Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

לאחר חפירות מרובות, הבנתי שהרכב הבא שלי הוא C3 דיזל, משנים 2011-2013

ועכשיו השאלות:

יש את דגם הפיקאסו, שנפוץ הרבה יותר. השאלה שלי האם הוא מציע את אותה רמת חיסכון בדלק (סולר) המתוארת כאן לדוגמא? (1:25)

לחילופין, האם דגמי 2011 של הC3 הרגילה מציעים את אותה רמת צריכת דלק כמו המבחן מ2014?

האם ומתי נעשה שינוי או מתיחת פנים לדגמים הנ"ל

בכל מיני מקומות מזהירים מהגיר הרובוטי. ברשותי c4 פיקאסו 2008 מנוע 2000 בנזין. האם הוא זהה? כי איתו אני מסתדר מצויין.

ובאופן כללי, האם יש למישהו הצעות או מחשבות על הרכב הזה.

בגדול - אני מחפש רכב עם צריכת דלק מעולה, אמין ופחות חשוב כל השאר. (וכמובן מחיר טוב - רצוי להיצמד ל40K מלמעלה או מלמטה, אבל אם ממש כדאי אפשר לחרוג.)

עריכה אחרונה על ידי צביקי
פורסם

צריכת הדלק של ה-C3 פיקאסו היא בערך 1:18 הגיר ככל שידוע לי זהה לזה שב-C4 פיקאסו.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

לפי סיטרואן, ה-C3 הרגילה מציעה תצרוכת דלק ממוצעת של 23.2 ק"מ לליטר (1.6 90 כ"ס) בעוד הפיקאסו עם מנוע זהה עומד על 20.8 קמ"ל - פער של כ-10% לרעת הרכב הגדול יותר והפחות אווירודינמי. סביר כי בתנאי אמת הפער יהיה דומה.

לא הייתי מייחס חשיבות רבה במיוחד למבחן שהבאת, ושבוצע בתנאים לא ריאליים - נסיעה בשעת לילה מאוחרת במסלול בינעירוני בלבד, בלי תנועה ובנסיעה שמטרתה לחסוך כמה שיותר בדלק (אפילו בלי מזגן).

עריכה אחרונה על ידי רועי צוקרמן
פורסם

אני מתנייד ב-C3 פיקאסו eHDI כבר 87,000 ק"מ. משמש אצלי משפחה עם 4 נפשות (2 ילדים קטנים עם כיסאות בטיחות) מהיום הראשון שלו.

הרכב חסכוני יחסית, אצלי צריכה משולבת היא 1:17 פחות או יותר (תלוי בפקקים ובמהירות הנסיעה בשיוט). לגיר צריך אמנם להתרגל אבל הוא לא עושה חיים קשים.

מה שכן - החלפה של מצמד עולה כמה אלפים בחברה בדקתי ולא החלפתי עדיין - אין צורך, צריך להיות צרכן נבון ולבדוק מחירים. בחו"ל החלקים עולים 1/3 מחיר.\

צריכת דלק

בשיא החיסכון מחזיקה אצלי נסיעה מאילת למעלה אדומים (300 ק"מ בערך) שהרכב לגם כ-12-+ ליטר (תדלוק לפני ואחרי) של סולר לנסיעה בינעירונית נטו. מד הדלק ירד ממיכל מלא אמנם אבל לא הגיע ל-3/4 מיכל (48 ליטר). אבל זו הייתה נסיעה של לילה ונסיעה רגועה (כביש חשוך ללא תנועה כמעט, לא סימפתי) - לא הצלחתי לשחזר מאז.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

החלפתי מצבר אחרי 3 שנים.

בנוסף, שהיה ממש חדש המדחס מזגן עשה קולות מזרים, אז הוחלף בחדש. תקלה בייצור כנראה.

אני מטפל באוטו כמו שעון ורק בחלקים מקוריים. בתחילה טיפלתי במורשה ולאחר האחריות מטפל במוסך גבע בת"א.

ההתקני איזופיקס לא מציקים כלל, להיפך - עושים חיים קלים להתקין כיסאות.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

ובכן, לאחר חיפושים רבים נמצאה ונרכשה היום c3 דיזל שעלתה לכביש ב11/2012, 120k פרטית, וטופלה במורשה. היה שווה להמתין ולחפש. תודה לכולם על העזרה, ובייחוד ל bencl100 על ההפניה הראשונית.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

• תוכן חדש...