Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3475 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני מעוניין לקנות רכב פוולקספגן פולו מנוע 1.4 ידני שנת 08 עם 80K קילומטר.

על פניו האוטו נראה טוב מבחוץ וגם בבדיקה חוץ מכמה תקלות קטנות אני לא רואה משהו רציני.

הייתי רוצה עזרה בניתוח התוצאות ממישהו שמבין דבר או שניים בנושא.

בבקשה רק מי שמבין להגיב זה נושא מאוד רציני בשבילי.

אני מצרף תמונה עם סיכום התוצאות של הבדיקה

6JUQR3Ns.jpg

פורסם

בגדול כן, רק שיש כמה דברים שלא באמת ניתן לדעת על פי הבדיקה.

למשל - ברקסים? קלאץ'? טיימינג? 3 הדברים האלה יכולים להיות בכיף 5-6 אלף שקל עלות.

במידה והקלאץ והטיימינג לא הוחלפו עד עכשיו אז קח בחשבון שסיכוי לא רע שהבלאי שלהם הוא אמיתי ולא סתם כיסוי תחת של הבדיקה.

מהנסיון שלי זו נקודה שהרבה מוכרים אוהבים למכור את הרכב, בשביל להמנע מהטיפולים הגדולים הללו.

הייתי מוודא את זה היטב.

מלבד זה, הבדיקה ניראת אחלה.

פורסם

בדיקה בהחלט טובה. על מנת לדעת אם עלות האישור קו תהיה 2000-2500 (צמיגים ובוקסות) או 7000 (הנושאים מקודם פלוס פנסים ומחבר בורקסים וקלאצ) נדרשת בדיקה מסודרת במוסך והצעת מחיר.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

פורסם
התמונה נפתחת ולא רואים בה דבר פרט לטשטוש אחד גדול...

Sent from my K6000 Pro using Tapatalk

הנה לינק ישיר לתמונה:

https://i.imgur.com/6JUQR3N.jpg

בגדול כן, רק שיש כמה דברים שלא באמת ניתן לדעת על פי הבדיקה.

למשל - ברקסים? קלאץ'? טיימינג? 3 הדברים האלה יכולים להיות בכיף 5-6 אלף שקל עלות.

במידה והקלאץ והטיימינג לא הוחלפו עד עכשיו אז קח בחשבון שסיכוי לא רע שהבלאי שלהם הוא אמיתי ולא סתם כיסוי תחת של הבדיקה.

מהנסיון שלי זו נקודה שהרבה מוכרים אוהבים למכור את הרכב, בשביל להמנע מהטיפולים הגדולים הללו.

הייתי מוודא את זה היטב.

מלבד זה, הבדיקה ניראת אחלה.

אז השאלה המתבקשת שלי היא האם שווה לרכוש את האוטו במחיר של סביבות 28 אלף ולעשות לו את התיקונים בעצמי?

פורסם

28? כשהמחירון הוא 30 אלף? ובאמת צריך לעשות לא טיפולי ברקסים, טיימינג וקלאצ'? אם זאת אותה מודעה ביד 2 אז קח בחשבון שהחודש הוא צריך לעבור טסט.

קודם כול תברר מה המצב של הריג'קטים הנ"ל(אם מופיע בספר טיפולים שהוחלפו) ומזה צריך לקזז משהו.

28 לדעתי זה מחיר יקר. 25 יהיה כבר יותר הגיוני ל-2 הצדדים. אבל הכול תלוי כמה ננעלת על הרכב.

פורסם
28? כשהמחירון הוא 30 אלף? ובאמת צריך לעשות לא טיפולי ברקסים, טיימינג וקלאצ'? אם זאת אותה מודעה ביד 2 אז קח בחשבון שהחודש הוא צריך לעבור טסט.

קודם כול תברר מה המצב של הריג'קטים הנ"ל(אם מופיע בספר טיפולים שהוחלפו) ומזה צריך לקזז משהו.

28 לדעתי זה מחיר יקר. 25 יהיה כבר יותר הגיוני ל-2 הצדדים. אבל הכול תלוי כמה ננעלת על הרכב.

לפי איזה מחירון אתה בודק?

כי לפי השקלול ביד 2 של הק"מ ושל תאריך עלייה לכביש (דצמבר) אז המחיר הוא בסביבות ה 34 אלף שקל.

במחירון של לוי יצחק הוא לא נותן לי אפשרות להכניס תאריך עלייה לכביש ככה שאני לא יכול לבדוק שם.

פורסם

שקלול זה קלף נחמד שהמוכר מנפנף בו, אבל תאמין לי שאף אחד לא מסתכל עליו, לא כשהוא מוכר ובטוח לא כשאתה תמכור.

הצדק אמנם עם המוכר, אין לי מה להגיד, פשוט קח בחשבון שאתה לא תהנה מהשקלול הזה כשאתה תמכור.

פורסם

הרכב במצב טוב.יש להחליף צמיגים ועוד כמה שטויות.תסגרו על מחיר שמגלם את הליקויים ובהצלחה.

Sent from my K6000 Pro using Tapatalk

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

• תוכן חדש...