Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

i20 1.6 ידנית

ShahaRace
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3491 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

מחיפוש מעמיק בפורום לא מצאתי מידע רב לגבי הרכב, אני כעת לפני רכישה אחרי שגנבו את הפולו שלי והרכב עשה קפץ לי לעינים, מאובזר מאוד עם מנוע די חזק, האם למישהו יש נסיון איתו? מכיר בעיות מיוחדות איתו? האם לדעתכם סחירות השוק שלו תהיה טובה בעתיד? היום אדון לוי יצחק עומד על 42000 מאוד יקר לרכב ידני משנתון 2010? אשמח לחוות דעתכם ראיתי אתמול אחת כזו עם קילומטראז' נמוך ויד פרטית נמוכה ואני מתחבט עם עצמי

פורסם

ממיטב הבנתי זה מנוע עם 127 כ"ס, רכב דיי חזק וכיף לנהיגה אבל המושבים בדגמים האלו זכורים לי שלא נוחים בכלל.

Opel Adam S 2017

פורסם

הרכב עם מנוע גדול, הוא גם מאובזר. אבל כמו ששמת לב - יש לזה מחיר - בהחלט לא מעט בשביל שנת 2010.

אני חושב שבמחיר הזה אפשר להשיג פאביה 2013 ידנית עם מנוע 1400, אבל פחות מאובזרת. כשאני חיפשתי סופר מיני ידנית - ה i20 לא עלתה על הפרק בגלל המחיר הגבוה יחסית למתחרות (היה גם מנוע 1200 עם 3 דלתות במחיר נמוך משמעותית - אבל לא רלוונטי בשבילי).

ההיא שראית - כמה רוצים עליה?

שלום חברים

היום אדון לוי יצחק עומד על 42000 מאוד יקר לרכב ידני משנתון 2010? אשמח לחוות דעתכם ראיתי אתמול אחת כזו עם קילומטראז' נמוך ויד פרטית נמוכה ואני מתחבט עם עצמי

פורסם
הרכב עם מנוע גדול, הוא גם מאובזר. אבל כמו ששמת לב - יש לזה מחיר - בהחלט לא מעט בשביל שנת 2010.

אני חושב שבמחיר הזה אפשר להשיג פאביה 2013 ידנית עם מנוע 1400, אבל פחות מאובזרת. כשאני חיפשתי סופר מיני ידנית - ה i20 לא עלתה על הפרק בגלל המחיר הגבוה יחסית למתחרות (היה גם מנוע 1200 עם 3 דלתות במחיר נמוך משמעותית - אבל לא רלוונטי בשבילי).

ההיא שראית - כמה רוצים עליה?

הרכב שהמדובר במצב טוב יד 1 ראשונה 50000, מסתדר איתי המוכר על 40000, האופציה השניה היא כמובן הVAG למינהם במנוע שציינת, אבל האבזור פה עשיר יותר, אני עדיין מתלבט מה דעתכם?

מבחינת הרכב האם אתאכזב מהנסיעה אני רגיל לפולו ואיביזה בשנים האחרונות

• תוכן חדש...