Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3528 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום שלום

הכוונה היתה רק להביא את המצלמה (5D MK2) לטיפול (חנות שכונתית), מפה לשם היתה משהי שממש ממש רצתה את המצלמה (אחת העובדות בחנות), אז אמרתי לה אין לי בעיה למכור, אבל רק עם הם קונים את העדשות שלי במחיר טוב.

מפה לשם, סיכמנו שאני מביא באותו יום את העדשות והם מביאים לי מחיר יחסית טוב (כמו שחשבתי לעצמי), אישתי היתה בשוק שאני מוכן להיפרד מהמצלמה כל כך מהר, הסברתי לה שאין לי כוונה להשאר עם קנון ופוג'י, כי הקנון מוצאת את עצמה חסרת שימוש, ואני מעדיף שמישהו אחר יהנה ממנה.

ואז הגיעה השאלה, רגע מה אני עושה עם גוף שני? אז במקרה היתה להם פוג'י XT10 אחרונה במלאי, אז אמרתי למה לא, היה החזר של 150 פרנק מפוג'י (Cashback), פלוס הנחה נדיבה מהחנות, והפוג'י נרכשה במחיר של כ1600 ש"ח (חדשה לגמרי).

אז בהתחלה חשבתי על הXT2 או PRO2, אבל בשביל השימושים שלי הXT10 מספיקה מעל ומעבר, מה גם שהמחיר שלהם מטורף.

אני מקווה להעלות תמונות בקרוב (אפילו שלא אמור להיות הבדל בין המצלמות).

20161104_191935.jpg

20161104_181822.jpg

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תתחדש! אני אישית לא אהבתי איך ה xt10 מרגישה ביד קצת קטנה וקלה מידי

איכות תמונה זהה ל xe2 אבל האוטו פוקוס בכל הסדרה הזאת פשוט meh... אני אישית עדיין מתקשה להתרגל

בשביל 1600 שקל, no brainer

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם

אכן היא מרגישה קטנה, יותר קטנה מהxe2, בהתחלה מוזר אבל מתרגלים [emoji2]

לגבי הפוקוס עדין יותר טוב מהקנון 5d mk2

Sent from my SM-A310F using Tapatalk

פורסם

רגע, לא הבנתי, למה שתי מצלמות דומות כל כך?

תתחדש, אגב. אני עזבתי את קנון לפני כמה שנים ועדיין לא מסתכל אחורה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בגלל המחיר [emoji2] ובגלל שאני מרוצה בסה"כ מהxe2 ואני צריך גוף שני, להוציא פי3 או 4 על דגם חדש יותר נראה לי בזבוז כסף.

הקנון לא רעות אבל צריך לגוון

פורסם

הוא כבר מושקע במערכת עדשות של פוג'י ומצלם חתונות מידי פעם, סה"כ הגיוני לקחת עוד גוף ספייר של פוג'י, האמת ציפיתי שזה יהיה עוד ריינג'פיינדר ולא מיני DSLR כמו ה xt10 אבל במחיר כזה אין בכלל מה לחשוב.

פורסם

ה-Xt10 לא דומה ל-DSLR. השליטה בה היא כמו בריינג'פיינדר קלאסית. אל תבלבל, זה שהעינית נמצאת בצד, לא הופך מצלמה לריינג'פיינדר. אף מצלמה מודרנית היא לא ריינג'פיינדר.

אני אוהב מצלמות קטנות, שאפשר להחזיק ביד אחת.

לגבי הפוקוס, הוא כבר מזמן לא meh, ומה שטוב בפוג'י זה שהם ממשיכים לעדכן קושחות גם במצלמות הישנות שלהם, לכן השיפור בפוקוס קיים בכל הדגמים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)

העינית ב XT-10 היא במרכז והתפעול שלה מאוד דומה למצלמות ריפלקס.

הריינג' פיינדר "style" זו סדרת ה X-PRO, אותה מסמפטים או שלא סובלים.

באשר לפוקוס, הוא די מחורבן (ואני עדין) כשזה מגיע לתנאי תאורה נמוכים, גם עם עדשות מהירות כדוגמת ה 23/1.4. hunting בכמויות שייגרמו לסמרטפון מלפני חצי עשור להתגאות. טרם התנסתי בגופים מבוססי XTrans III, אבל אני בספק עד כמה המצב באמת השתפר (שוב, הדגש הוא על תנאי תאורה נמוכים/גרועים).

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

נעזוב לרגע את הויכוח של DSLR מול רנג'פיינדר ונחזור לפוקוס, לא רק שהוא meh, הוא סופר meh, הוא אולי מהיר וננעל במהירות של 0.5 שניות כמו שהם מתחייבים אבל זה לא הופך אותו לאמין, אתה מקבל נעילה, אבל בפועל הרקע בפוקוס והאובייקט לא, בניקון d80 שלי קיבלתי רייט הצלחה גבוה יותר מאשר ב xt1 שלי, מזל שיש AFC עם באפר לא רע לירות ולפלטר בבית. שום עדכון לא יעזור למצלמות עם מעבד אקסטראנס 2, רק להתקדם הלאה ל xp2/xt2, בתור לקוח אני מעריך מאוד את העדכונים אבל הליין הקודם בחיים לא יגיע לרמת פוקוס של a6000 או אפילו מצלמות mft כמו omd em1. חבל.

פורסם

אני לא יודע, לא מצאתי שום בעיה עם הפוקוס, ולהזכיר היתי מצלם ילדים עם קנון M דור ראשון.

נכון שיש יותר מהירים ותמיד יהיו.

פורסם

תתחדש ותיהנה!

יש לך איזו עדשת פנקייק במלאי? זה ממש הופך את המצלמה לזעירה (יחסית...).

לא יצא לי להתנסות עם ה-xt10 מעבר ל-3 דקות,

אבל אהבתי את ה... איך נקרא לזה? התחושה ה״מוצקה״ של כלי שבנוי כמו טנק.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

תודה, יש לי 27 מ"מ, אני יעלה תמונה מאוחר יותר (כרגע יותר מדי אלכוהול בדם).

אני אוהב את התחושה של הפוג'י היא לא מרגישה כמו כל מצלמה.

פורסם
תתחדש ותיהנה!

יש לך איזו עדשת פנקייק במלאי? זה ממש הופך את המצלמה לזעירה (יחסית...)

היצע הפנקייקים של פוג'י די מצומצם והוא כולל את ה 27ממ וניתן לומר שגם ה 18ממ נושקת לכיוון (אם לא משתמשים ב hood המגניב-רצח שלה). 2017 אמורה להיות שנה בה פוג'י יכריזו על עדשה/ות נטולה/ות טבעת צמצם, מה שעשוי למזער את הגודל ובתקווה להגדיל את היצע הפנקייקים.

קיווסע - עם אילו עדשות אתה?

פורסם

קיט ולקחתי לניסיון את ה 35f1.4, היא לא מתאימה לי, מאוד איטית ורועשת, טרם יצא לי להתנסות עם עדשות f2, הבנתי שיש הבדל עצום במהירות שלהם, כרגע מחכה ל xf50f2 שצריכה לצאת בקרוב, אני מניח שהיא תתאים לי, רוב התמונות שלי באורך הזה ועם המהירות שלה היא תהיה טובה לתפוס זאטוטים רצים

פורסם

האנס במיוחד בשבילך 11df19c809411ffbf39b821250fe7380.jpg.

לגבי גופים כאלו ואחרים, אני בדרך כלל מחליף מצלמה ברגע שאני מרגיש שדגם אחר יכול לתרום לי לצילום, או ברגע שאני מרגיש שחסר לי משהו בסגנון צילום.

DSCF9689.jpgDSCF9621.jpg

• תוכן חדש...