Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התקנה מחדש של ווינדוס 7

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3451 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בבית מחשב ישן שנשאר איתי מהעבודה הקודמת, זה המחשב dell latitude e4200, די חזק לזמנו.

מערכת ההפעלה שלו היא ווינדוס 7. לאחרונה הוא התחיל להאט, בעיקר בשימוש בכרום.

האם יש לי דרך להביא אותו למצב 0, כלומר התקנה נקיה של ווינדוס 7 מהעותק שכבר מותקן עליו?

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

אם המחשב יצא מהמפעל עם ווינדוס 7 ולא הותקן אפטרמרקט נסה את הצעדים הבאים:

1. גבה את כל הנתונים החשובים

2. נתק את המחשב מכל ההתקנים החיצוניים חוץ מחיבור לחשמל

3. ריסטרט למחשב, כשהלוגו של דל מופיע תלחץ f8 מספר פעמים עד שתגיע לתפריט שנקרא Advanced Boot Options

4. תשתמש בחצים ורד לאופציה של repair your computer

5. תתבקש לבחור תצורת מקלדת, תבחר באנגלית בשביל לפשט את כל הסיפור

6. תצטרך להתחבר למשתמש שלך או לאדמיניסטרטור. אם זה מחשב מהעבודה סביר להניח שאין לך את הסיסמא לאדמין אז פשוט תתחבר מהמשתמש שלך

7. יופיע לך בתפריט בחירה Dell factory tools או משהו דומה. תבחר בזה ואז בDell factory image restore

8. תאשר מחיקה של כל הנתונים וסמן את התיבה Yes, reformat hard drive and restore system software to factory condition בv

9. תכין כוס קפה ותן למחשב לסיים

10. תלחץ על פיניש כשזה מסיים ותגדיר אותו מחדש ברגע שהוא יעלה

קח בחשבון שהאטה במחשב נייד בגיל כזה יכולה להגרם גם מכונן קשיח שעשה את שלו או שעומד למסור את נשמתו לבורא. ההשקעה היא קטנה אם אתה רוצה באמת לשמר את המחשב ולא להשקיע הרבה כסף - איזור ה350 שקלים אם אתה עושה את ההרכבה לבד.

תעדכן אם הצליח

'06 Daihatsu Sirion > '72 1302 VW Beetle > '94 Renault Twingo > '02 Fiat Punto HGT > '14 Suzuki Alto > '15 Citroen C4 Cactus > '20 Hyundai i20 > '23 Mazda 2 > '74 1300 VW Beetle + '16 Volvo V40

פורסם

תודה על התגובה המהירה!

נתקעתי בשלב 6, היוזר שלי לא מופיע ואני לא יכול לבחור אותו. מופיעים שלושה אחרים, אדמין ועוד 2, כמובן שאני לא יודע מה הסיסמא שלהם. בדקתי בקונטרול פאנל --> יוזרס אקאונטס, בשלושת אלו שמופיעים הדומיין הוא שם המחשב. ביוזר שלי זה שם החברה.

יש פיתרון?

פורסם
תודה על התגובה המהירה!

נתקעתי בשלב 6, היוזר שלי לא מופיע ואני לא יכול לבחור אותו. מופיעים שלושה אחרים, אדמין ועוד 2, כמובן שאני לא יודע מה הסיסמא שלהם. בדקתי בקונטרול פאנל --> יוזרס אקאונטס, בשלושת אלו שמופיעים הדומיין הוא שם המחשב. ביוזר שלי זה שם החברה.

יש פיתרון?

לצערי לא, רק התקנה נקיה באמצעות דיסק און קי לא תדרוש ממך משתמש.

ניסית להכנס לאדמין בלי סיסמא? אם כן וזה דרש ממך בכל זאת כדאי אולי לנסות סיסמאות שכיחות כמו 1234/5/6, password, admin, Admin, Administrator או administrator.

עוד אופציה שאולי אולי תעבוד היא להוריד את הריקברי לדיסק און קי מהאתר של דל, כאן: http://www.dell.com/support/home/il/en/ilbsdt1/Drivers/OSISO

'06 Daihatsu Sirion > '72 1302 VW Beetle > '94 Renault Twingo > '02 Fiat Punto HGT > '14 Suzuki Alto > '15 Citroen C4 Cactus > '20 Hyundai i20 > '23 Mazda 2 > '74 1300 VW Beetle + '16 Volvo V40

פורסם

אם אתה מאיזור באר שבע אתה מוזמן ליצור איתי קשר, מוכן לעזור לך.

אגב, הרדיסק עולה הרבה פחות מ-350₪, ואם כבר הייתי משקיע במשהו זה רק בSSD.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

תודה, אני מהצפון.

במחשב כבר יש ssd. בכל מקרה אני לא מתכוון להוציא עליו כסף.

קיבלתי השבוע רספברי פאי 3, אני מתכוון להתקין עליו רטרופאי, מקסימום ישמש גם קצת לגלישה בפורום

• תוכן חדש...