Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעיות של יונדאי מסדרת (I (10/20/30

יוניט אור בלם,מנוע הגה חשמלי/קופלונג הגה שנוטה להתקלקל,כבל ידית דלת תא נהג שנוטה להיקרע.

סלילי הצתה- יש רכבים שהתקלקל בהם באיזור ה 90,000 ק"מ.

תקלות במיזוג שסתום/ברז חשמלי של המזגן- גם היו (יותר ב I30 ) אבל I20 לא חפה.

וכמובן - מנורת ה ABS שנוטה להידלק מכל לכלוך יתר על המידה שמצטבר בחיישני הגלגלים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

בוצה היא בעיה נפוצה במכוניות הללו אך היא אינה בעיה חשמלית ולא פירטתי לגביה.

זו מחלה ידועה ברכבי היצרן וגם רכבים שטופלו בחברה סבלו,סובלים ואני מקווה שלא יסבלו ממנה.

לי יש I30 משנתון 2009 ואני מחזיק בה כמעט 5 שנים כך,שאין לי אינטרס להכפיש חלילה את שם היבואן/יצרן.

לגבי עניין הבוצה,קיצור תדירות החלפת שמן מ 15,000 או 20,000 ל 10,000 או שנה (המוקדם מביניהם) עוזרת לשלוט פחות או יותר,]שהמצב לא יחמיר.

יחסית לרכב משנתון גבוה כמות התקלות הפתיעה אותי לרעה ביחס להמלצות שניתנו לי על הרכב אבל בחלק מהתקלות היה אלמנט של חוסר מזל.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לי היה את ה I30 במשך 3 שנים עם 80,000 ק"מ ללא שום בעיה או תקלה מלבד מנגנון פתיחת דלת נהג שהתקלקל .

לזוגתי יש I20 בן קרוב ל 4 שנים, עדיין ללא שום בעיה. נקווה שכך ימשיך.....

פורסם

אני אגיד לכם משהו מוזר שקרה ביונדאי של אמא שלי , באנו לנסוע וכשהדלקנו אורות האורות פשוט לא נתפסו, הכוונה במוט, אחר כך זה תפס עם קליק ואז ראינו שגם מנורה אחת נשרפה שכבר הספקתי להחליף לה. מה זה יכול להיות?

הבנתי שהמנורות נשרפות יחסית מהר ברכבים האלו, האם זה נכון?

אני רק מקווה שלא יאשימו אותי פה במסע הכפשות כנגד יונדאי שאני די מחבב כיום אבל מעצבן קצת הדברים האלו.

פורסם
בעיות של יונדאי מסדרת (I (10/20/30

יוניט אור בלם,מנוע הגה חשמלי/קופלונג הגה שנוטה להתקלקל,כבל ידית דלת תא נהג שנוטה להיקרע.

סלילי הצתה- יש רכבים שהתקלקל בהם באיזור ה 90,000 ק"מ.

תקלות במיזוג שסתום/ברז חשמלי של המזגן- גם היו (יותר ב I30 ) אבל I20 לא חפה.

וכמובן - מנורת ה ABS שנוטה להידלק מכל לכלוך יתר על המידה שמצטבר בחיישני הגלגלים.

תוסיף ממירים נסתמים + צינור דלק תחתון מתבלה יתר על המידה . ( חיצוני )

• תוכן חדש...