Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זקוק להמלצה לצמיגים 225/45/17

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

הגיע הזמן להחליף צמיגים... מבקש המלצה לצמיגים טובים, איכותיים חשוב מאוד שיהיו יחסית שקטים ואוחזים.

עד 500 שקל לצמיג, אפשר לחרוג מעט.

בינתיים ראיתי שהטויו נמצא בתקציב ואפילו מתחת אבל לפני שאני קונה אשמח להמלצות.

תודה

פורסם

שלום רב,

על איזה Toyo מדובר?

בנוסף לכך, מציע לך לשקול את ה-K115 של Hankook.

מדובר בצמיג טורינג המגיע כהתקנה מקורית על דגמי רכב רבים כגון פולקסווגן גולף, אופל אסטרה, סיאט לאון, אאודי A3 ועוד.

מחיר הצמיג באתר טייר קלאב הינו 548 ש"ח אך ברכישת רביעייה אתה זכאי להנחה של 5.5% וכגולש קארספורום להנחה נוספת של 2%.

סה"כ מחיר לצמיג הינו 507 ש"ח כולל מע"מ, איזון והתקנה.

לכל שאלה נוספת, אשמח לעזור.

פורסם

אהלן

אני מדבר על הטויו DRB שעולה באתר שלכם 497 שח לפני הנחה.

מה ההבדל בין הצמיג שהצעת לי לבין הצמיג הזה?

איך אני מקבל את ההנחה הנוספת של הפורום?

תודה

פורסם

ה-DRB הינו על התפר שבין צמיג ספורטיבי לצמיג טורינג ואילו ה-K115 הוא טורינג מובהק.

מעבר לכך יש את עניין קוד העומס והמהירות, ה-K115 הוא 91V וה-DRB הוא 94W.

השאלה מה נדרש אצלך ברשיון הרכב.

ההנחה הנוספת ניתנת לך באמצעות קוד קופון, שלח לי הודעה פרטית לפני ביצוע ההזמנה ואשלח לך אותו.

פורסם

אין צמיג הנקרא R1, יש צמיג של Toyo הנקרא R1R אבל הוא ספורטיבי מאד בעל אורך חיים די קצר, אליו התכוונת?

פורסם

ה-R1R הוא צמיג חד כיווני שמחליפים אותו בד"כ ברביעיות והוא מיועד לשימוש ספורטיבי.

לפי הדרישות שלך ההנקוק שהצעתי הרבה יותר מתאים.

• תוכן חדש...