Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השקת 3008 החדשה בישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3271 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
המחיר של גירסת האקטיב הוא 150 אלף ₪ לאחר שלובינסקי הפסיק למכור במחיר ההשקה.

לכן ההפרש הוא רק 15 אלף ₪.

תשמע, אני לא יודע למי להאמין אבל ממה שנאמר לי זה שבמלאי הנוכחי הזמין (נכון ללפני כמעט שבוע) נשארו 2 רכבי אקטיב ללא גרסת השקה, בסכום 145,000. היתר הם בגרסת השקה ב- 150,000. נאמר כי לכשיפתחו את ההזמנות למשלוח הבא ניתן יהיה להזמין את האקטיב הרגיל.

קרדיט ל- misterb על התמונה

• תגובות 193
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
תשמע, אני לא יודע למי להאמין אבל ממה שנאמר לי זה שבמלאי הנוכחי הזמין (נכון ללפני כמעט שבוע) נשארו 2 רכבי אקטיב ללא גרסת השקה, בסכום 145,000. היתר הם בגרסת השקה ב- 150,000. נאמר כי לכשיפתחו את ההזמנות למשלוח הבא ניתן יהיה להזמין את האקטיב הרגיל.

דיזל אין כלל.

בנזין יש אקטיב לאספקה מיידית.

לאקטיב יש 2 "סוגים":

גרסה סטנדרטית 145K (ג'נט 17)

גרסת השקה 150K (ג'נט 18 ופסי קישוט בגג)

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם
דיזל אין כלל.

בנזין יש אקטיב לאספקה מיידית.

לאקטיב יש 2 "סוגים":

גרסה סטנדרטית 145K (ג'נט 17)

גרסת השקה 150K (ג'נט 18 ופסי קישוט בגג)

רק צריך לציין שהמחירים הנ״ל הם לדגם הדיזל, הבנזין עולה עוד 10,000₪.

בפעמיים שאני רציתי להזמין דיי הרגיז אותי שאמרו לי שאני חייב להזמין את חבילת ההשקה, זה למעשה מה שגרם לי לרדת מההזמנה.

לשלם עוד 5 אלף על גנט ופסי גגון זה נראה לי מיותר לגמרי.

עוד יותר עצבן אותי שבכל מקום הם פרסמו. ״החל מ-140k₪" אך בפועל המחיר היה 150 אלף.

בהפרש של 15 אלף באמת שעדיף הפרימיום, אבל אז מגיעים כבר ל-165 אלף ושם יש להשוות אותו גם לטיגואן שעושה לו תחרות קשה.

אני ממתין לראות אם יהיו מבצעים, בינתיים יושב על הגדר רגל פה רגל שם...

פורסם

באיזור ה165 אתה מקבל את הטיגואן אקסלנס, מבחינת האבזור הוא לא מהווה תחרות.

האקסלנס פלוס הוא פחות או יותר באותה רמה, אבל המחיר מזנק בעוד 22K.

פורסם
באיזור ה165 אתה מקבל את הטיגואן אקסלנס, מבחינת האבזור הוא לא מהווה תחרות.

האקסלנס פלוס הוא פחות או יותר באותה רמה, אבל המחיר מזנק בעוד 22K.

לא הייתי אומר שהוא לא מהווה תחרות.

רכב זה קצת יותר מרשימת גדג׳טים והייתי בוחן את הרכב כרכב לפני שהייתי עובר על רשימת האבזור.

גם מבחינת האבזור אין לטיגואן ״הבסיסי״ במה להתבייש, יש לו אבזור בטיחות עדיף על הפיג׳ו, יש לו מיזוג מאחור עם שליטה על הטמפ׳, יש לו מושבים אחוריים מתכווננים, יש לו ממשק מערכת מולטימדיה טוב יותר.

ל-3008 כמובן יש אבזור שבטיגואן אין, כמו מושבים עם ריפוד דמוי עור, גג פנורמי, לוח שעונים דיגיטלי, דלת תא מטען חשמלית ועוד כל מיני פיצ׳פקס.

כל אחד צריך לעשות לעצמו את החשבון מה יותר חשוב לו, אבל לדעתי לפני שעוברים על רשימת האבזור כדאי לבצע נסיעת מבחן על כל אחד מן הרכבים.

פורסם

למען ההגינות איציק כתב, שמבחינת האיבזור אין לו תחרות, לא מבחינת הרכב.

אגב, ה3008 כרגע לא מגיעה עם פתיחה חשמלית לתא המטען .

פורסם

לובינסקי השיקה עדכון למולטימדיה שצפוי להיכנס לכל הרכבים שלהם כתוספת למערכות ההפעלה הקיימות. קוראים לה ליבינסקי touch והיא כוללת waze, פלייליסטים לפי ג׳אנרים, רדיו אינטרנטי (כרגע לא יהיה ב- 3008 כי אין כניסת aux), כל מיני אפשריות התקשרויות עם לובינסקי כגון זימון תור למוסך, ספר רכב, קודנית דיגיטלית, מיקום הרכב והתראות על עזיבתו מתחום מוגדר ( למי שיש ילדים מורדים :-D) ועוד כל מיני פונקציות שמחליפות את האיתוראנים למיניהם, ועוד ועוד.....

כל זה נכון להיום ניתן חינם.

קרדיט ל- misterb על התמונה

פורסם

אתה בטוח? במפרט באתר שלהם מצוין בפירוש שברמת גימור "פרימיום" היא מגיעה עם פתיחה חשמלית של תא המטען באמצעות חיישן המזהה תנועת רגל מתחת לפגוש האחורי.

12345.jpg

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

המפרט לא עדכני. כרגע הפרמיום מיובא עם בלימה אוטונומית ובקרת שיוט אדפטיבית שלא מופיעים במפרט...

זה כבר מספר חודשים כך, אז אני לא מבין מה כלכך קשה לעדכן את המפרט באתר.

חבל לגבי הפתיחה החשמלית כי זה עובד מצוין.

בGT זה עדיין קיים, והבנתי מהם שאפשר אולי לקבל את זה גם בפרמיום אם אתה מוכן לעשות הזמנה מיוחדת ולחכות לרכב, אבל אני לא יודע עד כמה זה נכון.

פורסם
אתה בטוח? במפרט באתר שלהם מצוין בפירוש שברמת גימור "פרימיום" היא מגיעה עם פתיחה חשמלית של תא המטען באמצעות חיישן המזהה תנועת רגל מתחת לפגוש האחורי.

[ATTACH=CONFIG]489881[/ATTACH]

המפרט באתר מעודכן לדצמבר 2016, ניתן לראות את זה כתוב בעמוד האחרון בצד השמאלי של הדף. במפרט שיש באולמות התצוגה זה כבר עודכן.

אגב, למי שממש רוצה את הפתיחה החשמלית -

http://www.che1.com/product/tl105-electric-tailgate-lift-assist-system/

פורסם

נקודת זכות גדולה מאד ל- 3008 מול שאר הרכבים בקטגוריה הוא משקל נמוך במיוחד, המשקל של גירסת הדיזל אפילו נמוך יותר מגירסת הבנזין, הדיזל שוקל 1,315 ק״ג בלבד, הבנזין שוקל 1,365 ק״ג.

המתחרה הקרוב ביותר הוא האטקה ששוקל 1,375 ק״ג.

שאר המתחרים בקטגוריה כולל הטיגואן שוקלים כבר בסביבות 1,600 ק״ג!

נקודת זכות גדולה נוספת היא מנוע דיזל במחיר נמוך יותר מגירסת הבנזין ונמוך באופן כללי.

השילוב של משקל נמוך עם מנוע דיזל גורם לצריכת דלק וביצועים טובים בפועל להבדיל רק מנתונים תיאורטים.

השילוב של גירסת הפרימיום המאד מאובזרת עם משקל נמוך ועם מנוע הדיזל במחיר של 165,000 אלף ₪ הוא בהחלט אטרקטיבי חבילה שאף מתחרה לא מציע במחיר כזה וגם המתחרים שצפויים להגיע לישראל בחודשים הקרובים לא יציעו.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

זה מיועד לדגמים הישנים לפי האתר.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

בהשוואות שלכם בין הטיגואן ל3008 השוואתם מלון לאבטיח דהיינו מנוע בנזין לדיזל.

לא נהגתי בטיגואן, אבל נהגתי:

1. בקדג'אר דיזל

2. טוסון

3. נירו

4. ספורטאז'

5. אאוטלנדר

6. 3008 דיזל ובנזין

לא מסתכל על פיצרים ובטיחות (למרות שגם בזה ידה על העליונה ה-3008 כמובן פרימיום), נטו חווית נהיגה, בידוד רעשים, כניסה לפניות, יציבות, יוקרה ה3008 לוקחת ובגדול, זו דעתי.

לגביי ויתור על חבילת ההשקה בדגם האקטיב דהיינו מחיר של 144,900 ש"ח, הבנתי שזה אפשרי .

צדק מי שאמר שאכן בדגם הפרימיום וויתרו על פתיחה ונעילה חשמלית של תא מטען לטובת מערכות בטיחות כגון בלימה אוטונומית.

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

• תוכן חדש...