Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אקט עזיבה שלך הוא גם סוג של מרמור ומחאה. אתה לא יכול להגיד שאתה לא הולך למרמר ולהתמרמר כי אתה כבר ממורמר.

אם תרצה יעוץ מס בנושא תפנה בפרטי.

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
  • תגובות 741
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

לא, זה אקט של שדרוג ... של רצון להרבה דברים.

שוב אתה מכניס רעיונות/ מילים למקלדת שלי.

שים לב שזה תופעה שחוזרת על עצמה אצלך...

אבל בטח ובטח לא בגלל המרחק לתל אביב, או בגלל תסיסות למיניהם..בירות בצהריים... ממש הזאבים מוול-סטריט.

עריכה אחרונה על ידי Max.M
פורסם
רע לי לשלם 1.8 מיליון שקל על דירת 4 חדרים בעיר ללא עבודה, תרבות, מקומות בילוי ובמרחק שעה וחצי נסיעה מתל אביב.

אז תקנה דירה ב 900 בשכונת עזרא. תגור בתוך תל אביב צמוד לעבודה, תרבות ומקומות בילוי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

רואים שאתה רואה חשבון... ;)הכל שחור ולבן . הכל בינארי או 1 או 0 .

יש עוד דברים בחיים חוץ מכסף, וזה בטח לא המרחק מתל אביב.

פורסם

דווקא אני מכיר את רואה החשבון שלי יחסית טוב, גם מחוץ לענייני עבודה, והוא לא רואה את החיים ככה.

אני יכול להעיד על עצמי שאילולא הוריי, הייתי עף מפה שלשום. מצידי להמשיך להפעיל את החברה שלי בארץ, אבל אוכל לחיות הרבה יותר טוב. גם עם אותו שכר. אני ממורמר על המדינה לגמרי . לטעמי אין פה תרבות, האוכלוסייה ירודה בכל הארץ, והממשלה מאוד-מאוד מקשה על אנשים להצליח ולשגשג.

אבל עדיין, אשדוד היא דווקא לטעמי פרח בשדה קוצים. רחובות יחסית רחבים, בנייה לא כזו מיושנת ברובה, אין עומס של אנשים, מטופחת ויפה, ממש עיר לתפארת. אני אישית ממש אוהב את אשדוד.

מחירים אלו הם המחירים וזה באסה, אבל אין מה לעשות עם זה. זה כמו שתתלונן על כך שמחירי רכבים בארץ יקרים. במחיר המיאטה שאני רוכש אני יכול לרכוש מרצדס בחו"ל. אז מה? זה מה יש.

פורסם

המנטרה שחזרה אצלך זה 1.8 מיליון ל4 חדרים באשדוד - סבבה.

נראה לך שביבי קורא באוף- טופיק?

כולנו באותו מצב, רק שלהתמרמר על זה לא עובד.

וגם עוד זרקת שעה וחצי מתל אביב -לי לוקח 40 דקות להגיע לשם ויוצא לי להגיע לשם ( באמצע היום) .

אני לא מחפש תסיסה.

למדת לרואה חשבון? מאחל לך שיבוא היום ותוכל לגור בפנטאהוז בתל אביב ולהיות בעלים של משרד רואי חשבון... ואולי אפילו תתחשב בדור הבא ותפתח סניף גדול באשדוד .

פורסם
אז תקנה דירה ב 900 בשכונת עזרא. תגור בתוך תל אביב צמוד לעבודה, תרבות ומקומות בילוי.

גם האפשרות הזאת נשקלה. אין מחירים כאלה. לא סתם אמרתי שדירה בלונדון זולה יותר.

פורסם

בוא תראה דירות בתקווה, ב780 אלף ש"ח. מציאה, לא? אתה ב-מרכז. כמה דקות הליכה מיד אליהו, אוטובוס כמה דקות לעזריאלי, חניה חינם, פשוט פגז. אה, וגם שוק וחנויות ליד. מקום תוסס לכל הדעות.

פורסם

לא חייבים לרכוש רכב יקר. אפשר להסתפק גם בקיה פיקנטו בת 3 שנים ואפילו בתחבורה ציבורית אם ממש אין ברירה. אבל בישראל אין שום אלטרנטיבה לרכישת דירה. דירות להשכרה במצב מזעזע, אין אפשרות לשכירות יציבה לטווח ארוך ולא בונים דירות קטנות.

אומרים לנו שאנחנו לא חייבים לגור במרכז. צודקים. אבל אשדוד לא מרכז ודירה באשדוד עולה 1.8 מיליון. אשקלון ממש פריפריה ודירה באשקלון עולה 1.2-1.3. קשה להגיד זה מה יש ולהשלים עם המציאות. דבר אחד אני לא מבין זה איך אנשים במדינה הזאת לא יוצאים לרחובות ומתחילים לשרוף בנקים. איך לאנשים יש כסף לקנות? מאיפה? איפה עובר הגבול? כמה כסף שחור/ירושות יש במדינה הזאת?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בקיצור אתה לא מוכן להתפשר על כלום ומתלונן שאין לך סיכוי להשיג בדיוק מה שאתה רוצה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
בוא תראה דירות בתקווה, ב780 אלף ש"ח. מציאה, לא? אתה ב-מרכז. כמה דקות הליכה מיד אליהו, אוטובוס כמה דקות לעזריאלי, חניה חינם, פשוט פגז. אה, וגם שוק וחנויות ליד. מקום תוסס לכל הדעות.

מצאתי מינימום 900 אלף שקל לדירת חדר בטאבו ליד התחנה המרכזית החדשה.

בקיצור אתה לא מוכן להתפשר על כלום ומתלונן שאין לך סיכוי להשיג בדיוק מה שאתה רוצה.

כתבתי ב-10 עמודים האחרונים שאני מוכן להתפשר. תראה לי איפה יש.

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

אמרתי לך שיש ב1.5-1.7 מליון דירות 3 חדרים בר"ג, גם זה לא טוב?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...