Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3508 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מתעניין ברכישת רכב פורד s-max.

המוכר אמר שהסביר על הבעיות שיש ברכב ואמר שהעיקריות הן:

1. תושבות מנוע שצריך להחליף (הורגשו רעידות בבדיקה).

2. צמיג שצריך להחליף.

שאר הבעיות הן שפשופים ומכות קלות, בית מראה שנשבר והודבק ע"י המוסך (ע"מ לחסוך בעלויות החלפה), בעיה בידית ההילוכים בכפתור לחיצה להעברת הילוך (יש לו ידית חדשה מוכנה להחלפה).

המוכר שלח לי סיכום טופס בדיקה (של קונה אחר שירד מהרכישה בגלל בעיה לגייס את הסכום) והודיע שיתקזז בעלות התיקונים הנדרשים.

אשמח לקבל התייחסות לתקלות המופיעות בדו"ח ולדעת האם התקלות משמעותיות עד כדי וויתור, ובמידה ולא - מה צריך לוודא שיתוקן (בדיקה חוזרת במכון?)

בנוסף, אני שוקל להתקין ברכב מערכת גז (לרכב ק"מ של 160k).

האם כדאי ברכב מהסוג הזה? ובכלל טיפים ודגשים בנושא.

בתודה מראש לכל העונים,

יניב

IMG-20161116-WA0002.jpg

פורסם

באותו נשימה - לגבי הבלמים. המוכר אמר שהוחלפו לאחרונה. האם ההערה "לא תקין" בסעיף הבלמים הוא כללי מכיוון שלא פורקו גלגלים או שמעיד על בעיה (כפולה לאור העובדה שהם הוחלפו...).

תודה

פורסם

הבדיקה נראית תקינה, אפילו טובה לק"מ המצוין. שום דבר בה אינו משמעותי, אולי את הנזילה הייתי בודק במוסך מורשה כדי להיות בראש שקט. לגבי הצמיג - למען הבטיחות שלך חשוב להחליף 2 צמיגים על אותו סרן ולא אחד ולהשאיר לידו משומש. זה הדבר האחרון שכדאי להתקמצן עליו.

• תוכן חדש...