Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 741
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דווקא הקטע הזה מגשר ראשון עד לתחנת הדלק הסיירים, היא זאת שהופכת את הנסיעה כל בוקר ובחזרה בצהריים מנסיעה של 35-40 דקות לנסיעה של שעה.

Peugeot 206 Xs 1.6l 16v :lol:

Peugeot 205 Forever 1.4l 8)

Peugeot 306 1.4l - נגנבה :-(

פורסם (נערך)

לקו 21 לוקח בדיוק 20 דק' על השעון, להגיע מ-יג' (התחנה אחרי המרכזון) לרכבת, לקו של 8 אם אינני טועה. או 8:20. משהו כזה.

משם 40 דק' רכבת. וואלה, אני בתל-אביב בשלום. נסעתי כך לא מעט פעמים. רוצה עוד יותר מעניין? היה לוקח לי להגיע , בשעות העומס, בקו 321 לתח"מ תל-אביב כשעה ורבע. והכוונה שוב, מ-יג' לתח"מ תל-אביב.

מבת ים הקוממיות לאשדוד, רבע שעה. מדוד. לא בטיסה, לא במסוק, לא מלווה בשיירה של אובמה ולא כלום. נסיעה סטנדרטית , רגועה. מדוד 33 ק"מ. ברכב לתל-אביב בשיא הפקקים, בזחילה, עם תאונות בדרך, עם מה שתרצה, לא לוקח להגיע יותר משעה וחצי להגיע. בחיים לא. וזה עוד הגזמתי ואמרתי יום נאחס, שכל החרא שיכול לקרות קורה.

ואני מניח שאם את זה אתה מכנה פריפריה, לא יצא לך להיתקע בפקק ביציאה מהאוניברסיטה למשל, או מהיציאה של פארק צמרת (שכחתי את שם המחלף), על איילון, החל מהשעה 16:00. שהעמידה שם , או בשאר הפקקים בתוך תל- אביב, לרוב אורכת יותר מכל הנסיעה מאשדוד לתל-אביב.

היו לי מקרים שאני הגעתי מגן-יבנה (אותו מרחק כמו אשדוד), לפגישה באור יהודה, כאשר עמיתים מתל-אביב הגיעו הרבה זמן אחריי.

קחו טיפ - סעו בנתיב הימני שכאילו נכנס לראשון, הוא הכי מהיר בקטע הזה. לקראת הסוף תשתלבו. הופל'ה, פקק של רבע שעה הפך לפקק של 5 דק'. (ולא אני לא מתכוון לחתוך אף אחד ולא להיכנס בכוח, תמיד יש מרווח מספק).

עריכה אחרונה על ידי Smiro
פורסם

קחו טיפ - סעו בנתיב הימני שכאילו נכנס לראשון, הוא הכי מהיר בקטע הזה. לקראת הסוף תשתלבו. הופל'ה, פקק של רבע שעה הפך לפקק של 5 דק'. (ולא אני לא מתכוון לחתוך אף אחד ולא להיכנס בכוח, תמיד יש מרווח מספק).

זה מה שאני עושה, לא עוזר עדיין סיוט :cry:

Peugeot 206 Xs 1.6l 16v :lol:

Peugeot 205 Forever 1.4l 8)

Peugeot 306 1.4l - נגנבה :-(

פורסם (נערך)

אתה פשוט חי בכחשה. אתה לא מגיע מבת ים לאשדוד ב-15 דקות. נקודה. חבל על הויכוח. קח את ה-OPC שלך ותקרע את הכביש ביום שבת בבוקר במהירות שלילה + החרמת רכב ועדיין לא תגיע מאשדוד לבת ים ב-15 דקות.

מספר דקות המתנה בתחנת אוטובוס בי"ג + 20 דקות נסיעה באוטובוס עד הרכבת + מספר דקות המתנה בתחנת רכבת + 47 דקות נסיעה ברכבת (נתונים מאתר רכבת ישראל) + הליכה עד עבודה והופ הגעת לשעה וחצי נסיעה לכל כיון. בהנחה, כמובן, שלא פספסת את קו 21 ונאלצת להתייבש עוד חצי שעה בתחנת אוטובוס.

אני גם אתן לך טיפ - משטרה מחלקת שם דוחות לכל מיני חכמולוגים מהסוג שלך. הופל'ה קנס.

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
פורסם (נערך)

לא מחשב את ההליכה שלך. כי שוב, אם היית גר בתל אביב גם שם היית צריך לחכות איפשהו/ללכת איפשהו.

המשטרה לא מחלקת על דבר כזה באזור מחלף ראשון שום דוחות. יצא לי לנסוע שם לא מעט פעמים, שלא נאמר המון, וכל פעם עושה את זה, ולא רק אני, וגם בנוכחות משטרה. אגלה לך סוד - זה גם מה שהם עושים. שוב, הכול בצורה נורמלית ולא להיכנס לתוך איזה מרווח צר, לחתוך מישהו או משהו כזה. להשתלב בנוחות כשיש מקום, בלי להפריע לאף אחד.

בכל אופן, אני ממש משועשע מזה שאתה אומר לי שאין מצב. כנראה שאני חי במטריקס או משהו כזה, או במציאות מדומה. או שהשעון שלי מזויף ולא אומר אמת, בעצם כל השעונים, כולל גם ברכב וגם באייפון. בעצם החלפתי מאז טלפון, אז בשני אייפונים.

תמיד טוב שיש חכמים כמוך שמחזירים אותי למציאות ומגלים לי שעד כה חייתי בשקר. או הכי הגיוני, שאולי נכנסתי לתוך איזה time warp. כנראה שבאזור שם יש פורטלים או משהו.

אה, כן, וזוגתי שהייתה חיה בבת-ים באותה תקופה, כנראה התחילה להתכוונן ולהכין אוכל או מה שהיה , כשדיברנו על זמן הגעה של רבע שעה, הרבה אחרי שאמרתי לה שאני עוד רבע שעה שם.

עריכה אחרונה על ידי Smiro
פורסם (נערך)
אני נוסע מבת ים לאשדוד ב17 דקות . בשעות הערב .

גם בקאוואליר, גם בבימר, גם בייטי, גם בג'טה אותם זמנים אותם מחירים.

גם אתה חי בכחשה. וויז מראה 32 דקות. איך אתה מגיע ב-17?

לא מחשב את ההליכה שלך. כי שוב, אם היית גר בתל אביב גם שם היית צריך לחכות איפשהו/ללכת איפשהו.

המשטרה לא מחלקת על דבר כזה באזור מחלף ראשון שום דוחות. יצא לי לנסוע שם לא מעט פעמים, שלא נאמר המון, וכל פעם עושה את זה, ולא רק אני, וגם בנוכחות משטרה. אגלה לך סוד - זה גם מה שהם עושים. שוב, הכול בצורה נורמלית ולא להיכנס לתוך איזה מרווח צר, לחתוך מישהו או משהו כזה. להשתלב בנוחות כשיש מקום, בלי להפריע לאף אחד.

בכל אופן, אני ממש משועשע מזה שאתה אומר לי שאין מצב. כנראה שאני חי במטריקס או משהו כזה, או במציאות מדומה. או שהשעון שלי מזויף ולא אומר אמת, בעצם כל השעונים, כולל גם ברכב וגם באייפון. בעצם החלפתי מאז טלפון, אז בשני אייפונים.

תמיד טוב שיש חכמים כמוך שמחזירים אותי למציאות ומגלים לי שעד כה חייתי בשקר. או הכי הגיוני, שאולי נכנסתי לתוך איזה time warp. כנראה שבאזור שם יש פורטלים או משהו.

אה, כן, וזוגתי שהייתה חיה בבת-ים באותה תקופה, כנראה התחילה להתכוונן ולהכין אוכל או מה שהיה , כשדיברנו על זמן הגעה של רבע שעה, הרבה אחרי שאמרתי לה שאני עוד רבע שעה שם.

שוב, וויז מראה 32 דקות ביום שבת. איך אתה מגיע ב-15? אתה יכול לטעון מה שאתה רוצה. יש עובדות. נקודה.

הוכחתי לך שאתה לא מגיע מי"ג לתל אביב בשעה ותחלת לעוות את המציאות "אני לא מחשב את ההליכה". אוי תעשה טובה... תגיד שטעית וזהו.

פורסם

אני יכול לומר יש עובדות, 15 דק', נקודה. מי קובע את העובדות? לא יודע איפה אתה גר, מה אתה עושה בדרך ואיך אתה כל - כך סובל בדרך לשם. אבל אני הייתי עושה את המסלול לבת-ים יום יום, הייתי נוסע לתל אביב לא מעט, ועדיין יוצא לי לנסוע לשם לא מעט. ביום שבת לבת ים בחיים לא ייקח לך להגיע 32 דק'. אולי אתה שוכח דבר חשוב, שאתה לוקח ווייז עד הבית שלך, שכולל רמזורים וכו' פנים עירוניים, ואולי הכתובת בבת-ים אצלך זה סוף העולם שמאלה. אני מדבר על קוממיות, יציאה ברמזור ופנייה שמאלה, להמשיך 3 רמזורים ושם הייתה מתגוררת זוגתי. הכוונה לכניסה הדרומית של אשדוד, עד הרמזור הראשון - 15 דק'. ביום שבת, אם ניסע עד טז', וניתקע בכל הרמזורים האדומים - עוד 6 דק'. סה"כ 21 דק' נסיעה. וזה כולל רמזורים וט"ז שזה בערך סוף אשדוד דרומה.

פורסם

אם המרחק הוא 33 קמ, 15 דקות זה במהירות בלתי חוקית בעליל. זה גוזר מהירות ממוצעת של 132 קמש. ממוצע, אחרי עצירות, האטות ורמזורים.

כדי להגיע ב 17 דקות צריך לנסוע במהירות ממוצעת של 116.5 קמש.

אם לא סופרים מכביש מהיר לכביש מהיר בלי רמזורים כלל, גם לא סביר.

פורסם

אתה מדבר על תנאי מעבדה, אני מדבר על נתונים בשטח. רוצה לבדוק? כנס לאוטו, סע, תתחיל למדוד מהיציאה מאשדוד עד קוממיות , נסיעה של 100 קמ"ש, תראה כמה זמן ייקח לך להגיע.

נמסיס-33 ק"מ עד הבית של זוגתי. מעריך שזה כ-3-4 ק"מ פחות אם נחשב רק עד הכניסה לבת-ים.

פורסם (נערך)

מדדי במהלך 200,000 ק"מ שעשיתי על כבישי מדינת ישראל. ב-15 דקות לא מגיעים מאשדוד לבת ים. נקודה. אתה צודק שוויז מודד בתנאי מעבדה. במציאות לוקח יותר זמן. בשנים האחרונות כל ערב יש פקק בכניסה הדרומית לאשדוד כאשר הנתיבים מתמזגים מ-3 ל-2. איפה הפקק במדידה שלך?

פורסם

כנראה שלג'טה 1.2 TSI יש כוחות על .

זה הזמן חבר.

ממכללת עתיד עד הבית שלי בסיטי לוקח לי 38 דקות להגיע בנסיעה רגועה .

בנסיעה עצבנית יש לי 26 דקות של כיף גדוש בהרבה דלק , ועדיין 26 דקות .

לא פעם ולא פעמיים אני עשיתי את הנסיעה הזאת, גם ברכב הפרטי שלי לוקח לי אותו זמן כך שלא מדובר על קריעה/ שוליים/ או כל דבר אחר.

פורסם
אשדוד פריפריה. אין עבודה, אין תרבות, מינימום שעה וחצי לכל כיון לתל אביב בין ראשון לחמישי. כמובן שיש ערים הרבה יותר גרועות מאשדוד, אבל אשדוד זו פריפריה.

אני גר באשקלון 20 שנה והגעתי אליה מהמרכז.

נכון שאין פה מבחר של מקומות בילוי כמו במרכז אבל יש איפה לשבת לשתות בירה בערב על חוף הים, היכל תרבות פעיל מאוד עם הצגות ומופעים של כל התיאטראות המובילים, כל שירותי משרדי הממשלה, חנויות וסופרים שפתוחים עד 24/7 והמרחק לתל אביב (מרכז תל אביב) ברכב הוא 40 דקות בשעות השקטות ועד שעה ורבע בשיא העומס שגם אז עד ראשון מגיעים ב 20-25 דקות ומשם זוחלים (ואם תעשה חשבון תגלה שאם תצא ממרכז ראשוח ואני ממרכז אשקלון תגיע 10 דקות לפניי בשיא העומס). רכבת נוסעת 45 דקות דרך יבנה ועד שעה לקו שנוסע דרך רמלה.

מנגד אני מקבל עיר עם אוכלוסייה צעירה וצומחת, חנייה חופשית וזמינה, מרחבים ושטחים ירוקים ונשאר לי מספיק עודף כדי לחיות כמו מלך ביחס למרכז.

לגבי עבודה אם אתה איש היי טק אז ההיצע באזור הקרוב קטן מאוד אבל בתחומים אחרים אין מחסור בעבודה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...