Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית פנסים (headlights) מאנגליה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3450 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

שאלה קצת מצחיקה, אבל bear with me :)

יש לי רנו לאגונה 2003 ואני רוצה לקנות לה פנסים קדמיים.

ומצאתי זוג במחיר טוב מ UK.

השאלה שלי האם הם יתאימו לארץ מבחינת התאורה? beam

החשש שלי שאולי הם בנויים אחרת כי ב UK נוהגים בצד שמאל אז הם מאירים קצת שונה.

אשמח גם לשמוע גם ממישהו שיש לא ניסיון עם זה - שהוא רכש פנסים מ UK.

תודה מראש :)

פורסם (נערך)

אי אפשר לתת לך תשובה וודאית. אתה צריך לשאול את המוכר.

לגבי חוקיות יבוא - מותר ליבא, בתנאי שיש עליהם סימני תקינה.

(ראה עמוד 6 בקובץ שבקישור) :

http://media.mot.gov.il/PDF/HE_RECHEV/procedure/Import20_08.pdf

עריכה אחרונה על ידי guya72
פורסם
השאלה היא - האם מותר מבחינת החוק לייבא פנסים

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

לפי מה שידוע לי אין בעיה ואפשר לקנות\לייבא הכל - פשוט במידת הצורך משלמים עוד מס\דמי טיפול בהתאם

פורסם
אי אפשר לתת לך תשובה וודאית. אתה צריך לשאול את המוכר.

שאלתי - עדיין אין תשובה.

ועל הדרך שאלתי פה- אולי יש למישהו ניסיון עם זה

פורסם

הבעיה שאי אפשר לדעת איזה פנסים המוכר מחזיק. האם הוא מחזיק פנסים המיועדים לשוק המקומי בבריטניה או פנסים המיועדים לשוק הבינלאומי. ניחוש שלך טוב כמו ניחוש שלי.

פורסם

מן הסתם שלמוכר בריטי יהיו פנסים שמתאימים לבריטניה (משמע לרכב שהוא RHD) ואלה לא יעברו את בדיקת משרד התחבורה ולא מתאימים לרכב.

פורסם

פנסים מאנגליה אי אפשר להתקין בארץ. אתה תסנוור את כל מי שבא ממולך. אתה צריך לקנות בארצות שבהן נוהגים בצד ימין של הכביש.

מגיע למכס נציג של משרד התחבורה ובודק תקינה. לא יודע אם הוא בודק שזו תקינה בריטית (מקווה מאוד שכן). אבל גם אם זה יעבור. זה לא יעבור טסט וגם תקבל כל הזמן הבהובים מנהגים מולך שאתה מסנוור אותם. לא בטיחותי בעליל.

אתה צריך לשאול את המוכר אם הם LHD או RHD (אנחנו LHD)

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
פנסים מאנגליה אי אפשר להתקין בארץ. אתה תסנוור את כל מי שבא ממולך. אתה צריך לקנות בארצות שבהן נוהגים בצד ימין של הכביש.

מגיע למכס נציג של משרד התחבורה ובודק תקינה. לא יודע אם הוא בודק שזו תקינה בריטית (מקווה מאוד שכן). אבל גם אם זה יעבור. זה לא יעבור טסט וגם תקבל כל הזמן הבהובים מנהגים מולך שאתה מסנוור אותם. לא בטיחותי בעליל.

אתה צריך לשאול את המוכר אם הם LHD או RHD (אנחנו LHD)

סבבה.

זה התשובה שפחות או יותר חיפשתי.

אתה מכיר במקרה אתרים לחלקי חילוף לרכב ששולחים לארץ?

פורסם

בכיף.

לא מכיר משהו ספציפי. את הפנסים שלי. קניתי באיביי בגרמניה. הגיעו בסדר, כולל טיפה מכס ותקן מתאים.

Sent from my iPhone using Tapatalk

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

• תוכן חדש...