Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במזל טוב בעלי קנה פורסטר 2009 ולהלן הצעת המחיר של מוסך מורשה להוצאת רכב מתוקתק:

num1.jpgnum2.jpg

מה דעתכם? סביר או מוגזם?

פורסם

בגלל שזה מורשה המחיר גבוה אבל זה מורשה. בכל מיקרה רכב כזה בן 7 אין סיבה לטפל במורשה וכדאי לכם לגשת למוסך רגיל שירים את הרכב וייסתכל טם באמת צריך את כל זה ואני מהמר שרבע אם לא חצי מהדברים שם לא נחוצים החלפה בטח שלא במיידי. אתם תחסכו לא מעט כסף!

פורסם

רוצים רכב מתוקתק, להחליף את כל מה שבמצב חצי כוח לחדש ומקורי, במדינת ישראל חסרת האלטרטיבות האיכותיות זה מה שמשלמים. לדעתי - סביר - יחסית לדרישה שלכם. מאוד ייתכן שבאמת, כמו שציין מאור, לא הכל נדרש במיידי. לגבי מוסך מורשה או לא - זה תלוי מוסך יותר מהכל. לא חסרים מוסכים לא מורשים שהם לא טובים, לא אמינים ומאמינים בתחזוקת שבר (וכמובן שגם מורשים כאלו יש...). לדעתי, מוסך אחר לא יציע הצעה לבצע את כל מה שמופיע שם, עם חלפים מקוריים, במחיר נמוך משמעותית.

נ.ב. - בואו לא נשכח שעלות החלקים שם זה סכום של 2600 ש"ח שמתוכם כ-50% זה רק מס... חלפים מקוריים עולים הון בגלל זה, וחלפים איכותיים תחליפיים לא מאוד נפוצים כאן.

פורסם

לפי דעתי האישית, לקחת את הרשימה למוסך לא מורשה, לבצע כל מה שכתוב והעלות תהיה חצי מהסכום הנ"ל.

שורה תחתונה: לבדוק בעוד מקומות.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם (נערך)

ספק אם הפילטר אוויר מקורי לאור המחיר שלו (ורצוי מקורי).

שמן גיר, למיטב ידיעתי, רוב המוסכים לא מוכנים להחליף על אף שזה כתוב בהוראות יצרן והיבואן. לכן, לוודא שאכן יש כוונה להחלפה חלקית ולא סתם חיוב על הנייר.

המסקנה שלי היא שלא מדובר במוסך מורשה יבואן...ולכן המחיר יחסית זול.

עריכה אחרונה על ידי Toyota1996
פורסם

לפי המחירים והקודים של החלקים זה מוסך מורשה תחבורה ולא מוסך מורשה סובארו

הטיפול הזה מאוד יקר ביחס למוסך לא מורשה סובארו אני ממליץ לבדוק כמה סובארו ירצו על טיפול כזה

במנוע הזה שמים 10W-40 במורשה ואם טופל רק שם הייתי ממשיך איתו

• תוכן חדש...