Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3466 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עצה ממני - כנס לחנויות הדגל של המותגים האמריקאיים הנחשבים (הוזכרו למעלה וכמובן יש עוד), תמדוד בגדים שמתאימים לך (המידות מאוד מדויקות ומורכבות - לרבות מידות אורך שרוולים/מכנסיים). תצלם את תווית המוצר (דגם קטלוגי) ותרכוש אותו בחו"ל - או במסגרת טיול (כפי שהוזכר), או ע"י חבר שנוסע, או ברשת - תתפלא מה תוכל למצוא ובאיזה מחיר אם תתעמק בדברים.

ממליץ על קבוצת הטלגרם של Black Friday שנרקמה כאן בפורום - רק תבקש ומיד תקבל המלצות וקישורים לדילים שווים.

אתה מבין שבגישה הזאת אתה חותך את הענף שאתה מתיישב עליו. כי עוד שנה-שנתיים חדרי מדידה האלה פשוט יעלמו מהארץ כי אף אחד לא יקנה.

לא צריך לייבב על יוקר המחיה בארץ. שלם שכירות לקניון, עלות מלאי, בלאי ועודפים, זכיון לרשת ומשכורות לעובדים ונסה למכור במחירי חו"ל.

פורסם

לא צריך לייבב על יוקר המחיה בארץ. שלם שכירות לקניון, עלות מלאי, בלאי ועודפים, זכיון לרשת ומשכורות לעובדים ונסה למכור במחירי חו"ל.

כי החנויות בחו"ל מקבלות הכל חינם..

יום טוב גם לך

פורסם

השוק בארץ בערך 2 מליון אנשים בעלי כוח קניה. הוצאות שיווק בין 2 מליון ל10 בערך זהות. פשוט כאן הן נפרסות על כמות פריטים נמוכה פי 5. אין לי בעיה עם קניה באינטרנט והיא חשובה כדי לשמור על תחרותיות. אבל אני מציג גם את הצד השני של המטבע. בסוף יבואנים פשוט יזמינו סחורה בלי ברקודים או עם ברקודים מיוחדים לשוק ישראלי. מי ישלם על זה?

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נעליים גבוהות שלא נהרסות זה קטרפילר. יש לי את אותן נעליים כבר 6 שנים ואני הולך איתן בכל חורף. עלו פחות ממגף סיני ב600 שקל.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לגולף יש את מותג הבית ה"פרמיום" מקס מורטי. חפש שם, בדרך כלל יש הנחות סוף עונה.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

בנוגע לנעליים, ממליץ מאוד על רשת חנויות שופרא, יש להם בכל חנות אזור גדול של "עודפים" בהנחות גדולות, נעליים איכותיות מאוד ב 250-300 ש"ח.

את המגפון הזה קניתי לפני חודש ב 250 ש"ח.

6e551d55cbc4ed6e787241fa7c54717a.jpg

346f546173c728d3097fdd1091ea234b.jpg

טימבר לנד בסגנון בלנסטון, 350 שח3b2075a7e299faedf6df73ad3afe88cb.jpg

3ec526dc0a8b213a8ee4c7e8d16e7bb3.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם (נערך)
אתה מבין שבגישה הזאת אתה חותך את הענף שאתה מתיישב עליו. כי עוד שנה-שנתיים חדרי מדידה האלה פשוט יעלמו מהארץ כי אף אחד לא יקנה.

לא מעניין אותי. שיפשטו רגל.

אני מבואס. עד היום הייתי קונה ב castro, renuar, h&m.

אבל בתקופה האחרונה כנראה הגבר האופנתי שבי התעורר והתחלתי לשים לב לאיך אני מתלבש, איך הליבוש יושב עלי וכדומה.

והבנתי שרוב הבגדים שיש לי הם דרעק.

רוב הסווצ'רים יושבים טוב רק בחנות, ואחרי כביסה אחת או מתכווצים או הופכין לסרטוט רצפה.

רוב המכנסיים או סבבה ברגליים אבל גזרה שלא תבייש אינסטלטור מנוסה, או גזרה נורמלית אבל סקיני והרגליים הגבריים שלי לא נכנסים לשם.

שלא נדבר על זה שבסופו של דבר חורף בחוץ, נכון לא כמו באירופה אבל רבעק תרעננו מדפים! אין סיכוי שמכנס שאני לובש בקיץ ב 30 מעלות, יתאים גם לחורף ל 10 מעלות. פשוט אי אפשר למצוא מכנס שהוא טיפה עבה.

על נעליים אני בכלל שותק. מגף עם עקב, תוצרת סין, יעני עור, שכנראה יחזיק עונה אחת - 600שח. יש לי נעליים מעור איכותי תוצרת איטליה, שמחזיקות לי שנים ועלו לי 300-400, אז שעל סיני לעונה אחת אני אשלם פי שתיים?!

הבגדים היחידים שאני איכשהוא מרוצה מהם, זה סדרת ה BLACK של CASTRO. אבל גם זה לא להיט.

עכשיו נכון, יש את כל החנויות "יוקרה" האלה סטייל emprioum, pierre cardin, אבל הם יותר מידי fancy, ואני מחפש משהוא יותר ספורט-אלגנט.

בקיצור, איפה אני יכול להתלבש בצורה נורמלית. עם גזרה מעל לחריץ של הטוסיק, סווצ'רים בלי קפוצ'ון (כי מה הטעם, הרי במילא אני שם מעיל מעל) שיושבים כמו שצריך שלא נהרסים בכביסה וכדומה.

יש איזה חנויות סודיות פרט לשלישיה המוזכרת בהתחלה?

תודה רבה מראש!

שלכם הרווק האופנתי המבואס.

פשוט מתלבשים בחו"ל.

המצב בארץ מזעזע. בגזרת מכנסיים קאסטרו, רנואר, H&M מביאים גזרות סקיני שמתאימות לבני נוער אנורקסים. אני מצליח למצוא מכנסיים מתאימים רק בקרב מותגים אמריקאים כמו Timberland, Lee. לאחרונה הצלחתי למצוא מספר זוגות מכנסי אלגנט באיכות טובה ובגזרה מתאימה ב-Celio.

חולצות מכופתרות, סוודרים, מעילים אני מזמין מבריטניה. נעליים אני נאלץ לקנות בישראל. אני לובש מעל שנתיים חולצות מכופתרות שרכשתי בלונדון ב-120 שקל לחולצה. החולצות עדיין נראות כמו חדשות. אני מכבס ומגהץ אותן בלי הפסקה. בישראל קניתי מספר חולצות מכופתרות ב-250 שקל לחולצה ואחרי מספר כביסות החולצות הפכו לסמרטוט. פשוט מוכרים לנו סמרטוטים במחירים מופקעים.

חנויות "יוקרה" שאתה מדבר עליהן אכן מביאות בגדים באיכות טובה, אבל המחירים פשוט הזויים. בישראל אין "אמצע". או שמוכרים לך זבל במחיר מופקע או שמוכרים לך מוצר איכותי במחיר הזוי לחלוטין.

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

+1 על שופרא.

בגדים ספורט אלגנט אני קונה בGANT, בסוף עונה יש שם הנחות של 50% ויותר, יש לי חולצות וסריגים שלהם ששורדים כבר קרוב לעשור ונראים (כמעט) חדשים.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

השנקל שלי בנושא:

בגדים כללים\ג'ינסים - Uniqlo - איכות טובה במחיר טוב.

חולצות מכופתרות ופולו - ראלף לורן\טומי הילפיגר\charles tyrwhitt

נעלי הליכה - רוקפורט

חליפות - רק חייטים אמיתיים, עדיף בהונג-קונג בגלל המחיר והתאמת הבד לאקלים

פורסם (נערך)

אם אתה אוהב את מותג BLACK של קסטרו - אז תבדוק אם יש חנות קסטרו עודפים באזורך.

בגדים - אם אתה יודע כיצד למדוד את עצמך (בעזרת אדם נוסף) - אז קניות ברשת. למשל אסוס, למרות שיש עוד אתרים. בד"כ באתרים אלו יש טבלת המרה ממידות בגד למידות גוף.

נעליים - אם יש לך מותג מסוים שאתה מכיר ומנוסה איתו - אז גם כן, לקנות בחו"ל (הכוונה, שאתה יודע מה מידת הנעל שמתאימה לך, ונוח לך עם הנעל).

-----------

לגבי מחירי מוצרים בארץ - הם מגזימים ובגדול.

סתם סיפור - לפני כחודש פלוס בדקתי מחיר נעלי סלומון במשביר לצרחן. מחיר "רגיל" 800 ש"ח, אבל יש הנחה, אז המחיר 700 ש"ח.

מאחר ויש לי חבר שוטר, שאלתי לגבי מחיר לשוטרים (יש להם הנחה) - פתאום המחיר הוא 500 ש"ח (וסביר להניח שהם מרוויחים גם במחיר כזה). כלומר, 200-300 ש"ח רווח נוסף מלקוח שאינו מקושר.

יצאתי מהחנות, ומיד הזמנתי באינטרנט (אמאזון) נעלי סלומון, ברמה מעט יותר גבוהה, בעלות של כ-400 ש"ח (כמדומני שאח"כ קיבלתי החזר של כ-50 ש"ח בגין גביית מיסים עודפת).

עריכה אחרונה על ידי guya72
פורסם

תודה רבה לכולם!

אם נוציא את חו"ל רגע בצד (כי בכל זאת, החורף רק התחיל ואני צריך ליבוש לעכשיו), זה משאיר אותי עם זארה, H&O, סליו בתור מותגים "עממיים" לכל כיס.

גי'נס אני לא לובש, מעדיף מכנס, ולכן על אמריקן איגל אני מדלג.

חנויות "יוקרה" כמו שאמרתי, אולי אכן איכותיות אבל גם הבגדים שם יותר אלגנט קלאסי ולא ספורט אלגנט \ קאזואל.

לגבי נעליים, CAT טובים אני יודע, אבל רוב הנעליים שלהם נראות כמו נעלי עבודה, אני מבין שזה כנראה פרקטי אבל גם האספקט של האופנה חשוב לי.

באגירה,

תודה רבה, מהתונות נראה ממש טוב! אבדוק.

שוב תודה רבה לכולם! ברגע שאתאושש מהביקור האחרון שלי בקניון, אלך לעשות סיבוב נוסף.

פורסם

השנה עשיתי את רוב הרכישות שלי באסוס. עם כל הקודים וההנחות שיש, הרכבתי אחלה ארון לעונת מעבר + לחורף, כולל כמה זוגות נעליים, במחיר נמוך מאוד יחסית לארץ.

אם הייתי מבצע את אותה כמות רכישות בארץ, כנראה שהייתי משלם כמעט פי 3 (או שהייתי קונה הרבה פחות).

אני אחד שיחסית משקיע בלבוש שלו ומאוד מרוצה מרוב הרכישות. כל הדברים הגיעו תוך שבוע-שבוע וחצי.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם
+1 על שופרא.

בגדים ספורט אלגנט אני קונה בGANT, בסוף עונה יש שם הנחות של 50% ויותר, יש לי חולצות וסריגים שלהם ששורדים כבר קרוב לעשור ונראים (כמעט) חדשים.

מסכים על GANT.

יש גם חנויות עודפים שלהם עם מחירים קצת יותר נוחים (עדיין יחסית יקרים)

Sent from my iPhone using Tapatalk

• תוכן חדש...