Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
גם אני מכיר נהגים כמוכך. חושבים שהם הכי חכמים בכביש.

ואולי אתה באמת כזה,

חושב, מחשב, מתכנן ומבצע.

למה שתעמוד בפקק אם אפשר לעקוף אותו, להצביע על כל הנהגים הפחות טובים ממך ולגכח עליהם.

מילא לעשות את זה ולשתוק, אבל לבוא לכאן ולהתגאות בהישגך? כל הכבוד.

כמובן שבדרך חזרה, תחנת דלק סיירים זה עוד קיצור בשבילך.

אז אתה מבצע את התרגיל שלך יום יום, עם הזמן נהגים אחרים מתחילים לעשות את אותו הדבר. "למה שאני אחכה עם המעפנים אם אפשר לחתוך כמו האליטה?"

אז חלק מצליחים לחתוך בלי לעכב, אבל הרוב נדחפים. נדחפים ודופקים ברקסים כי נכנסו מהר מידי, וגורמים לאחרים להאט ולהאריך את העומס.

ואז המעפנים מתחילים להתעצבן, ולא לאפשר לנדחפים לחתוך, מה שגורם לבלימות פתאומיות וחסימת נתיב לאלה שכן צריכים ימינה, לראשל"צ.

אז כן, תודה רבה לך!

בוא גם תאשים ברעב באפריקה, כי אני לא תמיד מסיים את הצלחת.

• תגובות 741
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
Guy85 ,

מה רע ברחובות? יש תעסוקה, יש בילויים?

מי הבטיח לך דירה במרכז?

למה ההוא נוסע על פרארי? וההוא על אונו?

ככה.

להפך אסור לדרוש דירה באשדוד. אשדוד זו עיר מרכזית תוססת. אנחנו צריכים לגור בפריפריה.

פורסם

אתה לא אשם ברעב באפריקה, סמירו, אבל לדרג את עצמך אתה גם יודע:

כי אני בטוח שכולם פה אנשים כל-כך טובים שדואגים לזולת

לפחות אתה לא משקר לעצמך שאתה בן אדם טוב. זו גם התחלה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)

עזוב ציניות, דבר ישר.

מה הבעיה ברחובות? חסר הייטק? חסר מקומות בילוי?

מה ההתלהבות הזאת מתל אביב? מה מחכה לך שם?

אני לעומתך שואל באמת ולא מתעסק בציניות .

מה אני צריך שיתסוס סביבי?

מצעד הגאווה? מועדונים? מה ההתלהבות מתל אביב?

ומאיפה לדרוש? מי חייב למישהו משהו? זה קיבוץ?

חסר הייטק במקומות שהם לא תל אביב? קח קיבלת, פארק המדע ברחובות.

מדע? מכון וייצמן .

מה עוד?

עריכה אחרונה על ידי Max.M
פורסם
עזוב ציניות, דבר ישר.

מה הבעיה ברחובות? חסר הייטק? חסר מקומות בילוי?

מה ההתלהבות הזאת מתל אביב? מה מחכה לך שם?

אני לעומתך שואל באמת ולא מתעסק בציניות .

ומאיפה לדרוש? מי חייב למישהו משהו? זה קיבוץ?

אני גר באשדוד. הגענו למסקנה שאשדוד זו עיר מרכזית תוססת 15 דקות נסיעה מגוש דן. דירה 4 חדרים באשדוד עולה 1.8 מיליון שקל סכום דמיוני לרוב הצעירים. לכן אנחנו צריכים לעזוב את אשדוד לטובת הפריפריה.

פורסם

שוב פעם חוזרים... מה אתה צריך מגוש דן? למה הכל סביב גוש דן?

מה העניין של התסיסה גם?

אני מפספס משהו .

מה אתה רוצה שיתסוס סביבך?

מה איבדת בגוש דן ?

פורסם

מה אני צריך שיתסוס סביבי?

מצעד הגאווה? מועדונים? מה ההתלהבות מתל אביב?

אין שום דבר "תוסס" בתל אביב, אלא אם אתה מחפש את זה.

יש עיר. אנשים. בתי קפה פתוחים בשבת, חנויות, מרכזי בילוי, חופים, שווקים, תחבורה ציבורית די מתפקדת ועוד ועוד.

אתן לך דוגמא: היום קמתי בבוקר והמקרר שלי היה ריק. ירדתי למטה. במרחק הליכה מיידי, למרות שיום חג היום, היו 4-5 מסעדות ובתי קפה ו-4 סופרים פתוחים. רק תבחר. אני כבר לא מדבר אפילו על זה שאני יכול לשתות כאן בירה ב-12 בצהריים ואף אחד לא יסתכל עלי כאילו אני אלכוהוליסט, או על זה שהאנשים כאן ברחובות נראים קצת פחות כאילו שאמא ואבא בני דודים.

בכל המקומות שמוזכרים כאן? במקרה הטוב אתה גר ליד איזה מרכז G מעפן, או עוד איזה מקבץ חנויות עזראילי, שרובו ככולו כשר.

במקרה הפחות טוב יש לך את הקיוסק השכונתי.

אגב, לאחרונה ביליתי קצת בחיפה ונראה שגם שם יש אזורים שמתעוררים לחיים. בהחלט משמח לראות.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

כל זה טוב ויפה, אז מה?

בשביל זה אני אתמרמר שאני לא יכול לגור בתל אביב?

5 דקות הליכה מהבית שלי קיוסק שפתוח בשבת- 24/7 .

אני לא מתנגד לחיים בתל אביב, מי יודע אולי אם הייתה לי האפשרית אפילו הייתי שמח לגור שם .

אבל להתמרמר על זה?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בחיפה יש בדיוק 2 וחצי רחובות שאפשר לתאר ככאלה. בירושלים כנראה שיש יותר אבל אני לא מכיר.

לא צריך להתמרמר על זה, צריך להבין שזו אחת הסיבות ליוקר שם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
וחסר עבודות שהם לא בגוש דן?

מה כל מי שעובד בתל אביב גר בתל אביב?

האם אתה מחויב לעבוד בגוש דן?

הויכוח התחיל בגלל משפט של Night Driver

צריך לבחור בין להיות עבד של קירות לבין ללכת למקום קצת יותר מרוחק. אי אפשר לככול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה.

אני חשבתי שאשדוד מספיק מרוחקת מתל אביב בשביל לענות על ההגדרה של מקום קצת יותר מרוחק ומכאן התחיל הויכוח לגבי זמני נסיעה. סיכמנו שאשדוד עיר סופר מרכזית, נושמת ותוססת. לאן אני צריך להתרחק בשביל לקבל דיור במחיר סביר? האם אשדוד שנמצאת במרחק שעה וחצי נסיעה מתל אביב בתחבורה ציבורית לא מספיק מרוחקת בשביל לענות על ההגדרה?

כל זה טוב ויפה, אז מה?

בשביל זה אני אתמרמר שאני לא יכול לגור בתל אביב?

5 דקות הליכה מהבית שלי קיוסק שפתוח בשבת- 24/7 .

אני לא מתנגד לחיים בתל אביב, מי יודע אולי אם הייתה לי האפשרית אפילו הייתי שמח לגור שם .

אבל להתמרמר על זה?

זה כבר ויכוח פילוסופי. יש אנשים שאוהבים עיר נושמת ויש אנשים שלא. עד שלא תגור בתל אביב ותגיע לעבודה איכותית ברגל או לבילוי במסעדת יוקרה ברגל לא תוכל להבין.

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
פורסם

יש לי מכר שהעדיף לגור באשדוד וליסוע על ב.מ.וו במקום לגור בתל אביב וליסוע בפ'גו .

סתם לצורך המחשה, זה הכל עניין של תמרון בין מקום מגורים-עבודה- עלויות .

כל אחד עושה מה שנראה לו לנכון, עדיין כפי שתראה הרכבות למרכז עמוסות/ אוטובוסים כנ"ל וגם מכוניות .

מה כולם מטומטמים? כולם לא מצאו נוסחה סודית?

X+Y = תל אביב , ובקלות .

נשמע לי גם קצת overrated לגור בתל אביב בשביל זה.

פורסם (נערך)

מטומטמים - לא. לרוב פשוט חסרי בחירה.

כיף לצאת מהבית ב-7:45 ולהגיע לעבודה ב-8:00. אני מדבר על עבודה איכותית כמו חברת הייטק גדולה או משרד רואה חשבון גדול. לא תפקיד סדרן סחורה במעדני מניה באשדוד. כיף לקבל עוד 3 שעות ביום במקום לשרוף אותם בפקקים או ברכבת.

אבל אני לא מפונק. אין לי בעיה לגור בפריפריה. מסתבר שאשדוד לא פריפריה ועלי לגור בירוחם. עכשיו מישהו יגיד לי שאני מגיע מירוחם לתל אביב בשעה.

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85

• תוכן חדש...