו עושה לטובת הציבור לא פחות מהמשטרה אם לא יותר,אם זה בפעילות מודיעינית או אם זה בפעילות בשטח.

אני אחדש לך ואוסיף שאיתוראן גם משתמשת בשירותי הצבא והמשטרה הפלסטינית,אולי גם ביניהם יש תככים ומזימות?

ומה אתה אומר על שאר החברות אשר עובדות עם המשטרה? סקיילוק,פויינטר וכו'?

גם להם יש קומבינות עם המשטרה? לא,כולם עובדים בשיתוף פעולה,איתוראן עובדת בשת"פ עם פויינטר,אנחנו תופסים רכבים שלהם,הם שלנו.

עריכה אחרונה על ידי ArikC

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
martines

ניכר כי אינך מבין איך הסיפור הזה עובד.

יש פה דבר מאוד פשוט של יד לוחצת יד,עובדים בשיתוף פעולה ומן הסתם שלכל צד יש את האינטרסים שלו.

שוב אתה מדבר על עניין מ2008 ואני לא יודע מה המצב עכשיו,אתה חושב שהמשטרה יכולה להקים לעצמם ניהול ציי רכב במחיר זול יותר מאיתוראן? אנשים חכמים ממך וממני עשו את החישובים וכנראה הגיעו למסקנה שזה יותר כלכלי להסתמך על חברה צד ג'.

ושוב,איתוראן היא חברה ציבורית.

וכן איתוראן עוזרת למשטרה ללא רווח,כשנוגע לרכבים גנובים שהם לא מנויים.

המשטרה עושה את השיקולים שלה לאיזה אירוע לצאת איתוראן לא מעורבת בהחלטות האלו,ובדיוק בגלל זה יש לאיתוראן אוכפים בכדי לא להסתמך על המשטרה.

אתה יכול לא להאמין עד מחר,אישית אני תפסתי עשרות רכבים שהם לא של איתוראן,המשטרה מעבירה לאיתוראן בשוטף רכבים שנגנבים ולאיתוראן כבר יש אנשים במחסומים,אז הפעולה היא פשוטה מאוד.

בקיצור אתה יכול להתבכיין עד מחר,החברה הזו עושה לטובת הציבור לא פחות מהמשטרה אם לא יותר,אם זה בפעילות מודיעינית או אם זה בפעילות בשטח.

אני אחדש לך ואוסיף שאיתוראן גם משתמשת בשירותי הצבא והמשטרה הפלסטינית,אולי גם ביניהם יש תככים ומזימות?

מה זה "אוכפים" ? ואיך זה שהם מקימים מחסומים ?

ולמה מותר לאיתוראן לשים ולהשתמש ברכבים שלה בצקלקות כחולות של משטרה ?

המשטרה לא צריכה להתנהל כלכלית, היא לא גוף למטרות רווח. המטרה העליונה שלה היא להגן באופן שוויוני על כל האזרחים.

מה קשור זה שאיתוראן חברה ציבורית ומונפקת בבורסה לא הבנתי ?

בוא לא ניתמם. איתוראן עושה לטובת עצמה, אני לא חושב שלמישהו יש ספק בזה. זה לא מטריד אותי, אותי מטריד התלות וההתמכרות שמפתחת משטרת ישראל בשיטה הזו של לסמוך על אחרים שיעשו את העבודה בשבילם. תלות והתמכרות תמיד מביאים להתנוונות.

• תוכן חדש...