Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בגיר פיג'ו 308 שנת 2011

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3526 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר אור לכולם,

יש לי פיג'ו 308 שנת 2011 עם 93K ק"מ.

לפני יומיים באמצע נסיעה הופיעה לי הודעה של gearbox faulty

עד לפני כחודשיים הייתה לי אחריות והרכב היה מטופל (בזמן) במוסך של היבואן.

התקשרתי ללובינסקי אמרו לי בטלפון, מבלי לבצע בדיקה, שהבעיה היא שסתומים (3K ש"ח) או שיפוץ גיר (9-10K שח).

לקחתי את הרכב למוסך אחר הם הריצו בדיקה, ובאמת יש בעיה עם לחץ השמן של הגיר (אם אני לא טועה ההודעה היא PP1128), באותו מוסך אמור שהתיקון של השסתומים יעלה 2K ואין אחריות.

הבנתי שבגלל שאין לי אחריות עדיף ללכת למוסך גיר אוטומטי, מישהו יכול להמליץ לי על אחד בירושלים?

אשמח לעזרה בנושא.

תודה מראש וחג שמח!

פורסם

חודשים אחרי האחריות והיבואן לא בא לקראתך? חבל. נסה לפנות לשירות הלקוחות כדי שישקלו שוב.

בלי קשר, נסה לדבר עם אחד המוסכים המומלצים בפורום, כדי לקבל חוות דעת נוספת.

אגב, איזה סימפטומים מלווים בנורת התקלה?

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

כשההודעה הופיעה הייתה הרגשה כאילו הרכב קיבל מכה הוא נתקבע בהילוך 3.

במוסך היבואן אמרו שזה המחיר.

לאחר דימום מנוע והתנעה מחדש ההתראה נעלמה.

לאחר בדיקה במוסך אחר נאמר לי שיש לי את הבעיה בלחץ השמן וזה כנראה שסתומים.

אני לא אוהב שהוא לא מוכן לתת אחריות על הטיפול.

לפי מה שהבנתי הגיר של הרכב AL4 הוא גיר מפונק וטיפול לא טוב יכול ממש להרוס אותו.

• ספונסר פורום
פורסם

יש מצב שכדאי לך לפנות לאחד המומחים למכוניות פיג'ו, גם אם הם במרכז ולא בירושלים. שווה לתקן פעם אחת טוב ומקצועי.

המוסכים הטובים והמומלצים לפיג'ו הם:

אמ הדרך בת"א

אורן שירותי רכב בחולון

מוסך גבע בת"א

ויש עוד

אתה מוזמן להסתכל במדריך העסקים שלנו.

חג שמח

פורסם

גם במורשה סביר שלא ייתנו אחריות,הייתה לי בעייה דומה בסניק שחולקת את אותו גיר,הטקטיקה שלהם כזאת במוסך מורשה אמרו לי או שיפוץ עם אחריות ב 9000 שקל, נכנסתי לשוק רק מהעלות או החלפת סולונואידים ב 2500 בלי אחריות,כי הלחצים בגיר גבוליים ובלה בלה.. כמובן שהלכתי על האופציה הזולה יותר וזה אכן פתר את הבעייה, למעשה החלק די זול עם משלוח מ EBAY עולה בסביבות 250 שח ויש 2, ובדרך כלל מחליפים את שניהם כי לא ברור איזה משניהם תקול, יש גם מדריכים ביויטיוב ואפילו פה בפורום איך להחליף אותם, במוסך מומחה לצרפתיות באזור חדרה בפעם אחרונה שבדקתי ביקשו על העבודה כולל שמן גיר כ 1700 שח

פורסם

פשוט גיר גרוע,

מדהים כמה הם ממשיכים להשתמש בתיבה ה"חכמה " שלא שווה הרבה, הייתה לי צרפתית כשהתחילו בעיות בגיר נפרדנו לשלום, לא חוזר לצרפתית!

פורסם

אני חושב שצריך לקחת בפרופורציות, תקלה אמנם לא נעימה, אבל 2000 שקל בסך הכל לא על זה מעיפים רכב, אפילו לא משביתה ומאפשרת לך לנסוע עם הרכב עד שתטפל בה, החלק גם לא יקר במיוחד בחו"ל, המכוניות האלה נותנות הרבה מאוד ביחס למחירן הזול כמשומשות, במיוחד בתחום של בטיחות, נוחות והנאה מהנהיגה.

פורסם

מי נתן אחריות ל-5 שנים על הרכב ? או היתה אחריות,שהוארכה בתשלום ע"י המוסך ?

כפי שכתבו,יש מוסכים מומלצים לצרפתיות ולא חייב מורשה יבואן לטיפול בתקלה הזו.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם (נערך)

א. הגיר לא באחריות . תעזוב את היבואן לנפשו. במוסך נורמלי נותנים איזה חודש אחריות . או שתמצא מכון גירים.

ב. נשמים זו בעיה ידועה בגיר הזה בדר"כ בסביבות 120000ק"מ. אצלך זה קרה מוקדם יותר . עלות תיקון אכן כ ₪2000 . מעבר לזה הגיר דווקא שורד יחסית לגיר רובוטי (ע"ע dsg7) .

ג. פיג'ו נטשו את הגיר הזה סביב 2011 לטובת גיר יפני 6 הילוכים אוטומט רגיל והוא יותר אמין שנמצא עד היום בכל דגמי הקונצרן.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

אני מנחש שכנראה רכש את הרכב מטרייד אין מושלם עם שנתיים אחריות.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

לך לקובי גירים בירושלים תבקש ממנו הצעת מחיר להחלפת שסתומים ותשאל במקרה שזה לא מצליח כמה עולה שיפוץ גיר

אם הקילומטר נמוך והבעיה רק התחילה התיקון הזה יפתור אותה לעוד הרבה זמן בלי צורך בשיפוץ גיר מלא

• תוכן חדש...