Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביי אנד דרייב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3530 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשבתי לרכוש רכב בחברת ביי אנד דרייב בנתניה.

למישהו יש ניסיון עם הסוכנות ? האם זו חברה טובה ואמינה ?

משתלם לקנות רכב חדש משם עם 0 ק"מ בהתחשב שאני אהיה יד 2 ?

אשמח לחוות דעת בנושא

תודה מראש...

אגב הרכב שרציתי לרכוש הוא אלפא ג'ולייטה או אאודי איי3

פורסם

אתה צריך מימון בתנאים מיוחדים?

תעשה בדיקה זריזה בעוד מקומות, ב"אוטו דיל" לדעתי שווה לבדוק.

כיון שבאתר שלהם אין מחירים לא ניתן להשוות מחירים מול אחרים אלא רק לבוא פיזית.

פורסם

הוא אחד מהספונסרים בפורום כאן אז אני מאמין,שלעומת המגרשים בנתניה (שיש להם שם רע ובצדק גמור) הוא יהיה איכותי ואמין מהם.

לא בטוח שבאוטו דיל יש רכבי 0 ק"מ,אתה יכול להשוות בין הצעות ולנסות אבל ,בד"כ אוטו דיל עפים על עצמם במחירים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם (נערך)

יש באוטו דיל 0 ק''מ ראיתי אבל קצת דגמים,

פיאט,אוודי לדוגמא.

עצתי גם לבדוק אצל אצל היבואן ולהשוות מחירים

איך אפשר ליצור קשר עם הספונסר של buyanddrive כאן?

עריכה אחרונה על ידי yossy

פורסם (נערך)

באוטו דיל יש רכבי 0 ק"מ, אכן רק דגמים מסוימים לרוב אך כיון שהם זרוע של צמפיון אני מאמין שאאודי A3 ניתן למצוא שם.

באתר שלהם מופיע הרכב כ0 ק"מ

עריכה אחרונה על ידי אליהו שבת
פורסם
י

איך אפשר ליצור קשר עם הספונסר של buyanddrive כאן?

תעשה חיפוש BUY@DRIVE בשורת החיפוש ושלח הודעה פרטית.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

שלום אריק (?)

אנחנו כאן בפורום.

האם משתלם לקנות אצלנו? כן. אבל בשביל לקבל הצעה מסודרת ואטרקטיבית כמו שיש כאן באתר כמה שמעידים עלינו, אתה פשוט צריך לבוא, כנס אלי ואני אדאג שיטפלו בך הכי טוב שאפשר.

אגב, כמות הלקוחות החוזרים אצלנו לעסקאות המשך היא גדולה מאוד. בנוסף, אם אתה צריך למכור רכב נוכחי אנחנו נטפל בזה והרכב שלך יכול לשמש כמקדמה.

בניגוד לחברות אחרות שרק כשאתה מזמין מהן רכב הן הולכות ליבואן ומזמינות ממנו, אצלנו המכוניות הן במלאי. אתה יכול להתרשם בו במקום מהאוטו שאתה מעוניין בו.

אמיר

פורסם
שלום אריק (?)

אנחנו כאן בפורום.

האם משתלם לקנות אצלנו? כן. אבל בשביל לקבל הצעה מסודרת ואטרקטיבית כמו שיש כאן באתר כמה שמעידים עלינו, אתה פשוט צריך לבוא, כנס אלי ואני אדאג שיטפלו בך הכי טוב שאפשר.

אגב, כמות הלקוחות החוזרים אצלנו לעסקאות המשך היא גדולה מאוד. בנוסף, אם אתה צריך למכור רכב נוכחי אנחנו נטפל בזה והרכב שלך יכול לשמש כמקדמה.

בניגוד לחברות אחרות שרק כשאתה מזמין מהן רכב הן הולכות ליבואן ומזמינות ממנו, אצלנו המכוניות הן במלאי. אתה יכול להתרשם בו במקום מהאוטו שאתה מעוניין בו.

אמיר

יש לכם גם רכבים יד 2 משנים 2008-10 או רק חדש?

פורסם
יש לכם גם רכבים יד 2 משנים 2008-10 או רק חדש?

מלאי המכוניות הזמינות מופיע באתר שלנו, ואנחנו עושים מאמץ שהוא יהיה עדכני. פשוט להיכנס ולבדוק.

אשמח להגיע לפגישה אצלך ושתדאג לי כמו שזה נשמע :)

פשוט להגיע למשרד או לקבוע דרכך פגישה ?

עם כמה סוכר אתה שותה את הקפה? (או בקיצור - פשוט תבוא, רח' התרופה 2 נתניה).

אמיר

פורסם

עוד מס' ימים אאודי יוצאים במבצע לדגמי 2017. לפי מה שהבנתי אפשר כבר לקבל את מחירי המבצע באולמות התצוגה (לא ידוע אם אפשר כבר לפתוח הזמנות) המבצע ייערך בתאריכים 9-11 בנובמבר.

לפני רכישת רכב ליסינג 0 ק"מ תמיד כדאי לעבור באולם התצוגה קודם ולבדוק מה המחיר בפועל ולא להתפתות לרכישה בהנחה "ענקית" ממחיר קטלוגי תאורטי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...