Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3438 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

נורת מנוע ברכב דולקת.

כאשר מגיע למהירות 130 ומעלה הנורה מתחילה להבהב ונדלקת לי הנורה של ההחלקה -משולש צבע כתום ולא נכבית,ושאני מנמיך מהירות הנורת מנוע מפסיקה להבהב .

הלכתי מוסך אופל מורשה פה בבש בפעם הראשונה חיברו מחשב אמרו לי ממיר קטליטי. (יש לי קבלות שהוחלף ממיר פחות משנה) . עשה משהו עם המחשב והנורה כבתה.

נסעתי קצת ועוד פעם אותה בעיה .

חזרתי למוסך חיבר מחשב אמר לי בעיה בסליל הצתה והמצתים ונתתי להם להחליף.

נסעתי מהמוסך והבעיה חזרה.

חזרתי למוסך ועוד פעם חיברו מחשב ועכשיו אומרים לי ממיר קטליטי. בקיצור בילבלו אותי כבר לא מאמין להם פלוס יחס גרוע כאילו עושים טובה.

חברים מישהו אולי יודע מה יכולה להיות הבעיה? ולתת המלצה למוסך אמין ומקצועי שיאתר תקלה כמו שצריך

• תוכן חדש...