Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונקרס - איך משתמשים בזה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3489 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לנו יונקרס בדירה, שבד"כ משמש אותנו לחימום המים במקלחת. אנחנו רוצים להשתמש בזה החורף גם להסקה (מזגן לא רלוונטי, לאישתי יש עיניים שממש רגישות ליובש). עשינו ניסוי וסובבנו את המתג שמחמם את ההסקה. זה עובד אבל שעון הלחץ "סגר סקאלה" ומים החלו לטפטף מ..צינור פריקת הלחץ (אני מניח). אז איך משתמשים בזה?

46510e9932f7841235d0f3f20cfda20f.jpg

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

פורסם

כנראה שיש אוויר במערכת, על כל רדיאטור יש ברז קטן שאותו אתה צריך לפתוח לפני כל חורף ולנקז אוויר עד שיוצא מים , צריך לעשות זאת בכל הרדיאטורים בדירה, אם לא עוזר ייתכן שיש לנקז אוויר מהמכשיר עצמו ואת זה תצטרך למצוא בעצמך או בהוראות הפעלה של המכשיר

ד.א יונקרס זה שם של חברה ולא שם כללי למכשיר , המכשיר שלך הוא פרולי

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

תשחרר אוויר/לחץ עד שהשעון מראה 2. זה לחץ עבודה סביר. תשחרר אוויר/לחץ אפילו אם השעון מראה פחות מזה, ואח"כ תפתח (ימינה) בעדינות את הידית הכחולה שתחתית המכשיר, עד שהלחץ יגיע ל-2, ואז תסגור חזרה.

a4617284b581e99b7461cd7af78c2a4b.jpg

פורסם

אכן, הבעיה היתה אויר במערכת. תודה לכולם ותודה מיוחדת ל-roeibf ש"ישב" איתי בטלפון חצי שעה אתמול בערב והנחה אותי צעד אחר צעד איך לשחרר את האויר מכל המערכת ואיך לתפעל אותה בשוטף. כיף לראות שיש אנשים כאלה. :beerchug:

פורסם

בשמחה גדולה בני.

גילוי נאות: עבדתי כטכנאי של המכשירים הללו במשך יותר משנה, אני מכיר כמעט כל מכשיר אפשרי.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

שאלה בנושא הזה.

החימום מים אצלנו בדירה עובד עם היונקרס(פירלי) אבל!!

כאשר הברז של הרדיאטורים סגור. ורק המים החמים פתוח.

עדיין יש כמה רדיאטורים שמתחממים. הכיצד?? תקין?? מה לבדוק??ר

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...