Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3111 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גיבורים?!

הייתי אומר "משתתף בצערם", הכל ברוח טובה 8)

באמת, די תקוע עם רכב די בעייתי, "עם שוק פשוט לא קיים", אז זה או שתשקיע כדי לטפל או להשבית כי לעולם לא תוכל למכור, וזה עוד יותר חבל.

נקווה שהכל יהיה בסדר, אם לא, אז גם אני אפתח שרשור אמינות הדולפין הכסוף שכנראה הדולפין יהיה אמין יותר.

פות"ש, שלא תדע עוד צער.

• תגובות 89
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דווקא בסה"כ עושה רושם שפותח השרשור מרוצה מהרכב, ולרוב גם אם נכנס יותר למוסך באופן יחסי, אז זה היה לתיקון יזום ולא כי הרכב נתקע. כול זה כמובן, עד לסיכום האחרון.

אני מניח שאם יהיה עוד סשן כזה(ובתקווה שלא יהיה) של "הכרות טובה מאוד עם הבעלים של המוסך", אז אתה תיפטר מהרכב.

פורסם
גיבורים?!

הייתי אומר "משתתף בצערם", הכל ברוח טובה 8)

באמת, די תקוע עם רכב די בעייתי,

פות"ש, שלא תדע עוד צער.

אתה לא יכול להגיד את זה לבן אדם שנהנה מהרכב שלו, זה רוע לב טהור.

אתה יוצא מפרופורציות עם הדעות שלך (לרכב בן 11 סה"כ היה בסדר גמור) והתחלת גם להתנשא. אתה אפילו משתדל לא לשים לב. אני נוסע על קיה חדשה מעט יותר שרק אתמול הוצאתי עליה יותר מידי על תיקונים, הסיטרואנים שלי היו אמינים יותר. לא חושב שהייתי רואה תגובות כמו שלך אם הייתי מפרסם תקלות בקיה. מה שכן, בגלל הדעות האלה באמת קשה למכור דגמים מסוימים.

ט.ל.ח

פורסם
אתה לא יכול להגיד את זה לבן אדם שנהנה מהרכב שלו, זה רוע לב טהור.

אתה יוצא מפרופורציות עם הדעות שלך (לרכב בן 11 סה"כ היה בסדר גמור) והתחלת גם להתנשא. אתה אפילו משתדל לא לשים לב. אני נוסע על קיה חדשה מעט יותר שרק אתמול הוצאתי עליה יותר מידי על תיקונים, הסיטרואנים שלי היו אמינים יותר. לא חושב שהייתי רואה תגובות כמו שלך אם הייתי מפרסם תקלות בקיה. מה שכן, בגלל הדעות האלה באמת קשה למכור דגמים מסוימים.

לא התכוונתי חס וחלילה,

פות"ש קבל את התנצלותי אם נפגעתה מהתגובה שלי, בסופו של דבר אני גם תקוע עם רכב צרפתי ועוד מתועב לפחות אצלך הוא די מושלם למעט שחיסרות ואמינות, אז שנינו שווים 8), שוב סליחה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם היית קורא את השרשור מהתחלה, היית מבין שהרכב סה"כ מגלה אמינות סבירה ביותר לגילו. בטח שמתחשבים בזה שמדובר במכונית מורכבת ומתקדמת טכנולוגית.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
אם היית קורא את השרשור מהתחלה, היית מבין שהרכב סה"כ מגלה אמינות סבירה ביותר לגילו. בטח שמתחשבים בזה שמדובר במכונית מורכבת ומתקדמת טכנולוגית.

אם היית קורא את התגובות האחרונות של boobleit ברחבי הפורום,היית מגלה שהוא מנהל מלחמת חורמה בלובינסקי,כשיעד מרכזי הוא תוצרת פיז'ו,יעדים משניים רכבים צרפתיים בכללי ומדי פעם כנזק סביבתי נפגעות ארופאיות אקראיות שהיו בסביבה.

כשאתה מבין את ההקשר הכללי,ההודעות שלו דוקא די משעשעות....

עריכה אחרונה על ידי adz

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אה נכון, זה הבחור שקנה רכב בלי לראות אותו לפני ועוד שילם מקדמה על זה.

פורסם
אה נכון, זה הבחור שקנה רכב בלי לראות אותו לפני ועוד שילם מקדמה על זה.

כן, אני "המפורסם".

כאשר אתה קונה רכב 0 ק"מ מחברת טרייד מוביל ומבקשים את זה בשביל לשריין את הרכב, וזה התהליך המקובל אצלהם? אז מה תעשה תגיד להם לא?

הרי מדובר בחברה גדולה ומוכרת, הם מנסים לעבוד בצורה לא ראויה, אז הלקוח טיפש? הרי הוא לא מכיר את הנוהל במיוחד כאשר מדובר בפעם הראשונה שהוא קונה רכב מחברה כזו.

בסוף מדובר ברכב חדש , 0ק"מ ,מה יכול להיות? הרי רכב חדש שלא נסע ולא עבר שום תאונה ועוד מחברה גדולה ומוכרת אמור להיות תקין לחלוטין לא?, כנראה לא כך עם טרייד מוביל, זה כבר לא משנה, אנשים עדיין נוהרים לסוכנויות המכירה שלהם, אני לא חושב שחוות הדעת שלי או של אחרים תשנה משהו,

מה שבטוח אני לא אתקרב יותר לא לטרייד מוביל ולא ללובינסקי, אתם רוצים להתחיל מלחמה איתי, זכותכם, אך גם זכותי להגיב כל עוד אני לא עובר על חוקי הפורום בתוך הפורום.

וADZ, אני שמח שאתה משתעשע, צר לי, אתה לא תהנה מזה יותר מדי.

פורסם

רציתי רק להוסיף ששכחתי שלושה דברים:

א. לפני הטסט הוחלפו שני צמיגים אחוריים (פאלקן 914), סתם כי הקודמים היו 4 שנים על הרכב.

ב. סוגיית הדשבורד הדביק (או לפחות חלקו התחתון) טופלה ברובה ע"י קרצוף אגרסיבי עם apc סטנדרטי מהסופר. ניסיתי גם apc מקצועי של cg, שפשוט היה חלש מדי. זה תהליך מייגע, וכזה שמצריך אמונה - בהתחלה זה נהיה דביק יותר משמעותית ורק בסוף הכל מסתדר.

ג. נמאס לי מהבעיה ביחידת השליטה על החלונות. כמות לא פרופורציונלית של ספריי מגעים בשילוב עם הרבה משחק עם הכפתורים עצמם פתרו את הבעיה, בינתיים.

לגבי הסוגיות שעלו כאן:

א. אכן, השוק בעייתי (מאוד) עד כדי לא קיים. זה נלקח בחשבון ברכישה, וזו היתה אחת הסיבות לקנות רכב יחסית ישן וזול (30,000₪), כדי שגם אם בסוף הוא לא ימכר ירידת הערך תהיה סבירה.

ב. כלכלית, גם עם כל הבעיות, לא מדובר בקטסטרופה של עשרות אלפי שקלים. מכיוון שירידת הערך כרגע שולית למדי, זה לגמרי בסדר מבחינתי (ואפילו זול יותר מלהחזיק רכב חדש משמעותית)

ג. אם מניחים שהחלפת הקויל לא היתה נדרשת (וכנראה לעולם לא נדע), אפשר היה גם לכתוב שהיו שתי תקלות לא משמעותיות, החלפת בית פיוזים וצינור גומי שסיים את חיו אחרי 11 שנה. ואז זה היה נשמע פחות נורא, בטח לרכב בן 11. אבל אני מעדיף לשתף גם בתהליך הדיאגנוסטיקה, כי זה חלק לא מבוטל מאחזקה של רכב ישן.

ד. אני אכן חושב על החלפה, אבל יש כל מיני סוגיות אישיות מעבר לעולם הרכב, וגם אין פוקוס אקובוסט למכירה כרגע.

ה. ועדיין, כדאי לשים דברים בפרופורציות: זה הרכב היחידי שלנו, והוא נוסע כל יום ולכל מקום, באמינות די סבירה, בנוחות ועם אבזור מכובד שמקל על החיים.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
כן, אני "המפורסם".

כאשר אתה קונה רכב 0 ק"מ מחברת טרייד מוביל ומבקשים את זה בשביל לשריין את הרכב, וזה התהליך המקובל אצלהם? אז מה תעשה תגיד להם לא?

הרי מדובר בחברה גדולה ומוכרת, הם מנסים לעבוד בצורה לא ראויה, אז הלקוח טיפש? טיפש זה מעליב. הוא פזיז, אם הוא מסכים לתנאים שלא מקובלים עליו. הוא יכול לקנות במקום אחר. לא מדובר במוצר יוקרתי ונדיר אלא רכב פשוט ונפוץ מאד. הרי הוא לא מכיר את הנוהל במיוחד כאשר מדובר בפעם הראשונה שהוא קונה רכב מחברה כזו. אז שילמד. הרי הוא מוציא פה בוכטה רצינית של כסף, בהנחה והוא לא מגדל את הכסף באדנית במרפסת אז הוא צריך להתייחס לזה ברצינות.

בסוף מדובר ברכב חדש , 0ק"מ ,מה יכול להיות? זה לא רכב חדש, הוא יד שניה עם 0 קילומטר. זה לא אותו דבר. הרי רכב חדש שלא נסע ולא עבר שום תאונה ועוד מחברה גדולה ומוכרת אמור להיות תקין לחלוטין לא?, כנראה לא כך עם טרייד מוביל, זה כבר לא משנה, אנשים עדיין נוהרים לסוכנויות המכירה שלהם, אני לא חושב שחוות הדעת שלי או של אחרים תשנה משהו,

מה שבטוח אני לא אתקרב יותר לא לטרייד מוביל ולא ללובינסקי, אתם רוצים להתחיל מלחמה איתי, זכותכם, אך גם זכותי להגיב כל עוד אני לא עובר על חוקי הפורום בתוך הפורום.

בלי מלחמות, מסבירים לך איפה טעית. אף אחד לא טען שהחברה שממנה קנית את הרכב צדיקים מושלמים.

עניתי לך באדום, מכיוון שזה לא הנושא פה אין מה להמשיך את הדיון. פה מדברים על אחזקת C5, לא על העסקה שעשית.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

פורסם
כן, אני "המפורסם"....

וADZ, אני שמח שאתה משתעשע, צר לי, אתה לא תהנה מזה יותר מדי.

אכן מפורסם,ולטובה!!

ולגבי המשפט האחרון שלך - למה לא אהנה מכך יותר מדי,אתה מתכוון להפסיק לכתוב בפורום?

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

פורסם

עכשיו כל שרשור של צרפתיות תנסה להטריל?

קצת נמאס.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם
, וגם אין פוקוס אקובוסט למכירה כרגע.

יש לך ביצים של פלדה אני חייב לציין.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לא דיברתי על הדגם של פורד שאסור-להזכיר-את-שמו בנוכחותך (ומתחיל ב-מ), כולה רכב סטנדרטי עם גיר ידני, רק מנוע קצת חזק. באמת לא נראה לי שיש שם בעיות אמינות (אחרי שמחליפים את הצינורית המפורסמת ההיא, כמובן)

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לא התכוונתי חס וחלילה,

פות"ש קבל את התנצלותי אם נפגעתה מהתגובה שלי, בסופו של דבר אני גם תקוע עם רכב צרפתי ועוד מתועב לפחות אצלך הוא די מושלם למעט שחיסרות ואמינות, אז שנינו שווים 8), שוב סליחה.

אתה מתכוון ועוד איך. ל"זכותך" יש לאמר שאת אחרון הפורומים הישראליים שעוד נהניתי להיות בו, הצלחת להרוס. הטקסט שלך בין ה"התנצלויות" הוא דוגמא נפלאה להתנהגות הזו שלך.

• תוכן חדש...