Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 741
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עזוב, אשדוד לא פריפריה....

אגב, יש לי זוג חברים שגם בברנע באשקלון, קשה להוציא מהם מילה רעה.

לגבי ההפרש מחיר מאשדוד- פתחו לילדה קרן חסכון+ שדרגו את הרכבים של שניהם.

פורסם

אשדוד פריפריה. אין עבודה, אין תרבות, מינימום שעה וחצי לכל כיון לתל אביב בין ראשון לחמישי. כמובן שיש ערים הרבה יותר גרועות מאשדוד, אבל אשדוד זו פריפריה.

פורסם (נערך)

שטויות. ברכבת אתה תוך 40 דק' בתל-אביב. מרכז תרבות מפואר יש. אנשים חרא יש בכל המדינה, לא רק באשדוד. עבודה? תלוי מה אתה מחפש. בכל מקרה, גם בבת-ים אין עבודה. זה פריפריה? יש פארקי תעשייה מחוץ לרעננה, מחוץ לכפר סבא. נראה אותך מגיע לשם בימים שציינת, ברכב, בשעות השיא, בפחות משעה. לפעמים להגיע ממקום למקום בתל - אביב לוקח שעה לפחות. כן, זה לא תל-אביב. אבל במה אשדוד שונה מבת-ים למשל? לדעתי היא עדיפה פי המונים מבת-ים, או חולון לצורך העניין. היא לא פריפריה. סע לקריית גת או לשדרות, תראה מה זה פריפריה. דירות מסריחות בנות 30-40 שנה עולות קרוב למיליון ש"ח או כבר עברו את המיליון, זה פריפריה?

עריכה אחרונה על ידי Smiro
פורסם

לא הייתי באשדוד כמה שנים, אבל יש לי התחושה שלא כולם שם גרים בסמיכות לתחנת הרכבת.

ופריפריה זה כשאתה צריך לצאת מהעיר כדי למצוא סופר מארקט פתוח בשעות הערב או בחגים, ובערך להוציא דרכון, אם בא לך לשתות בירה לא מהמקרר במטבח.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)
שטויות. ברכבת אתה תוך 40 דק' בתל-אביב. מרכז תרבות מפואר יש. אנשים חרא יש בכל המדינה, לא רק באשדוד. עבודה? תלוי מה אתה מחפש. בכל מקרה, גם בבת-ים אין עבודה. זה פריפריה? יש פארקי תעשייה מחוץ לרעננה, מחוץ לכפר סבא. נראה אותך מגיע לשם בימים שציינת, ברכב, בשעות השיא, בפחות משעה. לפעמים להגיע ממקום למקום בתל - אביב לוקח שעה לפחות. כן, זה לא תל-אביב. אבל במה אשדוד שונה מבת-ים למשל? לדעתי היא עדיפה פי המונים מבת-ים, או חולון לצורך העניין. היא לא פריפריה. סע לקריית גת או לשדרות, תראה מה זה פריפריה.

בחלומות 40 דקות. אני נוסע 5 שנים ברכבת מאשדוד לתל אביב. עד שמגיעים לתחנה (למזלי אני גר קרוב), עד שמחכים לרכבת, עד שנוסעים ברכבת (קרוב ל-50 דקות נסיעה), עד שיוצאים מתחנת היעד ועד שמגיעים לעבודה (אני עובד 10 דקות הליכה מרכבת השלום) לוקח שעה וחצי. לפחות שעה וחצי. מי שגר בשכונות יותר מרוחקות צריך להוסיף 15 - 20 דקות.

חולון ובת ים בליגה אחרת לגמרי. בחולון/בת ים יש תחנות רכבת במרכז העיר ובעתיד הקרוב יהיו גם קווים של רכבת קלה. חולון ובת ים צמודות לתעשייה של ראשון.

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
פורסם

החשבון שלי קצת אחר בנוגע לתרבות, אני מנסה להיות תרבותי ככל שניתן כנ"ל בת הזוג שלי והמשפחה שלי.

כל השאר? לא מעניין.

לגבי ת"א, אני גר באשדוד עובד בנס ציונה ולומד קרוב אליך בעתיד .

לא מכיר את הזמנים שאתה מתאר, ואני עוד עם רכב עושה את כל המסלול .

פורסם

ChemGuy85 - כשהייתי גר ב-יג', היה לוקח לי שעה כל הסיפור של הגעה לתל - אביב. זה שאתה מחכה לרכבת, אתה מגיע מוקדם מדי. יש אוטובוסים (ועכשיו גם מוניות שירות) שמגיעים בדיוק לרכבת. אם אתה בא ברכב ומחנה אותו שם, אז בכלל אתה לא מחכה לרכבת.

הרכבת נוסעת כ-40 דק' עד השלום (יצא לי לנסוע מספר פעמים).

אם אני נוסע ברכב, היה לוקח לי שעה להגיע לתל - אביב כולל פקקים, כול הכול. הייתה תקופה שהייתי נוסע בת-ים-אשדוד, יודע כמה זמן היה לוקח לי? רבע שעה. אם היו ימים קשים יותר, 20 דק'. (בלי פקקים). בנסיעה נורמלית של. המרחק לבת-ים איפה שהייתי צריך, היה מדוד, כ-33 ק"מ.

הפקקים אגב, מתחילים על איילון באזור בת ים, אם אתה נוסע דרך כביש 4, אתה עושה מעקף.

וגם שם, הפקק בראשון לא לוקח יותר מ-5 דק'.

פורסם (נערך)

מצטער, אבל אתה פשוט טועה. חד וחלק. לא מגיעים מאשדוד לתל אביב בשעה בין ראשון לחמישי. חבל על הויכוח בכלל. בת ים אשדוד ברבע שעה? תעשה לי טובה. עכשיו (חג בלי מכוניות על הכביש) וויז מראה 32 דקות מהכניסה הדרומית עד בת ים. אתה לא מגיע מאשדוד לבת ים ב-15 דקות גם במסוק של ראש הממשלה.

מי"ג לרכבת יש קו אחד ובודד מספר 21 שזוחל דרך כל השכונה. בחזור צריך לחכות לאוטובוס בין 10-15 דקות ואחר כך לזחול באוטובוס דרך י עד י"ג.

שוב, חבל על הויכוח. הכל מדוד. אני מכיר את כל הקווים, לוחות זמנים וכבישים. אני יודע בדיוק כמה זמן לוקח להגיע מהבית לעבודה.

אם נוסעים דרך כביש 20 הפקק מתחיל ממש אחרי ראשון וממשיך עד תל אביב. אם נוסעים דרך כביש 4 נתקעים בפקק באזור ראשון (ולא, הפקק ממש לא נגמר אחרי 5 דקות) ואחר כך נתקעים בפקק נוסף בכביש 1 עד תל אביב.

האלטרנטיבה היא לשים את הרכב בחניון של הנתיב המהיר ולהיכנס בשאטל, אבל גם זה לוקח הרבה זמן.

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85

• תוכן חדש...