Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מבואס. עד היום הייתי קונה ב castro, renuar, h&m.

אבל בתקופה האחרונה כנראה הגבר האופנתי שבי התעורר והתחלתי לשים לב לאיך אני מתלבש, איך הליבוש יושב עלי וכדומה.

והבנתי שרוב הבגדים שיש לי הם דרעק.

רוב הסווצ'רים יושבים טוב רק בחנות, ואחרי כביסה אחת או מתכווצים או הופכין לסרטוט רצפה.

רוב המכנסיים או סבבה ברגליים אבל גזרה שלא תבייש אינסטלטור מנוסה, או גזרה נורמלית אבל סקיני והרגליים הגבריים שלי לא נכנסים לשם.

שלא נדבר על זה שבסופו של דבר חורף בחוץ, נכון לא כמו באירופה אבל רבעק תרעננו מדפים! אין סיכוי שמכנס שאני לובש בקיץ ב 30 מעלות, יתאים גם לחורף ל 10 מעלות. פשוט אי אפשר למצוא מכנס שהוא טיפה עבה.

על נעליים אני בכלל שותק. מגף עם עקב, תוצרת סין, יעני עור, שכנראה יחזיק עונה אחת - 600שח. יש לי נעליים מעור איכותי תוצרת איטליה, שמחזיקות לי שנים ועלו לי 300-400, אז שעל סיני לעונה אחת אני אשלם פי שתיים?!

הבגדים היחידים שאני איכשהוא מרוצה מהם, זה סדרת ה BLACK של CASTRO. אבל גם זה לא להיט.

עכשיו נכון, יש את כל החנויות "יוקרה" האלה סטייל emprioum, pierre cardin, אבל הם יותר מידי fancy, ואני מחפש משהוא יותר ספורט-אלגנט.

בקיצור, איפה אני יכול להתלבש בצורה נורמלית. עם גזרה מעל לחריץ של הטוסיק, סווצ'רים בלי קפוצ'ון (כי מה הטעם, הרי במילא אני שם מעיל מעל) שיושבים כמו שצריך שלא נהרסים בכביסה וכדומה.

יש איזה חנויות סודיות פרט לשלישיה המוזכרת בהתחלה?

תודה רבה מראש!

שלכם הרווק האופנתי המבואס.

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אצלי יותר מחצי מלתחה יום יומית זה celio. תעשה סיבוב אולי תאהב.

השאר מתחלק בין גולף, שהם סבבה, לבין מותגים כאלו ואחרים שהיו יקרים ממה שאני מוכן להודות. עוד חליפה\2 לאירועים וזהו.

נעליים אין משהו ספציפי. מסתובב בין חנויות ומה שמתאים לי אני קונה.

מאיזה אזור אתה?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

ניקו,

תודה. אני זוכר שקניתי מכנס אחד ב CELIO לפני הרבה זמן, ולא אהבתי אותו (יש לי בעיה שמשהו נראה לי טוב בחנות אבל בפועל אני לא אוהב את זה) וזה עשה לי טראומה ל CELIO. כנראה כדי לנסות אותם שוב.

נעליים אני פשוט לא מוצא. בשביל לקנות נעלי עור נורמליות יש שתי חנויות - גלי (עם דגש על HUSH PUPPIES) שהם סבבה באיכות ובמחיר וחנויות יוקרה למיניהן שרוב הנעליים שם יותר מידי אלגנט. כל השאר זה זבל סיני יקר שמחזיק עונה אחת מקסימום.

אני מהמרכז.

תודה על תגובתך!

פורסם

סע לחו"ל ותמלא את הארון

אני מאלה ששונאים לקנות בגדים, עוד יותר שונא להוציא כסף על בגדים והכי שונא לחפש בגדים בארץ כשאין ברירה

פעם בתקופה כשאני בחו"ל אני ממלא סטוקים, הרבה יותר זול, הרבה יותר נסבל (אפילו אומר כיף) ואני מוצא דברים שמוצאים חן בעיני

פעם בחו"ל קניתי ב celio מכנסים, באמת יפות. אחרי חצי שעה נכנסתי לחנות בגדים מקומית וקניתי מכנסים נוספות, פחות מחצי מחיר (רבע?)

את המכנסים השניות אני לובש עד היום

את המכנס של celio לא לבשתי פעם אחת, הם זזות ממקום למקום בארון. עד היום אני מקלל את הרגע שקניתי שם.

פורסם

phpclub

כן, הבנתי שזה כנראה הדבר הנכון לעשות, רק שיש בעיה בדחיית סיפוקים. מעניין אם אפשר לקמבן טיסה+מלון זול מחמישי בערב עד שבת.

פורסם

אני כבר מס' שנים עובד בזארה ואתה צריך לבדוק את המבחר שם, אני יכול להעיד על עצמי ועל לקוחות שהמחסום העיקרי שלנו הוא בראש, וכל דבר שנראה לא שגרתי אנחנו לא מודדים, יש מכנסיים בכל הצבעים, גם צמודים, וגם לא צמודים, יש בייסיק ויש יותר לבוש, וגם יש לבוש מחויט.

יש מלא סוגים של סריגים מסוגים שונים של בדים בסגנונות שונים, והמחיר קבוע עד לתקופת הסיילים.

שני הסניפים החזקים הם ברמת אביב ובדיזנגוף סנטר (אולי גם בראשון).

לגבי עובי הבדים, צריך פשוט לחפש כי בחורף בכל החברות מייצרים מכנסיים עבים יותר (קניתי כבר בעבר...), אבל יש דגמים קבועים שמתאימים מאוד לטמפרטורה בארץ.

בתחום הביגוד בכלל - פריטים היום לא מחזיקים שנים (אצלי דווקא כן), ובנוגע למגפיים או נעליים תצטרך לקנות חברה איכותית אם לא מספיקה לך שנת שימוש.

קח בחשבון שעיקר העלות בייצור היא הסוליה ולא העור שממנה עשויה הנעל.

פורסם

moosh

תודה רבה. בהחלט הייתה לי נטיה לא ברורה לעבור את זארה מהצד. אבדוק מה הולך שם!

Alon_A

באמת שניסיתי לחשוב על תגובה מתוכחמת ולא הצלחתי להוליד שום דבר :(

פורסם

אתה יכול לבדוק גם במאסימו דוטי שזאת חברת בת של זארה ויש להם בגדים קצת יותר איכותיים.

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

פורסם

נקודת המבט שלי:

1. שלא כמו המותגים הישראליים, שמוכרים בעיקר אופנה ופחות איכות - המותגים הגדולים באמת (ראלף לורן, קלווין קליין וכד') מוכרים מוצרים איכותיים שמחזיקים שנים רבות.

2. נושא התחזוקה חשוב גם הוא - שים לב להוראות על תוויות הבדים - שימוש נכון והימנעות ככל האפשר מייבוש במייבש/שמש ישירה, יאריך משמעותית את חיי הבגד.

עצה ממני - כנס לחנויות הדגל של המותגים האמריקאיים הנחשבים (הוזכרו למעלה וכמובן יש עוד), תמדוד בגדים שמתאימים לך (המידות מאוד מדויקות ומורכבות - לרבות מידות אורך שרוולים/מכנסיים). תצלם את תווית המוצר (דגם קטלוגי) ותרכוש אותו בחו"ל - או במסגרת טיול (כפי שהוזכר), או ע"י חבר שנוסע, או ברשת - תתפלא מה תוכל למצוא ובאיזה מחיר אם תתעמק בדברים.

ממליץ על קבוצת הטלגרם של Black Friday שנרקמה כאן בפורום - רק תבקש ומיד תקבל המלצות וקישורים לדילים שווים.

...CASKA for life

פורסם

השנקל שלי:

מכופתרות במחיר נורמלי- טומי וראלף לורן עם העדפה לראלף מבחינת האיכות.

עזוב את המחיר המנופח שיש בדר"כ באמפריום\סקאל.

קפוץ למחסן היבואן או לH&O\המשביר- עד 250 ש"ח זה מחיר סביר לעומת הארץ (בסיילים\אאוטלט בחו"ל הן זולות משמעותית)

ג'ינסים- אמריקן איגל.

אפשרי למצוא גינסים באיכות סבירה פלוס בסביבות ה200-300 ש"ח.

פולו- נאוטיקה במבצעים של 50 אחוז בנאוטיקה\אמפוריום.

יוצא 120-150 והן יחסית איכותיות.

טי שירט- אמברקומבי והוליסטר אחלה חולצות, אפשרי למצוא באיביי בסביבות ה60 ש"ח לחולצה.

בהצלחה.

פורסם

יש קניון עודפים בהרצליה אם בא לך לקפוץ. אני לא מרבה להגיע לשם אבל אולי מי שכן ידע להמליץ. שמעתי שהמחירים שם טובים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אני התחלתי לקנות לאחרונה באמריקן איגל. מעדיף את העיצוב שלהם על זה של h&m (שגם באמת לא מחזיקים מי יודע מה), והם גם לא כאלו יקרים.

אם הייתי יותר עשיר, כנראה שהייתי קונה אקסקלוזיבית בטומי הילפיגר, אבל להוציא 400+ שקל על פריט אחד כל פעם, זה קצת יקר.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

לאחרונה גם הטעם שלי התחיל להיות יותר אלגנטי. יכול להמליץ לך על CELIO ו ZARA, שם בד"כ אני מוצא בגדים שמוצאים חן בעיניי. בזארה יש ג'קטים בסגנון ספורט אלגנט שלא נראים כמו הג'קט של סבא ומשדרגים כל לבוש שתשים עליך.

• תוכן חדש...