Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ראשון עד 20K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3484 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש רכב ראשון עד 20K עם אופציה לחריגה של 3-4K.

אני בן 22, כך שאני לא מחפש רכב משפחתי, בכיוון של רכב קטן וחסכוני, אשתמש ברכב בעיקר לנסיעות עירוניות(לעבודה וסידורים באזור המגורים) בין 10-20 ק"מ ביום.

הייתה לי חשיבה על רנו קליאו 2008-2009, אבל הבנתי שהרבה דברים שברכבים אחרים יכולתי לעשות בבית - כמו החלפת מנורה אני אצטרך ללכת למוסך במקום לעשות זאת לבד.

(בעל רישיון ידני - אך מעדיף אוטומט מטעמי נוחות.)

פורסם

הייתי גם מחפש סיריון יכול להיות שתצטרך להוסיף מעט,יונדאי גטס ברמות גימור GLI/GLX/GLS

לקליאו יתרון בטיחותי ונוחות עדיפה,גיר יכולה להיות הנקודה חלשה יותר,אני לא יודע אם זה סיפור כמו במגאן להחליף נורה,אבל כמה כבר פעמים יצא לך לעשות זאת?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

תשמע, אי אפשר הכל ב20000₪. צריך להתפשר איפשהוא.

קליאו תהיה נוחה ובטוחה. הגיר המפורסם הוא נקודת התורפה העיקרית - וזה הרבה עניין של מזל ותחזוקה קודמת. אם הוחלף שמן ומדובר ברכב שנסע מעט, העסק יכול להחזיק עוד כמה שנים. אם לא, יכול להיות שהשיפוץ מתקרב. אין פה איזה מספר קסם קבוע, פשוט צריך לקחת בחשבון שיש פה הימור מסוים. באותה קטגוריה תמצא גם את הפיג'ו 207. שתיהן יהיו בטוחות ונוחות, אבל ממש לא חסכוניות.

גטס, שגם לא ממש חסכונית, תהיה אולי אמינה יותר מבחינת גיר אבל פחות בטוחה ונעימה, גם בדגמים היותר מאובזרים.

סיריון היא כנראה הטרייד אוף הכי סביר בתקציב כזה. לא מצטיינת בשום תחום (אולי חוץ מאמינות) אבל גם לא גרועה. לדעתי זו תשובה לא רעה למה שאתה מחפש.

לא הייתי מסתכל על הקושי בהחלפת נורה כפקטור אמיתי במערכת השיקולים. זה באמת מתסכל, אבל לגמרי שטויות.

עריכה אחרונה על ידי pooh-bear

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

• תוכן חדש...