Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. קבלתי דוח על סך 500 ש"ח ו6 נקודות

שמי הפרטי כפיר והמשפחה סיטון

השוטר מילא בדוח שם משפחה כפיר שם פרטי יוסף יוסף (יוסף זה השם האמצעי שלי)

האם יש עילה לביטול הדוח?

על המזל הנאחס שלי, אני טס היום לכמה חודשים. האם אוכל לתת לבן משפחה לטפל בעניינים בשבילי?

תן חיוך, עוד יבוא היום שגם על זה יטילו מס :)

פורסם

קיבלת את הדו"ח ביד?

חיובי

שלם, אלא אם לדעתך אתה זך כשלג ולא ביצעת את העבירה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

כן, קבלתי את הדוח ביד.

אמנם אני לא חשוב שאני זך כשלג, אך גם לא מגיע לי הדוח הזה.

אתאר את המקרה: יצאתי מהתחנת דלק במבשרת (למי שמכיר) שמאלה לכיוון הרמזור, היה תור ארוך של מכוניות עומדות כאשר הרמזור אדום.

עשיתי מה שכל אופנוע עושה, נסעתי בנתיב שלי עם הצמדות לשמאל הנתיב. אולי עליתי או עברתי ממש במעט את הקו הלבן למרות שלא שמתי לב על מנת להגיע לצומת. לא עקפתי משאית בנס הרים או משהו מסוכן כזה או אחר.

יש לציין שזה דוח ראשון שאני מקבל, לכן אני מבקש עצות האם יש טעם לערער על הדוח.

פורסם

השוטר יגיד שחצית את הקו הלבן

אתה לא מכחיש זאת

אז מה יעשה השופט

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

תשמע, כמו שבחוק אסור לרכב לסוע על השוליים, יש הוראה של ראש אגף התנועה לאפשר לדו גלגלי לסוע בעומסי תנועה בשול הימני.

מה שאני בא להגיד זה שאופנוע זה לא רכב, ואם טיפה נסעתי על הקו הפרדה כאשר הרמזור אדום במהירות נמוכה, אפשר להתחשב ולא חייבים לנקנק על כל דבר.

פורסם

אם היתה הוראה של ראש אגף התנועה שבעומס תנועה יש לאפשר מעבר של אופנועים על קו הפרדה לבן, היה לך קייס. מכיוון שאין (וסביר גם שלא תהיה, מסיבות מובנות), הדוח מוצדק.

פורסם

עשיתי מה שכל אופנוע עושה, נסעתי בנתיב שלי עם הצמדות לשמאל הנתיב. אולי עליתי או עברתי ממש במעט את הקו הלבן למרות שלא שמתי לב על מנת להגיע לצומת. לא עקפתי משאית בנס הרים או משהו מסוכן כזה או אחר.

יש לציין שזה דוח ראשון שאני מקבל, לכן אני מבקש עצות האם יש טעם לערער על הדוח.

תשמע, כמו שבחוק אסור לרכב לסוע על השוליים, יש הוראה של ראש אגף התנועה לאפשר לדו גלגלי לסוע בעומסי תנועה בשול הימני.

מה שאני בא להגיד זה שאופנוע זה לא רכב, ואם טיפה נסעתי על הקו הפרדה כאשר הרמזור אדום במהירות נמוכה, אפשר להתחשב ולא חייבים לנקנק על כל דבר.

שמעתי

תראה את ההבדל בין המואדמים

השוטר ראה את המואדם העליון

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

רגע, אם הוא רק דרך עליו קצת אין טעם לטעון זוטי דברים? במיוחד אם זו עבירה ראשונה?

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

לטעון אפשר הכל

רוב עבירות התעבורה הם זוטות

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...