Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכונה משולבת - כביסה וייבוש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3559 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמא שלי עברה לבית אבות.

יש לה פינת כביסה, והיא מעוניינת לרכוש מכונת כיסה ומייבש. לטעמי עדיף לרכוש מכונה משולבת, כדי להמנע מבנית "מגדל" של מכונת כביסה ומעליה מייבש, וכדי שלא יהיה עליה להעביר את הכביסה מהמכונה ששלמה למיבש שמעליה.

אמא שלי שמעה שהשלוב אינו מוצלח.

למותר לציין כי כמות הכביסה תהיה לא יותר מחצי דוד עד דוד כביסה כהה וכמות דומה של בהירה כל שבוע.

האם יש למישהו ניסיון עם מכונה משולבת מסוג זה, ומה ניסיונו?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש להורים אחת כזאת. מייבשת שעות וגם זה לא עד הסוף. גם אין בסוף ריח של כביסה אם לא שמים ניירות לפני. אם יש מקום למכשיר יעודי אין התלבטות. זה גם יותר זול.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

פורסם

גם הנסיון שלי לא מעולה עם מכונה כזו, רובן צריכות חצי כמות ברגע שהן עוברות ליבוש וגם הנסיון שלי שהיבוש לא מושלם

באנגליה עובדים איתן הרבה כי זו מכונות אחת במטבח מתחת לשיש, אם יש מקום לשים אחת על השניה במקום יעודי, אני בעד.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

• תוכן חדש...