Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אגזוז חלופי - הצעות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המלצה? אגזוזים?

ההורנט צריכה אגזוז חדש.

מקורי של הונדה עולה 4000 ש"ח.

מה האלטרנטיבות האחרות המומלצות (סתם אגזוז חלופי מקומי? אגזוז יבוא חלופי איכותי?)

מה כדאי? ואיפה?

תודה....

פורסם
המלצה? אגזוזים?

ההורנט צריכה אגזוז חדש.

מקורי של הונדה עולה 4000 ש"ח.

מה האלטרנטיבות האחרות המומלצות (סתם אגזוז חלופי מקומי? אגזוז יבוא חלופי איכותי?)

מה כדאי? ואיפה?

תודה....

שווה לך לבדוק את D&G של גיא אליתים, הוא משווק דרך אביזריון, אני רק לא סגור על זה שיש לו לאפונועי כביש.

"...for long you live and high you fly and smiles you'll give and tears you'll cry and all you touch and all you see is all your life will ever be"

פורסם

חפש ב EBAY

גם עם המשלוח תוכל למצוא מציאות אדירות (האמריקאים מחליפים את המשתיק כאינסטינקט אחרי קניית האופנוע) - בנוסף תוכל למצוא משתיקים תחליפיים\ של אופנועים ספורטיביים אחרים

פורסם

תעשה סיבוב בדרום ת"א, תנסה אצל בני בייקר, יש לו מבחר אגזוזים של כל החברות.

ואם תרצה משומש, תוכל לפנות ליובל 052-3300655 יש לו אופנועים לפירוק, תוכל למצא שם משהו.

פורסם
תעשה סיבוב בדרום ת"א, תנסה אצל בני בייקר, יש לו מבחר אגזוזים של כל החברות.

ואם תרצה משומש, תוכל לפנות ליובל 052-3300655 יש לו אופנועים לפירוק, תוכל למצא שם משהו.

מי זה יובל שאתה ממליץ עליו כל כך הרבה?

"...for long you live and high you fly and smiles you'll give and tears you'll cry and all you touch and all you see is all your life will ever be"

פורסם

במהלך השנים האחרונות הוא רכש הרבה אופנועים לפירוק אחרי תאונות והוא מוכר את החלקים.

אני כיום משפץ אופנוע מהיסוד, קג'יבה אלפנט, והייתי צריך חלקים וכך הגעתי אליו. כשנכנסתי למחסן שלו הרגשתי כמו ילד בחנות ממתקים. ובנוסף, הוא לא מכר לי חלק, שלטענתו, לא היה תקין.

בקיצור, אני ממליץ עליו. לדעתי, לפני שהולכים ל EBAY או לחנויות, לפנות אליו. הוא עובד בעיקר עם מוסכים.

פורסם
במהלך השנים האחרונות הוא רכש הרבה אופנועים לפירוק אחרי תאונות והוא מוכר את החלקים.

אני כיום משפץ אופנוע מהיסוד, קג'יבה אלפנט, והייתי צריך חלקים וכך הגעתי אליו. כשנכנסתי למחסן שלו הרגשתי כמו ילד בחנות ממתקים. ובנוסף, הוא לא מכר לי חלק, שלטענתו, לא היה תקין.

בקיצור, אני ממליץ עליו. לדעתי, לפני שהולכים ל EBAY או לחנויות, לפנות אליו. הוא עובד בעיקר עם מוסכים.

שכנעת אותי :wink:

• תוכן חדש...