Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

הייתי שמח לשמוע על החוויות שלכם מנסיעות מבחן (דגמים ספורטיביים בלבד) לפני קבלת ההחלטה האם לרכוש רכב מסוים או לא.

ציינו באיזה רכב היה מדובר, מה אתם חושבים על נסיעת המבחן, מה אתם חושבים שהיה אפשר לשפר בנסיעה, האם הנציג היה מקצועי, האם קיבלתם מספיק זמן נהיגה וכו'.

תרגישו חופשי :)

פורסם

נהגתי עם לאון טאובס על הקופרה 280 הצמודה שלו עם החבילה הכתומה...

נהג מאוד מרשים ובהחלט עזר לי להחליט שאני סוגר את העסקה.

עד היום עוד לא ניסיתי לעשות את מה שהוא עשה בנסיעת המבחן, אחרי כמעט שנה :lol:

Cupra 280 2016

פורסם

נסיעת מבחן על 208 gti, בנס הרים, הנציג היה נחמד, זורם, לא הגביל אותי באף היבט, אחרי הנסיעה עשיתי נסיעה גם עם איביזה קופרה, ולמרות שלאון אחלה גבר התחברתי לפג׳ו יותר מאשר לקופרה וסגרתי עסקה.

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם

עשיתי נסיעת מבחן על פולו GTI אוטומטית - עוד בנסיעה מנהלתית ביציאה מעפולה על 120 קמ"ש הרכב התחיל לקפץ וכמעט קיבלתי בחילה, הרכב עבר על מהמורה אחת בכביש גלי ובמקום שיקפץ פעם אחת ויפסיק הוא המשיך לקפץ עוד ועוד - חשבתי שיש תקלה ברכב אבל מצד שני רכב עם 4,000 ק"מ... הנציגה לא הבינה כ"כ מה הבעיה.

בקיצור - נסיעת מבחן חובה על כל המכוניות! יבואן שלא מוכן לעשות נסיעת מבחן שיתקע עם המכוניות שלו באולם ואח"כ שימכור אותן עם 0 ק"מ תמורת 15K ש"ח פחות.

פורסם (נערך)

עשיתי לפני שבוע נסיעת מבחן על מאזדה מיאטה (חצי שנה מהרגע שביקשתי אותה!). הנסיעה תואמה לשעת צהריים באמצע שבוע וכך מצאתי את עצמי עומד בעיקר בפקק ומתעסק בחסרונות של הרכב (צפוף, בידוד רעשים לקוי וכד') במקום ביתרונות (התנהגות, רעש מנוע, וכד').

בנסיעה גיליתי שהרכב נהיה אפילו יותר קטן ופחות פרקטי, אין מקום לשים את הטלפון הסלולרי, הראש מתחכך בגג וכד'.

למזלי אני מכיר את הפרטים הטכניים של הרכב כי מעבר למה שמופיע בדף הנתונים שתרגם היבואן הנציגה לא ידעה להרחיב על כלום.

גם אם שקלתי לרכוש את הרכב, הירידה בפרקטיות מהדור הקודם (שגם ככה מגרד את הפרקטיות הבסיסית מלמטה) פשוט לא איפשרה לי לחשוב עליו כאופציה ריאלית.

במקביל אני מנסה לתאם נסיעת מבחן על ה-BRZ כבר חודשיים ולא מתקדם לכיוון תיאום מוצלח. באופן כללי מאוד קשה לתאם מבחן על רכבי ספורט כי יש מעט רכבי הדגמה וגם חשדנות רבה שאתה סתם בא לעשות סיבוב בחינם על רכב מעניין.

עריכה אחרונה על ידי HyperViper

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם
עשיתי לפני שבוע נסיעת מבחן על מאזדה מיאטה (חצי שנה מהרגע שביקשתי אותה!). הנסיעה תואמה לשעת צהריים באמצע שבוע וכך מצאתי את עצמי עומד בעיקר בפקק ומתעסק בחסרונות של הרכב (צפוף, בידוד רעשים לקוי וכד') במקום ביתרונות (התנהגות, רעש מנוע, וכד').

בנסיעה גיליתי שהרכב נהיה אפילו יותר קטן ופחות פרקטי, אין מקום לשים את הטלפון הסלולרי, הראש מתחכך בגג וכד'.

למזלי אני מכיר את הפרטים הטכניים של הרכב כי מעבר למה שמופיע בדף הנתונים שתרגם היבואן הנציגה לא יעדה להרחיב על כלום.

גם אם שקלתי לרכוש את הרכב, הירידה בפרקטיות מהדור הקודם (שגם ככה מגרד את הפרקטיות הבסיסית מלמטה) פשוט לא איפשרה לי לחשוב עליו כאופציה ריאלית.

במקביל אני מנסה לתאם נסיעת מבחן על ה-BRZ כבר חודשיים ולא מתקדם לכיוון תיאום מוצלח.

היי,

משאיר את זה כאן, אם בכל זאת תחליט לרכוש מיאטה :

http://www.proclipusa.com/dashboard-mounts/vehicle/mazda/miata/2016-2017/proclip-center-mount-855172-13120.cmsv?p_leftorright=0

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם (נערך)

עבר קצת זמן מאז - אני לא יודע כמה זה רלוונטי מבחינת סוג הרכב אבל היו שם מגאן CUP, פוקוס ST, ג'ולייטה תלתן, 208GTI, אוקטביה RS, אם אני זוכר את כולן. בחנתי גם BRZ ו M135I ו GTI.

בכל אופן אם הבנתי את השאלה, היו כאלו שנפסלו עוד לפני נסיעה, היו כאלו שזמן הנהיגה לא היה אידאלי מבחינת תנועה, היו כאלו שהמסלול לא היה מספיק מתאים לסוג הרכב.

רכב ספורטיבי שנבחן בזמן שאי אפשר לבדוק מה יש לו, מפקשש קונים.

אישית אני לא צריך בוחן שמבין בנתונים, אני מגיע מוכן. אבל אני צריך בוחן שמבין לליבי ומה אני מחפש מבחינת החיבור לרכב. ונהיגה שלא מאפשרת זאת, מחמיצה מטרה.

עריכה אחרונה על ידי shayy

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

שי, הבנת מצוין, בדיוק מסוג התשובות שאני מחפש- פחות איך היה הרכב עצמו, אלא יותר על החוויה הכללית מנסיעת המבחן. איך היה הנציג, מיקום, זמן נהיגה, האם נסיעת המבחן סיפקה תשובות?

תודה לעונים עד עכשיו, מחכה לעוד תשובות :)

פורסם

לפני כשנה בערך, חשבתי לעשות טרייד-אין מגולף דור 6 1.4 TSI ולרכוש את הליאון 1.8 FR החדשה ולכן תיאמתי נסיעת מבחן בסניף הרצליה פיתוח.

הגעתי בבוקר, מילאתי את הפרטים בטופס והתחלנו את נסיעת המבחן ללא עיכובים מיותרים.

לצערי, המלווה היה לחוץ שנסיים את הנסיעה תוך כ-15 דקות, מכיוון שהיו עוד לקוחות שהמתינו לרכב ולכן לא הספקתי להרגיש ולהנות מהרכב בכלל (כל הנסיעה התקיימה בתוך הרצליה פיתוח, באיזור המרינה).

אציין לחיוב שהבחור שהתלווה אליי לנסיעת המבחן היה נחמד ושירותי.

נציג המכירות היה יהיר, ניכר שלא התאמץ למכור או להציע הצעה אטרקטיבית מספיק וכששאלתי מדוע לא ניתן לקבל 3 שנות אחריות כמו בפולקסווגן, הוא היה עסוק בלהשמיץ את המותג השני.

כל הנ"ל, גרם לי לרדת מהעניין ולהמשיך ולהנות מהגולף שלי :-D

כל החוויה השלילית הזאת הייתה מוזרה, לא האמנתי שכך מתייחסים ללקוחות פוטנצאליים לרכב שווה כ- 160,000 ש"ח.

פורסם (נערך)

בVW הציעו לי גולף GTI לשעה לבד. ללא מלווה. לא לקחתי כי לא הייתי מעוניין ברכב, אבל זה נחמד.

במאזדה האמת לקחו אותי לכביש בסופרלנד, אמנם הנסיעה הייתה סופר קצרה. לאחר מכן בגלל חבר שעובד בדלק, קיבלנו את הרכב לשעתיים לבד.

באאודי היו ממש ממש נחמדים והציעו כל רכב שאבחר לנסיעה. אם כי ויתרתי כי שוב, הרכב לא עניין אותי בסוף.

בבמוו לקחתי את ה-135M לסיבוב. אבל שוב, זה דרך חבר ובא איתי חבר אחר בתור ליווי, כך שזה לא כל-כך אינדיקציה. אבל כן כביש יחסית מפותל, כביש עם ישורת וחופש פעולה זה מה שגורם לך להבין אם האוטו מתאים לך או לא.

לדעתי מה שחשוב בנסיעת מבחן זה אורכה - שלא יהיה קצר נניח רבע שעה וכו', זה קצר מדי, במידה ומדובר ברכב נישה. כלומר למשל לנסוע בטויוטה קורולה או בקאיה פורטה או איך שזה לא יהיה, לא יהיה הבדל גדול. אבל נניח אם אדם מתלבט בין S3 ל135M או בין מרצדס C250 או במוו 330, זה לדעתי כן מצריך נסיעה ארוכה יותר. כמו כן, במכוניות כגון מאזדה מיאטה. שמעתי על לקוחות בירושלים שלקחו אותם באופן יזום לנס הרים לנסיעה, שזה לטעמי ממש יכול לספק חוויה טובה ויגרום לאדם להבין האם האוטו בשבילו.

לא פחות חשובה החוויה של החופש פעולה. מן הסתם לא להשתולל בכביש, אבל במידה ומדובר בלקוח בעל ניסיון, לטעמי לתת לו קצת יותר חופש בעיקולים או טיפה להרגיש את המנוע זה לא דבר פסול. שוב, בהתחשב ברכב. אם לקוח מגיע לבחון סובארו XV אז לא חושב שלקחת אותו לנס הרים יועיל במשהו. אלא שבילי עפר למשל. או לחלופין, אדם שרוכש מאזדה 6 או CX5, לתת לו לנסוע בעיר, בבין עירוני וכו'. ע"מ להרגיש את הנוחות והתגובות של הדוושה.

עריכה אחרונה על ידי Smiro
  • תוכן חדש...