Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כ 15K, אוטומט, קטן - 206 vs sirion vs getz

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3443 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי

אני מחפש רכב קטן, אוטומטי חובה לצערי ואמין. תקציב של 15K . אפשר למתוח בעוד 1-2K בהנחה שהאקזמפלר שווה את זה.

קראתי קצת על ההצעות שלכם משרשורים קודמים ואלו הרכבים שנראים לי שמתאימים לי :

* הפנדה והגרנדה עם ESP נראו לי הכי מתאימות, אך לצערי ירדו בגלל הגיר

* קליאו III גם סובלת מגיר בעייתי

אז אני רואה שאני נשאר עם:

* 206 - שוק לא היסטרי. לא מתכנון למכור, אבל תמיד יש הפתעות בחיים

* גטס

GLI/GLX/GLS - לא הכי חסכונית בדלק

* סיריון - כרגע נראית לי המועמדת המתאימה ביותר

כרגע אני חושב שהכי מתאימות לי הן הגטס והסיריון. אני לא ננעל על דגם אחד, האקזמפלר הטוב יותר ירכש.

אשמח לשמוע אם פספסתי משהו

תודה

עריכה אחרונה על ידי Sago
פורסם

אישית הייתי מעדיף גטס, למרות שהסיריון יותר מוצלחת.

למה?

כי דייהטסו עזבו את הארץ. הם כבר 5 שנים לא כאן.

היבואן מחויב למכור חלפים מקוריים במשך 7 שנים לאחר הפסקת הייבוא, אבל לך תדע כמה באמת איכפת להם.

אתה נסמך למעשה אך ורק על חלפים תחליפיים. היכן שאין כאלה? אתה מתחיל לצאת למסע. יכול להיות שזה יהיה מסע קליל, יכול להיות שלא.

רכב הוא מוצר מורכב, יכולים ללכת בו אלפי חלקים שונים ומשונים - כשתצטרך אחד מהם והוא לא יהיה זמין, אתה תתעצבן.

לכן, הייתי מעדיף במקומך לחפש גטס מרמות האבזור הטובות יותר (לא GLF) ולקנות אותה. לא הכי חסכונית לעומת הסיריון, אבל השקט הנפשי שאתה יודע שאפשר לתחזק את הרכב בכל מצב, שווה את זה.

פורסם

היי ד"ר :)

מה התוצאות הצריכה של שתיהן בפועל ?

בגדול אני חסיד EBAY כך שאני בספק אם אתקל במחסור לחלקים.

תודה יואב, הורדתי גם את ה 206.

פורסם

בתכלס צריכת דלק שבניהם די דומה,לגבי חלפים לא הייתי דואג יש הרבה סיריונים כך שלא צריכה להיות בעיית חלפים.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

אחלה, תודה רבה.

שאלה אחרונה - מערכת ESP (או בקרת יציבות כלשהי) יש בסיריון החל מאיזה שנתון ? התקשיתי למצוא פרטים ברשת.

לפי אוטו היה כבר מ 2005

http://www.auto.co.il/%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%94-90-%D7%9E%D7%91%D7%97%D7%9F-%D7%93%D7%A8%D7%9B%D7%99%D7%9D-%D7%93%D7%99%D7%99%D7%94%D7%98%D7%A1%D7%95-%D7%A1%D7%99%D7%A8%D7%99%D7%95%D7%9F-1-3.aspx

תודה

עריכה אחרונה על ידי Sago
פורסם

בעל המוסך שאצלו אני מתקן את הרכב שלי (אני מחשיב אותו לאדם הגון) לא ממליץ על סיריון בדיוק מהסיבה שצויינה למעלה.

במקרה שמעתי אותו בשיחה עם בן אדם אחר שהתייעץ איתו. אני אישית לא מחזיק בדייהטסו.

הסיבה הזו לפי דעתי מספיק טובה וכדאי להתחשב בה בשיקול שלך.

פורסם

לחברה של חבר שלי יש סיריון בנתיים לא נתקלו במצב שאין חלקי חילוף.

גם לא הגיוני שרכב שנפוץ יהיה בחוסר.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...