Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3519 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני צריך את עזרתכם במקרה שלדעתי אני זכאי לפיצוי כלשהו..

יש לי רכב שקניתי בסוף 2014 עם אחריות ל-3 שנים. לאחר שנה וחצי בערך ועד עכשיו התחילו לי בעיות עם הרכב שבעקבותם נאלצו להחליף לי מספר חלקים שעלותם גבוהה וכמובן שזה הצריך ממני להגיע למוסך לא מעט (בנוסף גם הפסד כספי על עלות הנסיעה למוסך ובחזרה). כמובן שבחינם, במסגרת האחריות.

כמה דברים שרציתי להתייעץ אתכם עליהם:

1. איבדתי את עבודתי בגלל שהייתי צריך לשים את הרכב במוסך והבוס שלי לא אישר לי והלכתי בכל זאת

2. עלות הדלק של הנסיעות שהזכרתי למעלה

3. כשארצה למכור את הרכב, מי שיתעניין לקנות אותו יבקש לראות הסטוריית רכב וההסטוריה שלו מלאה בביקורי מוסך, זה מוריד לי את הערך של הרכב.

האם יש לי עילה לתביעה? אם כן, את מי? את צ'מפיון מוטורס או את פולקסווגן גרמניה?

תודה לעונים

פורסם

כמו בשרשורים דומים אחרים, ההמלצה הכי טובה היא להתייעץ עם עו״ד או שניים.

עו״ד ממוצע, לרוב, לא יבקש ממך תשלום על פגישה בסיסית כזו שבה אתה תציג את המקרה והוא יגיד לך אם יש סיכוי לתביעה או לא.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

לפני שאתה הולך לעו"ד אתה יודע לכמת בערך את הנזק שנגרם לך.

אתה יכול להוכיח כי פוטרת בגלל שהלכת למוסך? כמה זמן עבדת במקום העבודה הזה?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

עבדתי שם חודש וחצי. ואני יכול לגשת ולבדוק את הסטוריית הרכב בעצמי בנוגע למספר הפעמים והסיבה שבגללה הלכתי למוסך

פורסם

המשך בחייך

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אפשר לעשות הרבה דברים, אבל כנראה שהפיטורים שלך מהעבודה לא קשורים לרכב, אם אני מבין נכונה של מה שישה רשם לך.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

כמה פעמים היית צריך למוסך?

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

קשה להוכיח קשר בין הפיטורין לעובדה שהרכב היה במוסך, אלא אם מקום העבודה יודה בכך. בכל מקרה זו עבודה חדשה ולכן הפיצויים שתקבל עבור זה אם בכלל יהיו כמעט ולא רלוונטיים. מעבר לכך הדבר היחידי שנראה כי ניתן להוציא הוא איבוד זמן, אבל זה לא שווה את ההתעסקות לדעתי. כמו שייעצו לך - פנה לעורך דין

פורסם
שלום לכולם

אני צריך את עזרתכם במקרה שלדעתי אני זכאי לפיצוי כלשהו..

יש לי רכב שקניתי בסוף 2014 עם אחריות ל-3 שנים. לאחר שנה וחצי בערך ועד עכשיו התחילו לי בעיות עם הרכב שבעקבותם נאלצו להחליף לי מספר חלקים שעלותם גבוהה וכמובן שזה הצריך ממני להגיע למוסך לא מעט (בנוסף גם הפסד כספי על עלות הנסיעה למוסך ובחזרה). כמובן שבחינם, במסגרת האחריות.

כמה דברים שרציתי להתייעץ אתכם עליהם:

1. איבדתי את עבודתי בגלל שהייתי צריך לשים את הרכב במוסך והבוס שלי לא אישר לי והלכתי בכל זאת

2. עלות הדלק של הנסיעות שהזכרתי למעלה

3. כשארצה למכור את הרכב, מי שיתעניין לקנות אותו יבקש לראות הסטוריית רכב וההסטוריה שלו מלאה בביקורי מוסך, זה מוריד לי את הערך של הרכב.

האם יש לי עילה לתביעה? אם כן, את מי? את צ'מפיון מוטורס או את פולקסווגן גרמניה?

תודה לעונים

1. זבש"ך

2. אתה תובע עבור 20 ש"ח?

3. החוק מחייב לתקן תקלות במסגרת תקופת האחריות, לא לפצות על ירידת ערך, שאולי תהיה ואולי לא.

לגבי צ'מפיון, הוכרה תביעה ייצוגית בשל תקלה בגיר ה-DSG, בשנות ייצור מסויימות, ונקבע פיצוי ואחריות מורחבת.

אין לך בסיס לתביעה על בסיס זה.

לגבי זה שהיית צריך להגיע 6 פעמים למוסך, לפני שאתה מבזבז זמנך בתביעות, בקש פיצוי.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

למה שיהיה לא חוקי, או סיבה לפיצוי, לפטר עובד שאומרים לו לא ללכת למוסך והוא הולך בכל זאת? האם העובד לא יכל לשלוח מישהו אחר למוסך, או ללכת ביום אחר ולהגיע בתח"צ? ברור שכמעסיק הייתי מתחשב בבנאדם שהרכב שלו במוסך, אבל אני גם יכול להבין למה מעסיק יבחר לפטר עובד (ועוד חדש) שעושה מה שבראש שלו.

גם לעניין שתי הטענות הנוספות - עלות הדלק והיסטוריית טיפולים - קשה לי מאוד להאמין שיימצא בימ"ש שיפסוק פיצויים בהנחה שהיבואן פעל כמיטב יכולתו לתיקון הליקויים. מה שכן הייתי מנסה זה לפנות לשירות הלקוחות של צ'מפיון מוטורס, ולבקש מהם למצוא פתרון לתקלות החוזרות, ובתום התהליך פיצוי כלשהו - למשל הארכת אחריות או טיפול חינם - כדי לכפר על חווית השימוש הרעה.

פורסם

הרכב טופל במסגרת אחריות ללא התחמקות מאחריות. על מה תתבע את פולקסווגן? שהם מייצרים מכוניות עם תקלות?

התסכול שלך מובן אבל תביעת פולקסווגן לא תיתן כלום.

אתה צריך לחתור לפיצוי הוגן שיוסכם על הצדדים מול צ'מפיון.

• תוכן חדש...