Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3563 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ההון העצמי הנדרש הוא 30% אז עלייה שת 7 בחודש דורשת ממך להגדיל את ההון העצמי ב 2.3

תמיד אפשר לקנות דירות ישנות וזולות יותר. זוג צעיר לא חייב דירת 5 חדרים עם מעלית, מחסן ו 2 חניות. הוא יכול לקנות בבלוק ליד 3 חדרים בקומה שנייה בלי מעלית בקצת יותר מחצי מחיר.

לרוב אני מסכים עם דעתך אבל הפעם ממש לא.

לא יודע מתי פעם אחרונה רכשת דירה אבל הפער הוא ממש לא חצי אלא שליש ואפילו פחות מזה (במיוחד אם אתה קונה את הדירה החדשה על הנייר).

בנוסף אל תשכח שגם זוג צעיר יהיה בעל ילדים ולגור בשכונה שהדירה בה זולה יחסית למה שמקובל בעיר זה יתבטא גם באוכלוסיה פחות טובה.

מאוד מבאס להרוויח כמו עשירון עליון ולגור עם עשירון חמישי.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תגובות 741
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
1. קשה מאוד למצוא.

2. בינתיים זרקתי כסף על ריביות, שיפוץ, רהיטים ומוצרי חשמל שלא יתאימו לדירה החדשה.

3. דירה לא בשכונת פשע עולה 1.4 - 1.5 מיליון

4. אני מת על דוגמאות קיצוניות של שחור ולבן. מה הדוגמא הבאה? צעירים צריכים להבין שלא ישר קונים מרצדס ואפשר להסתפק בפיאט אונו בלי מזגן?

1. אז מחפשים. דירה לא קונים בסופר ולוקח זמן למצוא את יחס העלות תועלת האיפטימלי.

2. הריבית שווה לזהר הדירה ואפילו פחות אז איפה זרקת? אם הריבית היא זריקת כסף אז אתה אומר שעדיף לחיות בשכירות ואז כל הדיון בכלל מיותר. אם תשקיע בריהוט לא יקר ואוניברסלי הוא ישרת אותך ברובו גם בבית החדש.

3. אל תגור בתל אביב.

4. כן. אפשר להסתפק באונו בלי מזגן כשאין כסף.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אלה לא מחירים של דירות ישנות בשכונות טובות באשדוד אלא אם דירה ישנה זו דירה בת 15 עם מעלית.

פורסם

דירה 4 חדרים חדשה באשדוד עולה 1.8 מיליון שקל. דירה של הורי 4 חדרים עם מעלית בבניין בן 20 שנה שווה 1.4-1.5 מיליון. קרוב משפחה מכר דירה 3 חדרים באשדוד בשכונה של נרקומנים במיליון.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

למה דווקא ת"א, למה הראייה הצרה הזו של הכל או כלום?! "אני חייב לגור במרכז של המרכז ואם אני לא יכול להרשות לעצמי הכל מסריח וצריך להגר מפה."

הצצה ביד2, דירות בר"ג וגבעתיים במחירי 1.7-1.5 מליון עם חניה בטאבו על רחוב ראשי. אוטובוסים לכל מקום עבודה אפשרי בת"א, אין צורך להוציא את הרכב כל יום, חיסכון בדלק, אחלה מיקום (אני גר בר"ג כרגע בשכירות ומעוניין לרכוש באזור).

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

3. אל תגור בתל אביב.

4. כן. אפשר להסתפק באונו בלי מזגן כשאין כסף.

לפני חודשיים מכרתי דירה (4 חד) בלוד ב 1.4 מליון שקל. לא בשכונת פשע, עד לפני חודשיים נסעתי על סוזוקי בלנו שנת 98.

המחירים בתל אביב הם בסביבות מליון שקל לכל חדר בדירה.

פורסם
למה דווקא ת"א, למה הראייה הצרה הזו של הכל או כלום?! "אני חייב לגור במרכז של המרכז ואם אני לא יכול להרשות לעצמי הכל מסריח וצריך להגר מפה."

הצצה ביד2, דירות בר"ג וגבעתיים במחירי 1.7-1.5 מליון עם חניה בטאבו על רחוב ראשי. אוטובוסים לכל מקום עבודה אפשרי בת"א, אין צורך להוציא את הרכב כל יום, חיסכון בדלק, אחלה מיקום (אני גר בר"ג כרגע בשכירות ומעוניין לרכוש באזור).

רמת גן זו אחלה עיר אבל לא כול זוג יכול לרכוש דירה ב1 וחצי מיליון או 1.7 מיליון זה הרבה כסף.

גם בבת-ים יש מחירים קרובים לזה דירות חדשות ועדיין זה יקר מדי.

ההון העצמי הנדרש לדירות כאלו הוא די גדול ואם אתה מעוניין לרכוש במחיר כזה אתה צריך לדעת

כמה אתה מחזיר כול חודש לכמה זמן גם.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם 500K ש"ח זה הרבה כסף וגם 200K, אבל בשביל דירה טובה ברמת גן שעולה 1.7 מליון צריך לבוא עם הון התחלתי משמעותית נמוך מלדירה דומה בת"א. יוקר זה עניין יחסי. אף פעם לא טענתי שכל זוג יכול לקנות דירה במרכז, אני דווקא אומר שלא כולם חייבים את זה. גם לגור בשכירות זה סבבה אם אתם מצליחים לחסוך.

עם הטענה שהכסף הולך ומאבד מהכח שלו אין מה להתווכח, אבל גם אין לנו איך לשנות את זה חוץ מללכת להצביע. כל מה שאפשר זה לחיות בהתאם לערך הכסף או לברוח מפה.

אתה קורא את מה שאתה רוצה לקרוא. איפה כתבתי תל אביב הכל או כלום?

אני לא מתכוון בזה ספציפית אליך, אני מכיר לא מעט אנשים חושבים ככה וזה ממש ילדותי - אם אני לא יכול לקבל בדיוק מה שאני רוצה, אני לא משתתף במשחק...

אמרת שדירות בת"א מתחילות מ2.3 מליון, הראתי לך דוגמאות לדירות ב1.5 מליון ובמקומות סבבה, למרות שאני לא מבין למה אתה נרתע ממקומות כמו אשדוד, חריש, כל הישובים שדיברו עליהם מקודם שהם לא ת"א.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לרוב אני מסכים עם דעתך אבל הפעם ממש לא.

לא יודע מתי פעם אחרונה רכשת דירה אבל הפער הוא ממש לא חצי אלא שליש ואפילו פחות מזה (במיוחד אם אתה קונה את הדירה החדשה על הנייר).

בנוסף אל תשכח שגם זוג צעיר יהיה בעל ילדים ולגור בשכונה שהדירה בה זולה יחסית למה שמקובל בעיר זה יתבטא גם באוכלוסיה פחות טובה.

מאוד מבאס להרוויח כמו עשירון עליון ולגור עם עשירון חמישי.

קניתי לפני 7 חודשים דירת 3 חדרים להשקעה. הדירה נמצאת בברנע באשקלון ברחוב מונטיפיורי (דירות חדשות 4 חדרים באיזור עולות 1.3-1.4 מליון). הדירה נקנתה כשיש בה שוכרים עם אופציה לעוד שנה ב 2850 שח לחודש במחיר של 765,000 ש"ח.

זו דירה שזוג צעיר יכול לגור בה בכיף כי היא באיזור טוב, ליד בתי ספר וגני ילדים טובים.

נכון שהיא יחסית מציאה אבל דירות כאלה נמכרות בסביבות 800-850.

פורסם
לפני חודשיים מכרתי דירה (4 חד) בלוד ב 1.4 מליון שקל. לא בשכונת פשע, עד לפני חודשיים נסעתי על סוזוקי בלנו שנת 98.

המחירים בתל אביב הם בסביבות מליון שקל לכל חדר בדירה.

צריך לבחור בין להיות עבד של קירות לבין ללכת למקום קצת יותר מרוחק. אי אפשר לככול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה.

פורסם (נערך)
קניתי לפני 7 חודשים דירת 3 חדרים להשקעה. הדירה נמצאת בברנע באשקלון ברחוב מונטיפיורי (דירות חדשות 4 חדרים באיזור עולות 1.3-1.4 מליון). הדירה נקנתה כשיש בה שוכרים עם אופציה לעוד שנה ב 2850 שח לחודש במחיר של 765,000 ש"ח.

זו דירה שזוג צעיר יכול לגור בה בכיף כי היא באיזור טוב, ליד בתי ספר וגני ילדים טובים.

נכון שהיא יחסית מציאה אבל דירות כאלה נמכרות בסביבות 800-850.

רק שאותו זוג נדפק. למה?

א. הם גרים באשקלון

ב. הם גרים בדירה ישנה ומגעילה באשקלון במחיר מופקע וחסר כל פרופורציה ביחס לתמורה

ג. הם ישרפו בין 3-4 שעות ביום על נסיעות

ד. הם יחזיקו לפחות 2 מכוניות במשפחה = 4,000 ש"ח בחודש הוצאה.

צריך לבחור בין להיות עבד של קירות לבין ללכת למקום קצת יותר מרוחק. אי אפשר לככול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה.

תגיד לי איפה הקו של מקום קצת יותר מרחוק עובר. דירה באשקלון (!!!) עולה מיליון שקל. איפה יותר רחוק? רצועת עזה? מצרים?

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
פורסם

ChemGuy - בוא אגלה לך משהו: העולם נראה טוב גם מחוץ לצנטרום של הפיילה. יש עבודה. יש פרנסה. יש מגורים. יש בילויים. יש חינוך. יש איכות חיים.

במחיר של דירת 4 חדרים מעופשת בתל אביב אתה יכול לקנות בחיפה דירת 6 חדרים מרווחת עם נוף עד קפריסין, ואם כל כך קשה לך להפרד מהפאב שלך זמן הנסיעה ברכבת הוא בערך זמן הנסיעה מפתח תקווה ברכב. אבל אתה לא צריך את זה, כי במרחק 5-10 דקות נסיעה יש לך מבחר מצויין של מקומות בילוי. ואפילו ארגון הבריאות העולמי קבע שאיכות האויר בחיפה טובה מזו שבפתח תקווה.

יש בפורום הזה מספיק חברים שיעידו על כך שהמעבר לגליל, לעמק, לחיפה או לדרום עשה להם הרבה טוב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני אגלה לך סוד: אני גר בפריפריה.

א. אין עבודה.

ב. אין פרנסה

ג. אין בילויים

ד. אין חינוך

ה. אני מעדיף לגור בדירת 3 חדרים בתל אביב מאשר באחוזה בחיפה

ו. אין דיור (*שיעול* דירה באשדוד 1.5 מיליון שקל *שיעול*)

ז. לא הייתי במסעדה לפחות 4 שנים

• תוכן חדש...