Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

208 Active Pro - מומלצת לזוג טרי עם תינוקת ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3507 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה אומרים? יש לי בחירה בין 208 לבין קליאו 1.2 טורבו והנטייה שלי ללכת על ה-208.

דעתכם ?

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

אני חושב שהנטייה שלך נכונה.

הפיג'ו הרגישה לי טוב יותר בכל המובנים.

איכות הרכבה, חומרים, תנוחת נהיגה, נוחות, היגוי וכו'.

וגם - הגיר סטנדרטי יותר - 6 הילוכים של AISIN לעומת גיר רובוטי כפול מצמדים.

אישית אני גם אוהב יותר את העיצוב.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

את האמת נורא התלבטתי אם לחכות למאזדה 3 מנוע 2.0 ליטר שאולי תיכנס לליסינג, אבל מכיוון שלא בטוח שזה יקרה, אני מעדיף כבר לבחור מבין הסופר מיני שיש בחברה.

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

היום התבשרתי שהויטרה החדשה של סוזוקי נכנסה לליסינג ואני יכול לבחור אותה. עכשיו אני בהתלבטות עצומה.

הסוזוקי ויטרה אמנם גדולה בתא מטען מה-208 והיא ממש חמודה, אבל דיי נמאס לי מסוזוקי (אני 3 שנים עם סוויפט) ואני חושש שהתחושה תהיה זהה, רק ברכב מעט גדול יותר.

חשבתי ללכת על מאזדה 3 מנוע 1.5 (המנוע 2.0 ליטר עדיין לא נכנס לליסינג, לא יודעים מתי יכנס) כי היא איכותית ודינמית ואני גם אוהב מאזדה, אבל המנוע 1.5 מעט מאכזב.

והאופציה השלישית היא פיזו 208 ACTIVE PRO שמבחינת עלויות (2450 שווי מס לעומת 3100 ב-3 וב-ויטרה) ) היא היא הרבה יותר זולה וגם הכי ביצועיסטית. אבל איתה הכי קשה עם העגלה.

לא יודע מה לבחור.

פורסם

בפער המחירים שאתה מציין - ה-208 בהחלט מנצחת. ה-3 יותר מרווחת אבל חלשה יחסית ומעט פחות נוחה בעיר.

הוויטארה מאוד אפרורית וחסרת כל אופי, ולדעתי אחרי הסוויפט חוץ ממרווח היא לא תשפר לך כמעט כלום. היא גם פחות נוחה ומהנה לנהיגה מהשתיים האחרות.

פורסם

אין לכם פיז'ו 2008?

זו סה"כ 208 סטיישן, ממש משש מעט מוגבהת.

סביבת ננג זהה, מכאניקה זהה.

אבל תא מטען הרבה יותר גדול עם מבנה נוח - רצפה שטוחה בגובה הדלת, מושבים אחוריים מתקפלים למשטח ישר, נפח 350 ליטר.

שווי שימוש של הדגם הפשוט יותר - 2850.

פורסם

אין לנו 2008.. מבאס, כי ככל הנראה הייתי בוחר בה.

לא יודע מה לעשות. מצד אחד קצת כבד עליי ללכת על משפחתית קומפקטית עם השווי שימוש הזה (ולכו תדעו אם משרד האוצר יחליט מתישהו לעדכן שוב) אבל מצד שני ה-208 דיי קטנה. אנחנו מתכננים עוד שנה וקצת עוד תינוק, ואז בכלל לא יהיה מקום.

פורסם

זאת הרשימה? 3, קליאו, 208 או ויטארה?

לקליאו יש גירסת סטיישן שיכולה להתאים למשפחה עם ילד או שניים ולהקל עלייך מאוד עם העגלה.

אם היא לא רלוונטית אז גם אני הייתי בוחר ב-208.

פורסם

עד כמה שאני אישית חושב שהפיג׳ו והרנו עדיפות מהרבה בחינות, כנראה שהויטארה עדיפה לצרכים שלך מבחינת גודל. נכון, היא לא מאוד גדולה אבל ביחס לפיגו ולרנו היא כן. ההשוואה לסוויפט לא ממש במקומה, נסעתי קצת ב s cross שלהבנתי קצת מרווחת יותר מהויטארה אמנם, אבל עדיין, היה הבדל גדול בינה לבין הסוויפט.

פורסם

חסיד גדול של ה 208 כותב לך כאן שתעדיף את הויאטרה עליה ולא בגלל שהוא טובה או מהנה יותר, היא לא, אבל אם אתה מתכנן עוד ילד בקרוב הצרפתיה הזו פשוט תהיה קטנה מדי, וכך גם כל מכונית בסדר הגודל שלה. הבעיה תהיה מורגשת במיוחד בתא המטען שהוא גדול אמנם יחסית למתחרות לקטגוריה, אבל לא מספיק להרבה יותר מעגלה אחת ולא מהגדולות.

פורסם

Mikush1- חמש הודעת לפניך כתב פות"ש שאין אופצייה ל2008.

מה זה אקטיב פרו? זאת גרסאת האקטיב הרגילה או שיש עוד גרסאת אבזור שונה?

Sent from my X9076 using Tapatalk

• תוכן חדש...