Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

MK7 GTI - צריכת דלק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בבעלותי גולף GTI 2016. הנסיעה היומית של היא פחות מ-10 ק"מ שרובה בפקקים (גהה).

הרכב עבר 1600 ק"מ, ובממוצע 7 ק"מ לליטרים, אני נוסע ללא מזגן.

מבדיקה בכמה פורומים, שדיברו על 20 MP/G הכי נמוך (עירונית).

האם זה סביר? האם למישהו יש רשמים אחרים?

פורסם (נערך)

1. אם קנית גולף GTI ומה שמעניין אותך זו צריכת דלק, טעית!

2. צריכת הדלק בתנאי תנועה כפי שציינת בהחלט מתאימה, גם למה שקראת בפורומים.

3. הדרך היחידה לבצע השוואות צריכת דלק היא רק על פי תקן בדיקה אחיד.

4. כל מה שאתה שומע מבני משפחה, חברים וגולשים באשר לצריכת הדלק שלהם במכונית שלהם זה סובייקטיבי במאה אחוזים.

עריכה אחרונה על ידי primekart

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם

לפי המסלול היומי, הפקוק, והנסיעה המועטה, זה נשמע, לי לפחות, תקין.

כשתצא בפעם הבאה לנסיעה בינעירונית, תמלא עד שהידית קופצת, ותמלא שוב בגמר הנסיעה. זה יתן לך תמונה נכונה יותר, לפחות לבינעירוני.

פורסם (נערך)

כבר הבהרות:

צריכת דלק חשובה, כי זה עניין כספי מתמשך, אבל כמובן שידעתי שהרכב לא חסכוני כמו המאזדה 2.0 2014 שיש לי (שגם היא לא ממש חסכונית, אבל יותר כשאישתי נוהגת איתה :) ) לא ממש ציפיתי לשום דבר, פשוט להבין אם זה סביר, כי זה נראה לי הרבה אפילו עם מנוע 2.0 מוגדש.

לכן הבקשה לחוות דעת נוספות.

ד"א - 20 MPG זה 8.5 ליטר למאה קילומטר (שזה 20% יותר טוב ממה שאני עושה...)

עריכה אחרונה על ידי BNitay
פורסם

ראה שוב מה שכתבתי.

20MPG אימפריאלים (Imperial) שווי ערך ל-7 ק"מ לליטר.

הנתון שאתה מציין נכון בגלונים אמריקאים (US Gallon).

אז תלוי מאיפה שאבת את הנתונים הזרים. אתרים אמריקאים או בריטיים, או אחרים ואז תלוי במה השתמשו.

בנוסף לנקודות שעלו, הרכב חדש.

צריכת הדלק משתפרת מעט אחרי כמה אלפי ק"מ.

פורסם

מייל פר גלון אמריקאי זה לא כמו מייל פר גלון בריטי. אז בדוק למה אתה מתייחס.

אם את המידע שקראת קיבלת מאתר בריטי, הרי שהממוצע שלך תואם.

אפילו בפער של 20% סטטיסטית זה הרבה יותר מסביר, במיוחד משום שאין שום קשר בין תנאי הנסיעה שלך לתנאי הנסיעה של מי שדיווח באותו פורום. אתה סתם מענה את נפשך בזוטי זוטות.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם
מייל פר גלון אמריקאי זה לא כמו מייל פר גלון בריטי. אז בדוק למה אתה מתייחס.

אם את המידע שקראת קיבלת מאתר בריטי, הרי שהממוצע שלך תואם.

אפילו בפער של 20% סטטיסטית זה הרבה יותר מסביר, במיוחד משום שאין שום קשר בין תנאי הנסיעה שלך לתנאי הנסיעה של מי שדיווח באותו פורום. אתה סתם מענה את נפשך בזוטי זוטות.

וכמו שאומרים, זוטות is my middle name :)

ראה שוב מה שכתבתי.

20MPG אימפריאלים (Imperial) שווי ערך ל-7 ק"מ לליטר.

הנתון שאתה מציין נכון בגלונים אמריקאים (US Gallon).

אז תלוי מאיפה שאבת את הנתונים הזרים. אתרים אמריקאים או בריטיים, או אחרים ואז תלוי במה השתמשו.

בנוסף לנקודות שעלו, הרכב חדש.

צריכת הדלק משתפרת מעט אחרי כמה אלפי ק"מ.

תודה על ההבהרה.

פורסם (נערך)
ע"פ הנתונים אתה עושה 3650 ק"מ בשנה בפקקים, גם אם היית עושה 1 ל 10, היית חוסך בערך 150 ליטרים (בשנה) שהם 900₪ על כל השנה. קנית רכב ביותר מ 200K₪ וזה מה שמטריד אותך?

שמח מאוד שאתה עושה לי את החשבון. אני אהיה גס כפי שלא הייתי פה בפורום עדיין, אף אחד לא שאל אותך. לא עניינך מה מטריד אותי או לא, אתה מוזמן לענות לעניין, או לא בכלל. או להגיב בצורה חצופה כמו שעשית.

ואני לא מתכוון לעשות 4000 קמ בשנה, אז כל הנקודה של לא רלוונטית.

אם ישנה צריכת דלק לא סבירה, זה מצביע על בעיה. זו הייתה המטרה הראשית של פתיחת השירשור.

עריכה אחרונה על ידי BNitay
פורסם
שמח מאוד שאתה עושה לי את החשבון. אני אהיה גס כפי שלא הייתי פה בפורום עדיין, אף אחד לא שאל אותך. לא עניינך מה מטריד אותי או לא, אתה מוזמן לענות לעניין, או לא בכלל. או להגיב בצורה חצופה כמו שעשית.

ואני לא מתכוון לעשות 4000 קמ בשנה, אז כל הנקודה של לא רלוונטית.

אם ישנה צריכת דלק לא סבירה, זה מצביע על בעיה. זו הייתה המטרה הראשית של פתיחת השירשור.

אתה מוזמן להיות גס, אני אספר לך סוד: הגסות לא מצליחה לצאת מהרשת ולפגוע בי דרך המסך. ובכל מקרה הכוונה שלי לא היתה להיות גס או לפגוע אלא להתעניין בחשיבה הכלכלית של מישהו שקנה רכב במחיר שכזה (שכמובן ירידת הערך עולה לך עשרות מונים מאשר כמה עשרות אחוזים בודדים בצריכת הדלק).

ברגע שאתה כותב פוסט בפורום ציבורי כלל חברי הפורום יכולים להביע​ את דעתם, להתעניין ולשאול שאלות, זה חלק מהעניין. לא יאה לך אתה מוזמן לא לענות.

פורסם

BNITAY, קיבלת מלוציפר עיצה נבונה , בנסועה כפי שאתה מתאר צריכת הדלק היא שולית, גסות הרוח לא במקום ולא מתאימה לפורום !!!!!!!!!!!!!!!

נוסע בפריוס 2008

פורסם

אני אחזור שוב, כי כנראה שהנקודה לא הובנה. צריכת הדלק הינה החלק השולי בפוסט, אלא בעיה שמקורה במקום אחר שמתבטאת גם בצריכת דלק גבוהה.

האם אתה באמת חושב שאני לא מודע למשמעות הכספית של אותו הפרש של 30% בצריכת הדלק? אז ההנחה היא שאני לא יודע לעשות חשבון פשוט?

אותי זה מעליב באותה מידה. במיוחד שאין התחייסות לשאלה המקורית, אלא להחלטה שקיבלתי לקנות רכב בסכום כזה.

• תוכן חדש...