Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סתם בשלוף מהשרוול...לפתוח חווה לגידול סרטני מים מתוקים ולההפך לספק מספר אחד בעולם לסידן שמופק מהם?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 741
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לפתוח חווה לצברים ולפתח זן ללא קוצים ולייצא אותו לכל העולם? (זה יותר בנגב אבל העקרון מובן).

לפתוח מחלבה. עם 5 פרות שמייצרת ושמוכרת שוקו בשקית בצד הדרך בבוטקה מט ליפול שלימים תהפך למחלבה השלישית בגודלה בישראל?

צימרים?

חברות טיולי משבר?

כאילו, חסרות דרכים להתפרנס ליזמים שרוצים להצליח, גם בלב מדבר.?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

סתם בשביל הקטע, תלמד מקצוע שמאפשר עבודה מהבית, תישאר בערבה אבל תעבוד עם אנשים בכל הארץ. אבל ברצינות, אם מדובר באזור מוכה אבטלה עוברים דירה או שנוסעים כל יום למקום עם עבודה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

גם באזורים מוכי אבטלה יש עשירים. אז נכון, הרבה פעמים זה אנשי שילטון ומקורבים לשלטון, אבל לא רק. בעיקר בגלל שבארץ, אזורי מוכי אבטלה הם אזורים שרוב המובטלים הם מובטלים כרוניים שאבטלה היא פרנסתם.

פורסם

בגירה, הזדקקתי לקצת גוגל, אבל מה שאתה אומר זה להתעסק בחקלאות ונגזרותיה ואדם מן היישוב שרוצה להתמקם בנגב יצטרך את הליווי המדיני ומה שלמדתי בחיי הוא שעדיף להסתמך על השונאים שלך מאשר על המדינה.

נניח וארצה לפתוח חברת לבניית אפליקציות בערבה, במה אני עדיף על המתחרים שלי ? אני מאוד רחוק, פחות זמין ו"ההטבה" היחידה שלי היא הקלות מס שאפשר למצוא גם באזורים יותר קרובים (דימונה כרמיאל ואפילו עכו אך באחוז יותר נמוך)

המסקנה שלי שאין שום סיבה אחת ללכת לשם, וכל עוד אתה תלוי במדינה - מי שהולך לשם זאת התאבדות.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

במקומות עם אוכלוסייה דלילה אתה לא יכול להקים עסק שיתבסס על ידים עובדות. אתה יכול להתפרנס מחקלאות, מתיירות וייצור דברים עצמאית.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני לא אמרתי ללכת לשם, אין בזה שום הגיון. אבל בין מי ששם, יש בכיינים על אין פרנסה ויש מי שמשגשג ואם שם יש מי שמשגשג, קל וחומר באשקלון או ביבנה או בפרדס חנה.

פורסם
כנראה שאתה לא יודע אם אשדוד זה בסדר ואשקלון זה סוף העולם. הן כבר כמעט מחוברות.

לגבי הנחרצות שלך ש"אין" אז אתה טועה. אין גדולים ואין בעלי שם מוכר אבל בהחלט יש טובים.

אשקלון נמצאת במרחק 15 ק"מ מאשדוד. ממש לא "מחוברות".

אני מכיר את ענף החשבונאות מקרוב. המשרדים באשקלון הם משרדים קטנים שמחזיקים תיקים קטנים ומתעסקים בעיקר בהנהלת חשבונות, דוחות מס בסיסיים וביקורת לעסקים קטנים. משרדים באשקלון לא בליגה של משרדים בתל אביב, לא מסוגלים לשלם את אותה משכורת ולא מקושרים לחברות הגדולות.

פורסם

מה שאתה בעצם אומר זה שאתה רואה חשבון? היית אומר את זה כבר בהתחלה, לא הייתי מתווכח איתך כל השרשור... ;-)

פורסם (נערך)
אשקלון נמצאת במרחק 15 ק"מ מאשדוד. ממש לא "מחוברות".

אני מכיר את ענף החשבונאות מקרוב. המשרדים באשקלון הם משרדים קטנים שמחזיקים תיקים קטנים ומתעסקים בעיקר בהנהלת חשבונות, דוחות מס בסיסיים וביקורת לעסקים קטנים. משרדים באשקלון לא בליגה של משרדים בתל אביב, לא מסוגלים לשלם את אותה משכורת ולא מקושרים לחברות הגדולות.

בין הדרומית של אשדוד לצפונית של אשקלון יש 11 קילומטר אבל אשקלון ממשיכה הרבה צפונה ואשדוד הרבה דרומה. אני לא פעם רוכב דרך השדות לאשדוד עד לתחנת הרכבת ובחזרה (10.5 קילומטר םכל כיוון). מהבית לעבודה שנמצאת גם באשקלון יש לי 12 קילומטר.

עריכה: יש גם משרדי ראיית חשבון שעוסקים בהנפקות ומאזנים. ממש לא בהנהלת חשבונות. נכון שהם בודדים אבל קיימים.

עריכה 2: לפני שתקבע שמשקרים לך הינה אחד שאפילו מחפש עוד רואה חשבון http://t-finance.co.il/

עריכה אחרונה על ידי Night Driver

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אסכם את הדיון המדהים הזה כך

יש המעדיפים להיות זנב לאריות ויש המעדיפים להיות ראש לשועלים.

האיש שיש לו את מכוניות הפאר הטובות בישראל חי לא בתל אביב ולא בארסוף ולא בסביון.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם (נערך)
בין הדרומית של אשדוד לצפונית של אשקלון יש 11 קילומטר אבל אשקלון ממשיכה הרבה צפונה ואשדוד הרבה דרומה. אני לא פעם רוכב דרך השדות לאשדוד עד לתחנת הרכבת ובחזרה (10.5 קילומטר םכל כיוון). מהבית לעבודה שנמצאת גם באשקלון יש לי 12 קילומטר.

עריכה: יש גם משרדי ראיית חשבון שעוסקים בהנפקות ומאזנים. ממש לא בהנהלת חשבונות. נכון שהם בודדים אבל קיימים.

עריכה 2: לפני שתקבע שמשקרים לך הינה אחד שאפילו מחפש עוד רואה חשבון http://t-finance.co.il/

אני עובד עם רואי חשבון אמריקאים אשכנזים חמודים. אתה שולח אותי למשרד שעושים בו קולולולו.

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
פורסם
אני עובד עם רואי חשבון אמריקאים אשכנזים חמודים. אתה שולח אותי למשרד שעושים בו קולולולו.

בבקשה תגיד לי שלא רשמת את זה ברצינות

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)

• תוכן חדש...