Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

יש לי מרצדס דגם c230 שנת 2006 עם כמעט 190,00 ק"מ.

לאחרונה קורה שנורת check engine נדלקת לכמה דקות, ונעלמת לבד, ללא שום השפעה מורגשת על האוטו. אף פעם לא הספקנו להגיע למוסך כדי לבדוק מה הבעיה שגורמת לזה משום שהיא נעלמת לבד.

בשבועיים האחרונים בנוסף לנורה הדלקת מרגישים רעידות משמעותיות בעיקר בחניה בהילוך D. שוב, התקלה נעלמת תוך כמה דקות כאילו לא היה כלום.

יש לכם רעיון מה זה יכול להיות? האם ניתן לאתר את הבעיה גם כשהנורה לא דלוקה והאוטו נוסע רגיל?

תודה!

פורסם (נערך)

בנזין או דיזל ?

צריך להתחבר עם סורק תקלות. מהיכן אתה בארץ ? אחד מחברי הפורום הקרוב אליך ישאיל לך סורק.

mercedes_c220_2009_a.jpg

mercedes_c220_2009_b.jpg

עריכה אחרונה על ידי asafasaf

Stay Dirty

פורסם

גם אם הנורה כבתה סביר להניח,שהתקלה נרשמה בזיכרון של מחשב הרכב וכפי שכתב אסף,אם תחבר סורק תקלות /מחשב אבחון תקבל קוד תקלה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
בנזין או דיזל ?

C230 זה בנזין.

כל מה שאמרו אסף ו colauti9 נכון, צריך לחבר סורק תקלות OBD2, ולפי קוד התקלה יהיה אפשר לאתר את הבעיה.

אגב, שלחתי לך הודעה בפרטי.

מחפש חלקים למרצדס בודי W124 שנות 1985-1995.

פורסם

תודה לכולם על התגובות. אני אתחבר אם כן לסרוק תקלות גם אם כעת אין שום התראה על תקלה.

אגב מדובר במכשיר יקר? האם הוא אוניברסלי או ספציפי לכל יצרן?

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

פורסם

האוניברסלי זול אך יכול רק לקרוא תקלות מנוע (ולקרוא נתוני חיישנים למיניהם) ולאפס אותן. כרגע זה יספיק לך.

http://www.ebay.com/itm/OBD2-II-ELM327-V1-5-Auto-MINI-Bluetooth-Diagnostic-Scanner-Tool-for-Car-Hot-FE-/331991634080?hash=item4d4c3e50a0:g:MIAAAOSwLF1X9c-O&item=331991634080&vxp=mtr

תתקין על האנדרואיד שלך TORQUE PRO כדי לתקשר איתו.

הסורק המקורי נקרא STAR ויקר מאוד אך יכול לגשת לכל חלק ברכב.

Stay Dirty

פורסם

רכשתי לא מזמן את הסורק הזה: http://www.ebay.com/itm/Autel-MaxiScan-MS300-CAN-OBDII-Scan-OBD2-Code-Reader-Vehicles-Diagnostic-Tool-/361764920508?hash=item543ade9cbc

עובד מצוין. יצא לי אפילו לאפס איתו כמה קודים לחברים.

יש עליו המלצות ברשת.

אני מאשדוד, אז אם תרצה לקפוץ לסרוק, אין לי בעיה.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

עדכון למי שמעוניין

מאז הפוסט התופעה חזרה על עצמה רק פעם אחת ונעלמה דוך דקות.

עשיתי טיפול תקופתי, והתגלתה תקלה באחד מסלילי ההצתה שהוחלף. נאמר לי שהוא היה נתקע ולא מתפקד טוב וגורם לרעידות האלה במנוע. המצתים עצמם הוחלפו לפני כחצי שנה.

עדיין לא קיבלתי את סורק התקלות שהזמנתי.

תודה !

• תוכן חדש...