Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3438 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקבות תביעה ייצוגית שהוגשה נגדה הנוגעת לבעיות בתיבת ההילוכים, הסכימה דלק מוטורס לפצות 35 אלף בעלי פוקוס ופיאסטה ב-1,400 שקל כל אחד. משתמשי ליסינג יקבלו רק 200 שקל, ושאר 1,200 השקלים יועברו לחברת ההחכרה. האחריות לתיבת ההילוכים תוארך לשבע שנים

המשך הכתבה:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4911655,00.html

אני לא יודע בדיוק איזה נזק נגרם לאנשים שיש להם את הרכבים האלה (הן כספית והן עוגמת נפש)

מאחר ודלק מוטורס לא לקחה אחריות על התקלות (לא הודתה במעשה) אבל הפיצוי נשמע עלוב לטעמי.

פורסם (נערך)

להבדיל מצמפיון, הם לבד האריכו אחריות ל 10 שנים, עוד טרם התביעה. לא שזה עוזר למאות פוקוסים שעומדים מיותמים במגרשים

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

איך ב2011 זכור לי שהיא הגיעה כולם התלהבו ממנה מבחינת מנוע ועיצוב היום אף אחד לא מעיז להתקרב אליה

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם

יש אותן במגרשים באלפים ובכלום כסף,עכשיו אבל עם אחריות ל7 שנים אולי שווה לקנות אחת 2013-2014.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

משעשע.. מעניין אם אני אקבל 200 ש"ח פיצוי מחברת הליסינג (שהיום כבר אין לי קשר אליה ולא לחברה שהעסיקה אותי בזמנו).

הארכת האחריות ל-7 שנים הופכת את הפוקוס לאופציה מעניינת לקניה במחיר הנכון, הייתי הולך לבדוק טיטניום 2.0 ליטר, ומבצע נסיעת מבחן ממצה - אם הגיר עובד בצורה נסבלת שווה להמר, כי מכל שאר הבחינות זה אחלה רכב (למעט מרחב פנימי למי שקריטי).

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

אחריות זה נחמד , אבל מה עם כול בזבוז הזמן והכאבי ראש שמתלווים לגיר הזה?

בעבודה לשעבר אחד המנהלים היה רואה יותר את הרכב התחליפי שלו מאשר את הפוקוס המזורגגת הזאת. ואם לא היה רכב תחליפי? היה בבעיה שאחריות לא הייתה מפצה עליה

פורסם

החדשות לגבי הארכת האחריות מאוד מרגיעות, כבעלים של פוקוס טיטניום 2013 שלא חווה תקלות גיר מעולם, עדיין טוב לשמוע שיש לי שקט נפשי עד 2020..

לגבי ההחזר הכספי, אצטט את הכתבה למען הסדר הטוב:

"כמה כסף צפויים הלקוחות שסבלו מהגיר הלקוי לקבל?

• רכב של לקוח פרטי שנמכר על ידו לבעלים חדשים: הבעלים המקורי יקבל 1,200 שקל, הבעלים השני רק 200 שקל.
  • רכב שנמכר לחברת ליסינג (מרבית דגמי הפוקוס): חברת הליסינג תקבל 1,200 שקל, משתמש הליסינג רק 200 שקל. הכסף יועבר לבעל החוזה, כלומר לחברה שחכרה את המכוניות עבור העובדים, כאשר הכוונה בהסכם כי החברות יעבירו את הכסף לעובדים שהשתמשו במכוניות. אם נמכרה מאז המכונית כמשומשת, יקבל הרוכש 200 שקל, וחלקה של חברת הליסינג יירד ל-1,000 שקל."

פורסם

מה עם מי שרכש 0 ק"מ?

הוא לא חוכר אבל גם לא זה שרכש את הרכב מהיבואן.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם
יש אותן במגרשים באלפים ובכלום כסף,עכשיו אבל עם אחריות ל7 שנים אולי שווה לקנות אחת 2013-2014.

מה הכוונה כלום כסף?

ממגרשים זו בעיה לרכוש כי אתה לא יודע מה באמת עבר על הרכב.

ביד 2 ראיתי מחירים לא כל כך זולים.

• תוכן חדש...