Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוקטביה 2017

gabbaydot
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3469 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יודע צפי מדויק לתחילת השיווק של האוקטביה המחודשת בארץ?

אני צריך לקבל אחת (בליסינג מהעבודה) בינואר17.

אבל אם היא תגיע בסביבות אפריל17 (לפי אתר אוטו) אז שווה לי לנסות ללחוץ את קצין הרכב שיבקש מאוויס לדחות את האספקה.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

פורסם

יוני = רבעון שני.

דיגמי 2018 = ינואר 2018

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

היום שנת מודל זה שנה קלנדרית.

לדוגמא אצלי תאריך עליה לכביש של הקורולה זה דצמבר 2013, אז היא עדיין מודל 2013, ולא 2014.

עד 2009 חישבו את זה בשיטה האמריקאית, ואז הבינו שזה אולי טוב כדי למכור מכוניות, אבל סתם יוצר בילבול מיותר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

גם אני מחכה להזמין את האוקטביה בליסינג ,

אצלי נאמר שעדיין אי צפי לגבי 2017 .

אם מזמינים עכשיו , זה הדגם הנוכחי ויש יחידות ספורות של 1.4 , 1.8 כבר אין במלאי .

אני מעוניין ב 1.8 , ומחכה לשמוע מקצין הרכב על הצפי ל2017 , אם לא יהיה 1.8 ב 2017 אזמין את 1.4 של הדגם הנוכחי .

פורסם
גם אני מחכה להזמין את האוקטביה בליסינג ,

אצלי נאמר שעדיין אי צפי לגבי 2017 .

אם מזמינים עכשיו , זה הדגם הנוכחי ויש יחידות ספורות של 1.4 , 1.8 כבר אין במלאי .

אני מעוניין ב 1.8 , ומחכה לשמוע מקצין הרכב על הצפי ל2017 , אם לא יהיה 1.8 ב 2017 אזמין את 1.4 של הדגם הנוכחי .

אצלכם בחברה מאפשרים אוקטביה 1.8?? איזה כיף לך [emoji3]

אצלנו מאפשרים 1.2 אמבישן וגם זה אחרי הרבה תחנונים.

מותר לשאול היכן אתה עובד?

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

• תוכן חדש...