Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה מטרת השרשור?

בסגנון ״מה אתם עושים כדי להתגונן מפגיעת ברק״?

איזו תובנות תהיינה בשרשור אם נדע בסופו שמשה מסוכנות x בשנת 2012 היה יותר מקצועי מאבי מסוכנות Y בשנת 2015, אבל נסיעת המבחן ארכה 30 דק פחות?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

קראסו תל אביב, אפריל שנה שעברה.

הזמנתי נסיעת מבחן על מגאן אר אס.

הגעתי לסניף בזמן. אנחנו יצאנו לסיבוב באיחור של שעה. ירדנו מלגארדיה לאיילון צפון, ועשינו פרסה חזרה במחלף האוניברסיטה.

היו פקקים. נסיעה ארכה 20 דקות. ככה לא מוכרים רכבי ספורט(במיוחד לחדשים בתחום כמוני).אני לא קניתי שם.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

פורסם

בדיוק כמו קודמי אבל 208gti. הנציג לא התערב ולא נלחץ ממהירות תלת ספרתית, אבל הזמן היה בדיחה. מה שכן שגם זמן זה הספיק לי לקלוט את הנקודות הבעייתיות של הרכב.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

פורסם

לפני חודשיים החלטתי להחליף את הקליאו בספורטיבית חדשה, ערכתי נסיעות מבחן על ה 208gti, קורסה opc ואיביזה קופרה.

בכולן קיבלתי את הרכב לזמן לא מוגדר שבין 20 דקות "לכמה שתרצה", אין ספק שהנסיעה באיביזה הייתה הכי מותאמת סגמנט כאשר לאון היה המלווה.

נסיעה קצרה שלו להצגת יכולות ושיחה על התכונות הרלוונטיות ברכבים כאלו תרמה רבות, מרכב שלא שקלתי כלל לרכוש, לרכב שדווקא מסוגל לספק חווית נהיגה.

אצל המתחרות היו נציגים אדיבים שנתנו לי לנהוג כרצוני ולא היו לחוצים.

אגב, לבסוף המסקנה שלי הייתה שכולן מציגות פשרה כזו או אחרת בהשוואה לקליאו ולכן לא רכשתי אף אחת מהן.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

היי,

הנציגת מבחן אצלי הייתה מאוד נחמדה ב208GTI..לא אמרה שהיא מפחדת מזה שניסיתי להביא את האוטו לקצה(באיזור מסביב לסוכנות בפלמחים - אבל ראו שקצת פחדה =]) הייתה דיי חדשה אבל מאוד אדיבה, לא הכירה הרבה על הרכב(מצד שני כשמישהו כמוני בא לנהוג על הרכב הוא למד כבר כל פינה עליו).

לא לחצה אותי בכלל בזמן.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• תוכן חדש...