Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3546 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חוט המחשבה שלי נחתך כשהקלדתי במשרד, הכוונה שלי הייתה בכלל למנועים עם שרשרת טיימינג ופחות רצועה :lol: כנראה שקטעו אותי באמצע הכתיבה וחזרתי להקליד משהו לא ברור.

בכל מקרה, הכוונה הייתה תיבות לחוד, שרשרת טיימינג וכו', הבנתם.

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

אם כבר שרשרת טיימינג, זה גם לאו דווקא יתרון. כמו שראינו גם השרשרת עלולה להכשל. רצועה שמחליפים בזמן עם כל הדברים הנלווים, בדרך כלל לא נכשלת. בCVT אותו סיפור, רק לא מחליפים רצועה (כמה שאני זוכר בסובארו אותה שרשרת של LUK כמו באודי מולטיטרוניק, באודי למיטב זכרוני השרשרת מחזיקה כ100K ק"מ). :p

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
חוט המחשבה שלי נחתך כשהקלדתי במשרד, הכוונה שלי הייתה בכלל למנועים עם שרשרת טיימינג ופחות רצועה :lol: כנראה שקטעו אותי באמצע הכתיבה וחזרתי להקליד משהו לא ברור.

בכל מקרה, הכוונה הייתה תיבות לחוד, שרשרת טיימינג וכו', הבנתם.

נ6ד לא אמרו לך שאין ברכה בעבודה בחול המועד?

אני לא חושב שיש העדפה רורה לאחת משתי הגישות כי כל רכב נכנס לטיפולים שוטפים ואם מקפידיל על טיפולים לפי הוראות היצרן כשל של רצועה היא נדיר מאוד. כמובן שיש מקרים של כשלים תכנוניים אבל הם יכולים להתרחש בכל אחת מהגישות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני חושב שה CVT לנהג הסטנדרטי היא יופי של תיבה. אני לא מסכים עם מי שכתב שאם אתה צריך רכב לנסיעה מנהלתית אז קח CVT ואם אתה אוהב נהיגה ונוהג חזק אז ידני. זה נכון שידני מערב את הנהג הכי הרבה אבל אני באמת חושב שהתיבות האוטומטיות/רובוטיות היום, בטח אלו עם הטיפטרוניק, חביבות מאוד לנהיגה.

היה לי DSG, אח"כ עברתי לרובוטית של מרצדס והיום אני בפלאנטרית של קאדילק. לכל אחת יתרונות וחסרונות. כולן בסדר גמור. התיבה היחידה עליה לא הייתי מתפשר זאת הרובוטית של סיטרואן וטויוטה. אני לא סגור על זה אבל נדמה לי שהן כבר לא מיוצרות.

פורסם
התיבה היחידה עליה לא הייתי מתפשר זאת הרובוטית של סיטרואן וטויוטה. אני לא סגור על זה אבל נדמה לי שהן כבר לא מיוצרות.

של טויוטה אני חושב שעדיין מיוצרת. לפחות בספר של הרכב שלי (קורולה סוף 2013), עדיין מופיע איזכור של תיבה רובוטית (או איך שהם קראו לה, "אלקטרונית").

כנראה התיבה עדיין נמכרת אי שם בתור אופציה זולה יחסית לתיבה אוטומטית. לדגם הזה יש משהו כמו 6 תיבות הילוכים - ידני 5 הילוכים, ידני 6 הילוכים, רובוטי, פלנטרי 4 הילוכים, רציף 7 הילוכים, רציף 8 הילוכים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...