Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נצפתה היום לראשונה עיוני ברמת גימור Inspire - חישוקי 16" או 15" (לא זוכר) והיעדר משטח הטענה. בשאר הפרמטרים והפינוקים היא אמורה להיות זהה לרמת הגימור "פרימיום".

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

• תגובות 214
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עיכוב ארוך יחסית, במקור פרסמו שכבר במאי תתחיל הפצת רכבים לצבא ולפחות ממה שאני יודע עדיין לא זימנו כמויות גדולות של סגני אלופים לבצע החלפה.

משמח אותי שהצבא בחר לעבור לרכבים בטוחים יותר עם מערכות בטיחות אקטיביות. כבונוס האיוניק גם חסכונית וירוקה יותר מקודמתה בתפקיד.

פורסם
נצפתה היום לראשונה עיוני ברמת גימור Inspire - חישוקי 16" או 15" (לא זוכר) והיעדר משטח הטענה. בשאר הפרמטרים והפינוקים היא אמורה להיות זהה לרמת הגימור "פרימיום".

ע"פ משרד והודעות שיצאו לעיתונות זה מכבר 99 יחידות עלו על הכביש עוד בחודש שעבר ונמסרו לצה"ל ע"י חברת AVIS.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

נראה שמתחיל לצוץ "revision" עדכני יותר של איוניק פרימיום בכבישים ; היום נצפתה לראשונה פרימיום ליסינג מהסדרות החדשות (רישוי 8 ספרות) עם DRL + אורות דרך פועלים ביחד. יתכן שבכלל מדובר ב hack של התקנה מקומית, אבל אני בספק - עד כה לא ניתן היה להפעיל גם את תאורת היום (DRL) + תאורת הדרך הרגילה במקביל, האחד תמיד ביטל את השני.

על הדרך אני תוהה אם פתרו בהן את בעיית הקרטועים המזדמנים של מנוע הבנזין ואת המזגן שמחליט שהוא פשוט מפסיק למזגן אבל נראה שעוד מוקדם להתרגש.

פורסם

^

לפני כשבוע-שבועיים הייתי במרכז שרות מורשה יבואן של יונדאי, שמעתי את מנהל השרות מדריך את הצוות לגבי פרוצדורה חדשה כלשהי שעליהם לבצע לכל איוניק שנכנסת למוסך, ואורכה כשעתיים-שלוש, בנוסף לפרוצדורה אחרת שכבר הם מבצעים לכל האיוניק. אז כנראה שיש ריקולים שקטים כלשהם. בדוק.

פורסם
על הדרך אני תוהה אם פתרו בהן את בעיית הקרטועים המזדמנים של מנוע הבנזין ואת המזגן שמחליט שהוא פשוט מפסיק למזגן אבל נראה שעוד מוקדם להתרגש.

בחודשיים וכמעט 6 אלף ק"מ עוד לא הרגשתי דברים כאלה. אולי בתקופת ההרצה היה איזה קרטוע או שניים, ונקישה בגיר, אבל אחר כך זה הפסיק.

אצלי זה הדגם החדש עם מספר 8 ספרות.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

גם לי יש את האיוניק למעלה משנה ו 12000 ק"מ

לא חוויתי שום חוויה שלילית הכל תקין וחלק

שעשיתי טיפול אמרו לי שהחליפו איזו גומיה במצמד

הבוחן אמר שהוא לא מבין למה מחליפים

גם מסנן אבק של המזגן החליפו כמובן בתשלום(:

פורסם
גם לי יש את האיוניק למעלה משנה ו 12000 ק"מ

לא חוויתי שום חוויה שלילית הכל תקין וחלק

שעשיתי טיפול אמרו לי שהחליפו איזו גומיה במצמד

הבוחן אמר שהוא לא מבין למה מחליפים

גם מסנן אבק של המזגן החליפו כמובן בתשלום(:

שחכתי לציין שהגומיה במצמד - זה ריקול

פורסם

אבל מי שממש הרגיש לא טבעי הוא ההגה, ברמה של בעיה ממש.

ישנה הרגשה של תקלה, או חופש בלתי מוסבר, ומאוחר יותר הסתבר שזה נובע ממערכת שמירת הנתיב.

לאחר ניתוקה ההגה הרגיש טבעי בהרבה

בדיוק מהסיבה הזו, אני שונא מערכות שמתערבות לי בנהיגה. לא יכול לחשוב לרגע על מצב שבו איזה רובוט יחליט לי מה לעשות.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם (נערך)

זה בסה"כ עניין של קינפוג נכון - יש אפשרות שסטיה מנתיב תהיה מלווה בהתראה קולית בלבד או בשילוב עם פידבק קל/בינוני מההגה (ששואף להשאיר את הרכב בנתיב) או שתבוטל לחלוטין.

Sent from my Galaxy Note 9

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם
אצלי בפוקוס גם יש מערכת KEYLESS, וגם אותי מעצבן שהיא רק 'חצי עבודה'. בפוקוס האירופאיות, יש גם חיישן מגע בידית של דלת הנהג, ואז באמת אין צורך למצוא את השלט בכלל, גם אם הוא בתיק. ברגע שהרכב 'מרגיש' שהשלט קרוב מאד לרכב, ויש נגיעה בידית (לא חיישן טביעת אצבע, סתם מגע), הדלתות נפתחות.

נכון. יצא לי לנהוג הקיץ על פורד גלקסי בצרפת ואכן הדלת נפתחת בנגיעה בידית. קצת בלבל אותי בהתחלה, אבל הבנתי שזה בגלל חיישן קרבה.

• תוכן חדש...