Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

אני מחפש רכב למשפחה - כרגע שני ילדים קטנים (כסאות בטיחות), אבל מתכנן להחזיק ברכב לטווח ארוך אז זה עשוי להשתנות - שיהיה אפשר להכניס שלושה ילדים קטנים בכסאותיהם, אבל לא צריך 7 מקומות.

לא מחפש ריגושים מיוחדים, זה אוטו שלוקח את הילדים לגן ואת ההורים לעבודה, ומדי פעם למשפחה או לטיול. לא צריך יכולות שטח או ספורטיביות. יעשה משהו כמו 15K ק"מ בשנה.

מה שצריך זה:

1. בטיחות - אבזור בטיחות גבוה, ציונים מקסימליים במבחני ריסוק

2. אמינות - אני מחפש משהו שמניעים כל בוקר ונוסעים, בלי הפתעות ובלי להתקע בצידי הדרך. פעם בכמה זמן לקחת לטיפול וזהו

3. נוחות - נסיעה נוחה, שקטה, מספיק מקום גם בתא הנוסעים וגם בבגאז' - שאפשר בכיף להעמיס עגלה, או אוהל ושקי שינה לקמפינג, או שולחן וכסאות מתקפלים לפיקניק. מיזוג מאחור זה פלוס גדול.

כרגע יש לנו רכב ראשון פוקוס סטיישן בליסינג, שהוא בסדר בסעיף הנוחות (המרחב בתא הנהג כשמותקנים כיסאות בטיחות הוא בקושי, אבל הבגאז' יופי) אבל זוועה באמינות שכן זה מדור הגיר הבעייתי (2013). רכב שני שלנו זה סיאט איביזה שמצויין בבחינת האמינות ובסדר בנוחות, אבל צפוף מדי כרכב ראשון.

חוזה הליסינג יסתיים בקרוב ואני מחפש להחליף את הפוקוס.

אני רוצה להוציא כ-100K (גמיש), מה שכנראה מנווט אותי ליד שניה בן 3-5 או אולי לאפס ק"מ מליסינג.

המבחר בשוק די סחרר אותי, וקשה לי להבין איפה רכבים שונים עומדים בהיבט האמינות, אבל מכוניות שנראות לי רלוונטיות זה טויוטה קורולה, טויוטה אוריס סטיישן, הונדה סיוויק סטיישן, אופל אסטרה סטיישן, סיאט ליאון סטיישן, משעממים כאלה עם סטיישן בשם :)

פספסתי משהו? משהו מהרשימה שלי מאוד לא מתאים למה שאני מחפש? יש איזה משהו אחר שאני צריך לחפש בעצם? חשבתי שאולי עדיף לי להתגמש בשנתון וללכת על משהו מדרגת "רכב מנהלים" כמו טויוטה קאמרי או מזדה 6, דעות?

נושא אחר הוא עניין הקניה. אין לי זמן לקניית יד שניה בשוק החופשי, לכן אני בהכרח אקנה ממגרש. קראתי את המדריך לקניה ממגרש בפורום, בסיכום נמרץ - ללכת למגרש של יבואן או חברת ליסינג, לקחת לבדיקה בעצמי, ולקוות לטוב?

פורסם

הונדה ג'אז החדשה בטיחותית מאוד עונה על הדרישות , חסכונית מרווחת , לגבי נוחות זה אינדיבידואלי , נסה לעשות נסיעת מבחן

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

• ספונסר פורום
פורסם

שלום,

במבצעי 0 ק"מ בלובינסקי טרייד יש עסקאות מצויינות למגוון מכוניות בתקציב שלך כמו סיטרואן C4 ב 104,900 ש"ח, פיג'ו 3008 ב 114,900 ש"ח, סיטרואן קקטוס ועוד.

צוות לובינסקי

פורסם

לא יודע אם שלושה כסאות ילדים נכנסים בג'אז, שתייים די בטוח שכן והיא דיי עונה על שאר הדרישות שלך , הכי בטיחותית במבחני היורו אנ קאפ בקטגוריה , משעממת לנהיגה, ומכלולים פשוטים ואמינים וגם כנראה בעתיד שמירת ערך של הונדה.

ב0 ק"מ באזור 102 אלף יש לך קיה סיד סטיישן.

משפחתיות גדולות לא מבטיחות לך תא מטען גדול כמו סטיישנים.

לסיאט יש רק שנתיים אחריות וגיר עם מוניטין אמינות נמוך יותר בהשוואה לרציף של טויוטה או האוטומט המיושן של הסיוויק.

פורסם

אם אתה רוצה את מקסימום הבטיחות, יש לך 2 אופציות מועדפות: מאזדה 3 וטויוטה קורולה. שתיהן הצטיידו השנה במערכות בטיחות מתקדמות שעדיין נדירות יחסית בישראל - בלימת חירום אוטונומית, התראת סטייה מנתיב ועוד. אלו מערכות אקטיביות סופר-חשובות לדעתי למוביל נוסעים.

אם בכ"ז הכיוון הוא משומש, אוריס סטיישן היא בחירה טובה - מאוד שקטה (במיוחד בעיר) תודות למערכת ההיברידית, מאוד חסכונית בדלק ובסה"כ מכונית טובה למדי.

אישית, אם החוויה השלילית היחידה שלי הייתה מתיבת ההילוכים, הייתי שוקל גם את הפוקוס החדשה - מניח שאפשר להשיג חדשה או 0 ק"מ במחיר לא רחוק מהתקציב שלכם, התיבה הרובוטית כבר לא שם אבל הנוחות שהכרתם נשארה, וכבונוס יש גם מערכת בלימת חירום אוטונומית.

פורסם

בגלל שאתה הולך לקנות ממגרש אז לדעתי אופציית ה-0 ק"מ ממש מתאימה לך.

במתיחה קלה של התקציב אתה מקבל סיד סטיישן בנזין חדשה.

משפחתית מרווחת עם תא מטען גדול, נוחות נסיעה טובה, אמינה וחדשה.

נכון, אין לה 7 שנות אחריות כמו סיד מהסוכנות אבל גם 3 שנות אחריות מלאות זה שקט נפשי.

פורסם

תודה לכולם על התגובות!

לא יודע אם שלושה כסאות ילדים נכנסים בג'אז, שתייים די בטוח שכן והיא דיי עונה על שאר הדרישות שלך , הכי בטיחותית במבחני היורו אנ קאפ בקטגוריה , משעממת לנהיגה, ומכלולים פשוטים ואמינים וגם כנראה בעתיד שמירת ערך של הונדה.

ב0 ק"מ באזור 102 אלף יש לך קיה סיד סטיישן.

משפחתיות גדולות לא מבטיחות לך תא מטען גדול כמו סטיישנים.

לסיאט יש רק שנתיים אחריות וגיר עם מוניטין אמינות נמוך יותר בהשוואה לרציף של טויוטה או האוטומט המיושן של הסיוויק.

נראה לי שג'אז קטן מדי, זה יותר קטן אפילו מהסיאט איביזה שיש לנו כרכב שני.

מה זה אומר "האוטומט המיושן של הסיוויק"? הכוונה לגיר אוטומטי "רגיל" ולא רובוטי? זאת בעיה שהוא "מיושן"? באופן כללי אני די סובל מהרובוטיים והתחושה שלי שהם סובלים מהמון בעיות אמינות.

פורסם

בקשר להשוואה בין ג'אז לסיאט איביזה - זאת טעות. הונדה הרבה יותר מרווחת בפנים, גם אם מבחוץ זה לא נראה ככה ( תמיד זה היה המצב, בכל הדורות של ג'אז - קטן מבחוץ אבל בפנים מרווח כמעט כמו במשפחתית קטנה ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

גיר אוטומטי ותיק בעל חמישה הילוכים בלבד.

אין מצב שהג'אז קטנה יותר מהאיביזה, היא מהמרווחות ביותר בקטגוריית הסופרמיני , תא מטען מהגדולים בקטגוריה.

מספיק שתשב במושב האחורי שלה ובזה של האיביזה להבין כמה האיביזה צפופה לעומתה.

פורסם
בקשר להשוואה בין ג'אז לסיאט איביזה - זאת טעות. הונדה הרבה יותר מרווחת בפנים, גם אם מבחוץ זה לא נראה ככה ( תמיד זה היה המצב, בכל הדורות של ג'אז - קטן מבחוץ אבל בפנים מרווח כמעט כמו במשפחתית קטנה ).

הכנסתי בג'אז שלי 2 ילדות גדולות עם בוסטרים, ו 2 זוגות אופניים , אחד בבגאז' ואחד מאחורה יחד עם הילדות :)

הבגאז' בנפח 360 ליטר, הכי גדול בקטגוריה אחרי הניסאן נוט.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

פורסם

מצטרף להמךצה לגבי הג'אז, אם כי לאחר הפוקוס סטיישן הגא'ז לא תרגיש ענקית, קורולה תהיה בטוחה אמינה וחסכונית, וגם מרווחת באופן לא רע (ניתן להשיג ב0 ק"מ בערך ב 117K).

פורסם

לא מבין מה היתרון של ההונדה לצרכים שצויינו?

מצטרף להמלצה על סיד סטיישן חדשה מליסינג, היא עונה בול על הצרכים ולא חורגת בהרבה מהתקציב.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם
לא מבין מה היתרון של ההונדה לצרכים שצויינו?

מצטרף להמלצה על סיד סטיישן חדשה מליסינג, היא עונה בול על הצרכים ולא חורגת בהרבה מהתקציב.

הסיד רכב ממש נחמד, אבל לא אהבתי את הגיר הרובוטי, עשה לי מחלת ים בנסיעה בתוך העיר.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

• תוכן חדש...