Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

CHRYSLER SEBRING VS AUDI A4 מה עדיף ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה לי אליכם מה עדיף הקריזלר או האודי מבחינת שוק אחזקה ובכללי תקציב פחות או יותר אותו דבר של קניה וגם אותה שנה שנת 2001 .

תודה לעוזרים.

פורסם

קשה לי לחשוב על איזשהו יתרון לקרייזלר...אולי היא מרווחת יותר.

וזהו.

בכל השאר..האודי לוקחת בענק. :wink:

.All Imprezas are equal,some are more equal then others

פורסם

במקרה היה לאחי התלבטות כזאת על הקרייזלר ולבסוף הוחלט ללכת עליה.

היא נורא נורא מאובזרת ומפוארת והרבה יותר יפה מהאאודי, מגיעה עם גג שמש סטנדרטי, ג'אנטים, עור, כיסא חשמלי, בקרת שיוט, טיפטרוניק, מרווחת מנוע מעולה (לא של מיצובישי), בשביל המחיר הזה - היא התמורה המשתלמת ביותר שיש! באאודי כל התוספות הנ"ל עולות המון כסף.

כמובן שמדובר רק בשנת 2001, כי אני הייתי קונה A6 2.8 מודל 98 :)

פורסם

האמת שאני גם חושב דיי בכיוון ולפי דעתי מבחינת פנים אוטו הרכב ממש מדהים והמחיר שלו עוד יותר....

איך הקריזלר מבחינת אמינות האם יש לו בעיות מיוחדות או שהרכב אמין לכל דעות ?

פורסם

הרכב די אמין. חשוב כמובן לבדוק היסטוריה.

לרוב אלה רכבים שלא ממש קורעים אותם.

ד,א אם אתה מתעניין באחת לבנה, יד 2 - רד ממנה.

פורסם

לא דווקא יש לשכנים שלי אחת שנת 2001 עם 60000 ק"מ יד ראשונה מאובזרת עם חיישני רוורס ועוד כל מיני תוספות שלא מגיעות עם הרכב אישתו נהגה עליה והאוטו שמור רצח רק רציתי לדעת עוד פרטים קטנים של דלק אחזקה וטיפולים לפני שאני לוקח את הרכב לבדיקה שלפני הקניה.

פורסם

החסרונות שלו הם מרווח ראש מאחורה לא נדיב במיוחד. וצריכת דלק כבדה מאוד. בכל זאת זה רכב כבד, עם מנוע גדול ותיבה ללא הילוך חמישי ויחסי העברה ארוכים. כל זה מביא לחיסרון בצריכת הדלק.

• תוכן חדש...