Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופרמיני עד 70k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה קורה, כבר תקופה שאני מתלבט איזה רכב לקנות ואשמח להתייעץ אתכם.. אני מחפש סופרמיני יד 2 גודש.. התקציב כמו שציינתי הוא עד 70 ואני רוצה ידני כי די מפחד מהרובוטיות.. האופציות עד עכשיו הן:

1. איביזה fr 2013-2014.

2. פולו 2014-2015.

3. לאון 2011-2012 - לא רוצה את ה1.8 בגלל הבעיה החמורה עם השמן מנוע..

אילו אופציות נוספות? האם רנו קליאו החדשה אוטומטית אופציה טובה גם כן? איך הגיר עד כה, מראה אמינות?

תודה,

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

פורסם

סופרמיני משומשות וגודשות

איביזה פאביה ופולו עם 1.2 TSI ידניות.

קליאו 0.9 וסנדרו סטפווי 0.9 שמגיעה גם עם גיר ידני וגם עם רובוטי חד מצמדי.

הגיר הרובוטי בקליאו הרבה פחות בעייתי מזה של וואג או פורד, אבל איטי יותר מזה של וואג.

משפחתיות ידניות - לאון ואוקטביה דור קודם , ויש פורד פוקוס אקובוסט מאוד נדירות.

כנל גם פיאט בראבו.

פורסם

פוקוס אקובוסט רכב מעולה בשבילך אבל ההיצע קטן מאוד, ונכון לעכשיו אין ביד2 אקזמפלרים למכירה.

בעדיפות שנייה, הייתי קונה לאון הקודמת (או החדשה, אבל היא מעט מעל התקציב, ומגיעה רק כ-3 דלתות) עם מנוע 1.4 ותיבה ידנית. ה-1.4TSI נחשב די אמין וחזק (ופוטנציאל שיפורים לא קטן), ועם תיבה ידנית תימנע מבעיות ה-DSG.

• תוכן חדש...