Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחליפה לקורולה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3478 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פרט ,נמק והסבר- איזה טעיות עשית שגרמו לרכב להיות פחות טוב מכפי שהיית רוצה? מה זאת אומרת איכות הנסיעה נפגעה?אולי פשוט הרכב התייישן נמאס לך ממנו ואתה רוצה להחליף? אה ועוד משהו מלאנסר קלאסיק לא תבוא הישועה- רכב גרוע בכל קנה מידה -עדיף להשאר עם הקורולה

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

אם הרכבת חלקים תחליפיים שפגעו באיכות הנסיעה, תמיד אפשר להחליף אותם בחלקים מקוריים ולהחזיר עטרה ליושנה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם (נערך)

הלנסר קלאסיק אמנם גרועה בעיניכם אבל היא גם סוס עבודה והיא נאה וזולה, אבל לא בשבילי כרגע לצערי.

בכל מקרה לגבי הטויוטה,אין צורך לדבר שוב ולחפור, פשוט הרסתי הרבה דברים ברכב ואי אפשר "לשחזר אותם" בלא להחליף שוב חצי אוטו על כל המשכורת.

לבחור שמעליי, עשיתי את זה עם תושבות מקוריות לחלוטין כולל הזמנה מיוחדת מיפן ושום דבר לא עזר.

אז רוצים להחליף ולהתחדש ולא יכולים ביתניים. באסה...

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
פורסם

LOL , אייל.:oops:

נמרוד , אם הייתי רוצה להתקדם בשנתון מתקדם רק ב3 שנים ככה, אז כנראה שהייתי יכול לקנות משהו זול, אבל בגלל שלא משתלם להחליף מודל 99 למודל קרוב ,כמו 2002-2003 אלא כבר הרבה יותר גבוה כמו 7-8-9 אז פה הבעיה לצערי...

מה גם שאני יודע שמיצובישי יקרות בביטוחים בנוסף, לא?

פורסם

לפי דעתי תמכור את הרכב ותקנה לך קורולה 2002 (אותה צורה מנוע אחר, אבל לגמרי).

ותחפש אחת עם מעט קילומטרים מיד פרטית בלבד.

והכי חשוב תעשה טיפולים בשוטף בלי התעסקויות ובלי חירבושים.

לאניות געתי הרכב שלך כעת אוכל את הלנסר מכל היבט.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

ההתקדמות בשלוש שנים לא תועיל הרבה לדעתי. אם כבר מחפשים להשתדרג צריך לחפש רכב כמה שיותר חדש, אל תשכח שאנחנו כבר 2017 אוטוטו ובאותן שנים הרכבים היו יורדים לכביש בשנת ייצור לפני הזמן למשל 2002 ירדו לכביש ב 2001.

פורסם

במקרה שלו הוא לא מעוניין להשתדרג וגם אין תקציב לזה כרגע.

אפשר להישאר עם מה שיש אך אם זה מדכא אז למה לסבול, אפשר למכור ולהוסיף 5-6 אין לחץ, אולי מעט יותר . לחפש בסבלנות תמיד יש מציאות.

2001-2 ק"מ נמוך לא מחורבשת, זה רכב טוב לשנים של שקט תעשייתי בלי השקעה גדולה והתחייבויות.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם
לפי דעתי תמכור את הרכב ותקנה לך קורולה 2002 (אותה צורה מנוע אחר, אבל לגמרי).

ותחפש אחת עם מעט קילומטרים מיד פרטית בלבד.

והכי חשוב תעשה טיפולים בשוטף בלי התעסקויות ובלי חירבושים.

לאניות געתי הרכב שלך כעת אוכל את הלנסר מכל היבט.

חשבתי על זה ובפעם האחרונה ששקלתי אץ זה פה תקפו אותי כל חברי הפורום. הבדל של 3 שנים זה באמת לא משתלם עם כמה שאני אוהב את הדגמים האלו. וברור שמבחינת כח מנוע ה2002 תרגיש ללאנסר כמו gtr.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם

אם אתה כ"כ את הרכב לך על זה, אבל זו דעתי לפחות, שזה לא משתלם :).

הרכב שלי היום מתקרב ל 200000 ק"מ. עד עכשיו הציג אמינות דיי טובה והוא גם נוסע יפה, מאיץ יפה (במיוחד עכשיו אחרי הטיפול) וההילוכים עוברים חלק אבל אני מתחיל להרגיש שדברים מתחילים להתקלקל...וזה בלאי אין מה לעשות...לא חייב שהמנוע או הגיר ישבקו חיים אבל מספיק כל חודש - חודשיים תקלה של 500-1000 שקל ובשנה אתה מגיע לסכום לא מבוטל...

פורסם

לא תבינו כמה ביקוש יש לרכבים האלו אצל הבדואים.

שאני יורד לאילת דרך מצפה רמון לא פעם עושים אחרי מרדף בדרך נאות חובב רק בשביל לשאול אותי

"אחי מוכר". מטורף.

לדעתי אין טעם להתקדם בכמה שנים. אם להחליף? אז ל 2009 ללא גיר רובוטי.

או "להתפשר" על גיר רובוטי ששחטו אותו במחירון מכל כיוון. זאת לאחר שמכירים את היתרונות/חסרונות שלו. (בפועל) כמובן לקחת בחשבון שהדגם הנ"ל לא שומר על ערך.

פורסם

מעבר לזה שמכונית היא לא מנייה להשקעה, יש פה גם עניין בטיחותי. לקורולה מהשנים הללו יש רק 3 כוכבי בטיחות.

זה משהו שכן צריך לקחת בחשבון כשקונים רכב במיוחד אם אתה נוסע עם משפחה, אבל שכל אחד יעשה את השיקול שלו.

• תוכן חדש...