Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רומוש, קודם כל מחזיק ממך .

רק שבאותו שכר הם יכולים להרוויח כנהגי חברת השכרה בלילה בלי לקרוע את עצמם ולהצדיק ב "עבודה קשה" .

אני עצמי עבדתי בתפקיד מכובד מאוד ביום עם משכורת שמתקרבת ל5 ספרות וגם עבדתי בלילה כמתדלק.

לא פשוט... לא קל,אבל כשיש רצון יש יכולת .

הכיף? לצאת לבלות, לקנות קצת בגדים, לחדש את הרכב .

ההמשך של הכיף... לסגור הלוואות :)

פוסט עם כל הלוחיות היפות http://bit.ly/1w7byAl

מנהל קבוצת "לוחיות רישוי יפות" בפייסבוק

זה חתיכת פריק שואו מה שהולך פה
  • תגובות 741
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לאחרונה התחלתי לעבוד בעבודה שניה בשעות הערב. עבודה פיזית של העמסת משאיות בחברת משלוחים גדולה. משלמים לי 30 ש"ח/שעה. שמתוך זה אני משלם עוד 27% מס. אני היחיד שמתקרב לגיל 40 בצוות. כל השאר עדיין מדברים על המ"מים שלהם בצבא.

עבודה לא קלה, יש חבילות ששוקלות 40 ק"ג שצריך במהירות להוריד מהמסוע ולהעמיס למשאית מתאימה בלי להתבלבל ואז לרוץ לחבילה הבא לפני שעברה אותך.

עבודה עם הפסקה של 15 דקות. תוך כדי העבודה אין לך זמן לשבת. אין זמן לשיחות חולין, ואם יצאת להשתין אז זה רק במרווח שהחבילות עוד לא הגיעו אליך.

אני עובד שם כי זה קרוב לי לבית, וזה נוח לי מבחינת שעות העבודה, יש לי שעה הפרש מהעבודה ראשונה שלי עד השניה.

אני מסתכל על החבר'ה הצעירים ואני לא מבין למה שהם יעבדו שם? אבל הם עדיין עושים את זה. אני בגילם בוודאות הייתי מתעצל והולך לעבוד באבטחה או שמירה, כמו שבעצם עשיתי. היו לי 9 חודשים שעבדתי במפעל ליצור אגזוזים, אבל זה נמאס לי מהר מאוד וברחתי לאבטח את אינטל.

בקיצור יש עדיין צעירים שלא מפחדים מעבודה קשה. יש עוד תקווה.

הם עובדים שם כי זה מועדפת... ושמירה זה לא מועדפת.

ברגע שהם מסיימים מועדפת הולכים לשבת באיזה שירות לקוחות..

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

פורסם (נערך)

זה לא נקרא לעבוד קשה. זה נקרא לעבוד כמו טיפש. הרבה יותר קל להקטין הוצאות מאשר להגדיל הכנסות במיוחד בתקופת הרווקות. מה ההיגיון להרוויח 30 שקל לשעה ברוטו בעבודה פיזית קשה ולשלם 27% למס הכנסה + 12% לביטוח לאומי? אתה עד כדי כך צריך את הכסף?

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
פורסם
הם עובדים שם כי זה מועדפת... ושמירה זה לא מועדפת.

ברגע שהם מסיימים מועדפת הולכים לשבת באיזה שירות לקוחות..

יש כאלה שעובדים שם כמה שנים כבר. זה מה שהפתיע אותי.

פורסם
זה לא נקרא לעבוד קשה. זה נקרא לעבוד כמו טיפש. הרבה יותר קל להקטין הוצאות מאשר להגדיל הכנסות במיוחד בתקופת הרווקות. מה ההיגיון להרוויח 30 שקל לשעה ברוטו בעבודה פיזית קשה ולשלם 27% למס הכנסה + 12% לביטוח לאומי? אתה עד כדי כך צריך את הכסף?

נשוי 10 שנים + 2.

חובות לבנקים 220000 ש"ח

אני טיפש, כי התנהלתי לא נכון כלכלית במשך 10 שנים.

התעוררתי לפני חודשיים. מכרתי רכב חדש שהיה לי, הפסקתי את ההלוואה שלו. קניתי רכב ב 5000 שח עם מערכת גפ"מ, של יצרן שיש לי אפשרות לחסוך בטיפולים ועל חלקי חילוף דרך במוסך שלהם. אישתי הפסיקה לעשן. אני הפסקתי ללכת לחוג טניס שולחן. אני בדיאטה אז האוכל שלי הוא 40 ש"ח ביום. אין מסעדות, אין בילויים. קניות רק עם רשימה, אני עושה אותן לבד כדי שלא יהיו פיתויים. ביטלנו "הוט", "יס" וכל השיט הזה. עברנו בדיקה מעמיקה של פוליסות ביטוח על מנת להקטין תשלומים. עשינו מיזוג הלוואות כדי לשחרר קצת מהעומס החודשי בהחזרים. הלוואות עם ריבית גבוהה מחליפים בהלוואות עם ריבית נמוכה. ביקשנו ליווי פרטי מאירגון "פעמונים".

במגעים לגבי עבודה שלישית כצלם אירועים.

תוכנית הבראה שנתית כוללת להכניס כמה שיותר כסף מכל מקום אפשרי במיידי. הכי קל היה להתקבל לחברת משלוחים קרוב לבית.

עד כמה שאני אני רואה אני גם הקטנתי הוצאות וגם המגדיל הכנסות.

אם אתה יכול לייעל איכשהו מנסיונך את מה שכתבתי, אני אשמח ללמוד.

פורסם
נשוי 10 שנים + 2.

חובות לבנקים 220000 ש"ח

אני טיפש, כי התנהלתי לא נכון כלכלית במשך 10 שנים.

התעוררתי לפני חודשיים. מכרתי רכב חדש שהיה לי, הפסקתי את ההלוואה שלו. קניתי רכב ב 5000 שח עם מערכת גפ"מ, של יצרן שיש לי אפשרות לחסוך בטיפולים ועל חלקי חילוף דרך במוסך שלהם. אישתי הפסיקה לעשן. אני הפסקתי ללכת לחוג טניס שולחן. אני בדיאטה אז האוכל שלי הוא 40 ש"ח ביום. אין מסעדות, אין בילויים. קניות רק עם רשימה, אני עושה אותן לבד כדי שלא יהיו פיתויים. ביטלנו "הוט", "יס" וכל השיט הזה. עברנו בדיקה מעמיקה של פוליסות ביטוח על מנת להקטין תשלומים. עשינו מיזוג הלוואות כדי לשחרר קצת מהעומס החודשי בהחזרים. הלוואות עם ריבית גבוהה מחליפים בהלוואות עם ריבית נמוכה. ביקשנו ליווי פרטי מאירגון "פעמונים".

במגעים לגבי עבודה שלישית כצלם אירועים.

תוכנית הבראה שנתית כוללת להכניס כמה שיותר כסף מכל מקום אפשרי במיידי. הכי קל היה להתקבל לחברת משלוחים קרוב לבית.

עד כמה שאני אני רואה אני גם הקטנתי הוצאות וגם המגדיל הכנסות.

אם אתה יכול לייעל איכשהו מנסיונך את מה שכתבתי, אני אשמח ללמוד.

אם אתה יכול לבטל את הכרטיסי אשראי, זה גם יהיה נהדר...

יש לי אשראי רק לדבר אחד. ביטוח לרכב, זהו, הוצאתי את הכרטיס, נתתי את הפרטים לסוכן ביטוח, וזהו, הוא זרוק איפה שהוא בבית, אין לי מושג איפה הוא.

כרגע יש לי רק 2 כרטיסי דיירקט...

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

פורסם
אם אתה יכול לבטל את הכרטיסי אשראי, זה גם יהיה נהדר...

יש לי אשראי רק לדבר אחד. ביטוח לרכב, זהו, הוצאתי את הכרטיס, נתתי את הפרטים לסוכן ביטוח, וזהו, הוא זרוק איפה שהוא בבית, אין לי מושג איפה הוא.

כרגע יש לי רק 2 כרטיסי דיירקט...

תוכנית הבראה כוללת משמעת מאוד גבוהה. יש טבלה רצינית של שיקוף הוצאות שנתי.

לא משתמשים בכרטיס שלא לצורך. אין קניות אימפולסיביות. אין דבר כזה לצאת לקניון לקניות. יש תכנון תקציב מדוייק ועמידה בו היא הכרחית. עם כרטיס אשראי יותר קל לנהל הוצאות כי רואים מה ואיפה שולם.

פורסם
, הדירה שמכרתי עלתה בממוצע 7000 ש"ח בחודש. את הסכום הזה תצטרך לחסוך חודש בחודשו בלי קשר לחסכון להון העצמי (נגיד עוד 5000 ש"ח).

זה נראה לך ריאלי לחסוך כאלה סכומים?

כלומר אם אתה חוסך עד 7000 ש"ח בחודש אתה עדיין דורך במקום ורק מעבר לזה אתה כביכול מתקדם לכיוון הדירה.

ההון העצמי הנדרש הוא 30% אז עלייה שת 7 בחודש דורשת ממך להגדיל את ההון העצמי ב 2.3

תמיד אפשר לקנות דירות ישנות וזולות יותר. זוג צעיר לא חייב דירת 5 חדרים עם מעלית, מחסן ו 2 חניות. הוא יכול לקנות בבלוק ליד 3 חדרים בקומה שנייה בלי מעלית בקצת יותר מחצי מחיר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

שני הסנט שלי בנושא. בתור אחד שהיה בעבר במצב של עבודות מינימום של אחרי צבא, אני די מבין את העובדים "המפונקים" של היום. בשביל שעובד צעיר יעדיף לעבוד ב"עבודה מלוכלכת" על פני עבודה ען מקום ממוזג ונעים, צריך לתגמל אותו כראוי.

כשהשתחררתי מהצבא לפני כ7 שנים, התחלתי לעבוד במחסן של אופיס דיפו. אמרו לי בכוח אדם, קראו לו "אורטל ולעבודה" אם אינני טועה, שהעבודה היא סה"כ "להדביק מדבקות על קרטונים ומוצרים". שאלתי אותה אם העבודה פיזית, היא אמרה שבכלל לא. השכר היה כ30 ש"ח לשעה, אגב. אמרתי, נו, נלך על זה. כמה רע זה כבר יכול להיות?

הגעתי לעבודה, אכן חלק קטן מהעבודה היה להדביק מדבקות, אבל רוב העבודה הייתה להעביר אריזות וקרטונים די עד מאוד כבדים(10-30 קילו, תלוי באותה חבילה). לא היו תנאים בסיסיים כמו חדר אוכל, רוב העובדים היו מבוגרים שבוזים או עולים חדשים שקשה מאוד לתקשר איתם ועל תנאים מעבר אני בכלל לא מדבר. הצלחתי להחזיק מעמד חודש ואח"כ עברתי לעבוד בשירות לקוחות של חברת תקשורת. נכון, השכר הבסיסי שם היה מינימום וגם לשמוע לקוחות כל היום זה לא הכי כיף, אבל מצד שני שם היו תנאים, בונוסים, חדר אוכל, ערבי צוות, אפשרויות קידום וסביבת עבודה מאוד צעירה וכיפית.

מה שאני בא לומר שבשביל רק לחשוב להישאר לעבוד בעבודה כמו במחסן שהייתי בהתחלה, היו צריכים לשלם לי הרבה יותר מאשר בשירות לקוחות או אפילו להיות מוכר באיזה קניון. בתור עובד, למה לי לעבוד בעבודה שלא נותנת לי שום ניסיון, אין תנאים, העובדים מבוגרים והשכר גם לא משהו? אם בחברת התקשורת הייתי מרוויח 6 נטו, בעבודה כמו במחסן של אופיס דיפו, צריכים לשלם לי לפחות 8 נטו בשביל שארצה להשאר שם-על אף התנאים המבאסים שיש שם. זה כבד להם? שלא יתפלאו שאנשים עוזבים כל יום.

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

• חברי המעגל הראשון
פורסם
ואם אין לאן לרדת? אם יש לך ילד, תגיד לו "היי, אנחנו חוסכים לדירה עכשיו, אז היום אוכלים את התוכי שלך לארוחת ערב, כי אין לנו כסף לאוכל יותר"?

אל תביא ילדים לעולם אם יש לך בקושי כסף לפרנס את עצמך. זה עוול לילד.

מסכים עם fat.

אתה צריך להבין, כמה שתרד ברמת החיים זה לא יועיל לך אם השכר שלך הוא נמוך והכול יקר.

מה שלא תעשה תמיד תיהיה במינוסים ולא תתקדם ותתקע במקום.

אתה יכול להמשיך להיות במינוסים ואתה יכול לצמצם את הצריכה שלך כדי לא להגיע לזה. אם הכל מתייקר, קונים פחות.

אם זה ממש הופך לבלתי נסבל ואי אפשר להתקיים בצורה בסיסית מהמשכורת, הגיע הזמן לחפש עבודה מכניסה יותר או פשוט להגר למקום נורמלי. אבל למזלנו זה עדיין לא המצב פה.

כשאתה צעיר ורווק, אין בעיה לגיר בשכירות.

אבל כשכבר יש לך ילדים... זה תיהיה קצת יותר בעיה לדעתי, לי עדיין אין ילדים ואני רווק.. אבל בכל זאת ניראה שזה לא יהיה כזה פשוט..

בגלל זה לא עושים ילדים כשידוע שאין כסף בשביל זה. ילדים זה טונות של כסף: גנים, בית ספר, בגדים, אוכל, שטויות, צעצועים, מה לא.

מפחיד אותי רק לחשוב על זה.

א-ב בכלכלה אומר שבשביל להניע אותה, לפרט צריכה להיות הכנסה פנויה. עכשיו הפרט בישראל חוסך שנים לדירה ובנתיים הכלכלה מתחילה לדשדש כי וואלה אנשים לא קונים.. וכשקונים אז מה קונים? אייפון ? גלאקסי ? קצת בגדים ואוכלים במסעדות.. אבל זה לא מה שמניע כלכלה. הוזלת מחירי הדיור תשחרר המון כסף לכלכלה המדשדשת שלנו. כרגע כמו שאני מסתכל על זה הכסף עושה תשואה שלילית. אנשים חוסכים אבל לא מדביקים את הקצב. נכון לא כל אחד נולד עם הזכות לנדלן בגוש דן אבל הבעיה היא שאותם חזירים שדאגו לעצמם לבניינים בגוש דן ולפנסיות תקציביות להם ולמשפחותיהם יושבים כרגע על השאלטר של מחירי הדיור. אפילו ביבי בלי בושה מספר שיש לו מעל 3 דירות והעיקר שהוא יודע מהם החיים עצמם. אסור לחשוב בגישה שלך. מגיע לך ולי ולכל אחד ולא רק לפונקציונרים מגעילים ומדושנים.

אז מה אתה מציע לעשות חוץ מללכת להצביע? אנשים צריכים לחיות ממשהו בינתיים אז מוציאים פחות וחוסכים כדי שיהיה ממה. אם ממש חרא והגיעו מים עד נפש, מהגרים מפה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
ההון העצמי הנדרש הוא 30% אז עלייה שת 7 בחודש דורשת ממך להגדיל את ההון העצמי ב 2.3

תמיד אפשר לקנות דירות ישנות וזולות יותר. זוג צעיר לא חייב דירת 5 חדרים עם מעלית, מחסן ו 2 חניות. הוא יכול לקנות בבלוק ליד 3 חדרים בקומה שנייה בלי מעלית בקצת יותר מחצי מחיר.

א. דירה כזאת תדרוש שיפוץ רציני מאוד שיכול לגיע בקלות ל-100 אלף שקל ואפילו יותר

ב. הדירה תהיה קטנה מידי תוך 4-5 שנים

ג. צעירים משכילים וחרוצים שמרוויחים פי 3-4 משכר המינימום במשק לא צריכים לגור בשכונת עוני

ד. דירה כזאת במעגל השלישי של גוש דן (ראשון לציון, רחובות) עולה באזור ה-1.2 מיליון שקל

פורסם

אני באופן אישי לא במינוסים אני מדבר על חברים נשואים שמכיר.

תאמין לי שאנשים לא קונים כמו בעבר בסופר וקונים פחות אבל עדיין קשה להם.

השכר נמוך לעומת יוקר המחיה שהוא יותר מהשכר.

רק השכירות+מיסים ארנונה חשמל ועוד זה משאיר אותך בלי כלום.

זה נושא שטחנו אותו עד דק וזה לא משהו שאני מחדש פה.

לגבי הגירה,זה בתכנונים שלי אני בתהליך קבלת אזרחות זרה לצערי זה לוקח זמן.:?

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם
א. דירה כזאת תדרוש שיפוץ רציני מאוד שיכול לגיע בקלות ל-100 אלף שקל ואפילו יותר

ב. הדירה תהיה קטנה מידי תוך 4-5 שנים

ג. צעירים משכילים וחרוצים שמרוויחים פי 3-4 משכר המינימום במשק לא צריכים לגור בשכונת עוני

ד. דירה כזאת במעגל השלישי של גוש דן (ראשון לציון, רחובות) עולה באזור ה-1.2 מיליון שקל

1. אני מדבר על מסודרת. מוזנחת תקנה בפחות מחצי.

2. אז עוד 4-5 שנים תמכור ותעבור. בינתיים הדיור שלך היה יותר זול ואפשר לך להגדיל את ההון העצמי יותר מאשר אם חיית בשכירות כי גם הצמדת את מה שהיה למדד הדיור.

3. אני ממש לא מדבר על שכונות פשע. אני מדבר על בניינים סמוכים באותה השכונה (ולא. לא מגדלי יו מול רחוב ביאליק).

4.צעירים צריכים להבין שלא קונים מיד וילה בארסוף. גם בארצות הברית לא כולם גרים בהוליווד או במנהטן.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

1. קשה מאוד למצוא.

2. בינתיים זרקתי כסף על ריביות, שיפוץ, רהיטים ומוצרי חשמל שלא יתאימו לדירה החדשה.

3. דירה לא בשכונת פשע עולה 1.4 - 1.5 מיליון

4. אני מת על דוגמאות קיצוניות של שחור ולבן. מה הדוגמא הבאה? צעירים צריכים להבין שלא ישר קונים מרצדס ואפשר להסתפק בפיאט אונו בלי מזגן?

פורסם

E-A - העלה בתוחלת החיים החלה בסוף שנות ה-70, אותה תקופה שבה ההסתדרות שדדה מכל הבא ליד וממשלות הליכוד "היטיבו עם העם" וניהלו "כלכלה נכונה" שחיסלה את הקופה הציבורית שהיתה מדולדלת גם כך אחרי מלחמת יום הכיפורים, כך שקשה להפריד מה היתה תרומת כל אחד מהגורמים לכשל של קרנות הפנסיה.

לגבי המרצה שלך - טוב, כנראה שאותך שודד המנכ"ל של כלל או של מגדל, וזה של הראל שודד מישהו אחר. זה שהסתדרות היתה מושחתת עדיין לא הופכת את האחרים לצדיקים. הם ממש לא. אבל הם חברים של נתניהו ובכר, ודואגים להם לפרנסה יפה. לפני כן הנבלה היו הבנקים, אבל אלה היו לפחות תחת פיקוח די הדוק. לחברות הביטוח מרווחים הרבה יותר גדולים לסיכונים, והמנהלים מרויחים יפה בלי קשר לביצועים.

רומוש - טוב שהגעת למסקנה הזו ושאתה מצליח לעשות את הדיאטה הכלכלית. אני הגעתי למסקנה הזו בגיל 19, אז התחלתי לעבוד ולחסוך את מרבית ההכנסות. כאשר התחתנתי זה היה עם אשה שניהלה מדיניות דומה. בזכות זה היו חסכונות שאפשרו לצאת לדרך, אם כי עדיין היו 20 שנה קשות עם גידול מהיר של המשפחה (3 ילדים ב-5 שנים) ומשכנתא מעיקה. אני מקווה שהנחלתי את הגישה גם לבנים שלי, גם אם הבכור עושה זאת בצורה קצת פחות קיצונית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...