Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תשלום דרך Western Union - אמין או לא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3439 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב חברים,

יש מס' פריטים שאני מעוניין לרכוש דרך ספק מחו"ל (ביגוד וכדו', דברים שאין בארץ)

הבעיה, שהוא טוען שהוא לא מקבל תשלום דרך פייפאל או אלי-אקספרס, אלא דרך ווסטרן יוניון.

הבעיה שכבר שמעתי בעבר דעות חלקות בנושא,

אם אני רוכש והמוצר לא מגיע נניח, האם יש הגנה בתור רוכש? מומלץ / לא מומלץ?

אודה לעזרתכם :wink:

Mazda 6 GG Luxury 2.0 07 - Exciting Zoom Zoom

פורסם (נערך)

בתשלום דרך ווסטרן יוניון אין הגנה נגד רמאות.

זה שאינו מקבל תשלום דרך פייפאל או אלי-אקספרס, לא אומר כלום. (במה אלי אקספרס קשורים לעניין ?).

במידה ואתה סומך על הספק - אז אינני רואה בעיה עם הנושא (בעבר שילמתי כך על מוצרים מבלי שהיה לי כ.א.).

אם אינך סומך עליו - אז תדלג.

נמסיס - זה לא בהכרח בעיה של לא מקובל. אם הבנתי נכון, פות"ש איננו רוצה למסור פרטי כ.א. ולכן רוצה לשלם דרך צד ג'.

מאידך, לא כל אחד עובד עם פייפאל (כל אחד ושיקוליו הוא). ישנם עסקים שמציעים גם אפשרות של תשלום בהעברה בנקאית למי שאין לו כ.א.

עריכה אחרונה על ידי guya72
  • תוכן חדש...