Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3567 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מתעניין ברכישת רכב ונתקלתי באחד שהבעלים שלו טענו שהם יד שנייה.

לאחר מבט ברשיון גיליתי שהבעלים בעצם יד שלישית (אני אהיה הרביעי, ברשיון כתוב "בעלים קודמים - 02").

לאחר בדיקה הבעלים הודה בטעותו אך טוען שהוא לא מכיר את הבעלים הראשונים ולכן אין לו דרך לדעת מה הרכב עבר בתקופה הזו.

רציתי לשמוע את דעתכם - האם אפשר להסתמך על מכון בדיקה שיגלה בעיות חמורות? או שכדאי לא להתעסק ברכב במקרה כזה?

פרטי הרכב, אם משנים:

יונדאי i25

2011

85 אלף קמ

היד הקודמת (השניה) הייתה פרטית. ברשיון הרכב לא כתוב שהרכב היה בהשכרה או ליסינג.

תודה

פורסם

אם הרכב טופל רק במורשה אז לדעתי ניתן לבדוק במחשבים את היסטוריית הטיפולים, כך זה בפיאט לפחות

לגבי הידיים אולי אפשרי שהבעלים מנסה להסתיר את היד הראשונה כדי לא להפחית ולהפסיד במחיר במידה וזה השכרה או ליסינג

Opel Adam S 2017

פורסם

היד אכן גבוהה לשנתון וזה צריך להתבטא במחיר,בטח ברכב נפוץ כזה.

כמו שאמרו הרכב היה אמור להיות מטופל במשך 3 שנים במורשה יבואן ולכן ניתן להוציא היסטוריה עד 2014,

Sent from my A0001 using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
היד אכן גבוהה לשנתון וזה צריך להתבטא במחיר,בטח ברכב נפוץ כזה.

כמו שאמרו הרכב היה אמור להיות מטופל במשך 3 שנים במורשה יבואן ולכן ניתן להוציא היסטוריה עד 2014,

Sent from my A0001 using Tapatalk

תודה, אבל מי אומר שהרכב היה אמור להיות מטופל במורשה?

לכל הידוע לי אין שום חובה לטפל במקום מסויים.

עדיין ארצה להבין דבר אחד - האם יכול להיות לקוי חמור שמכון הבדיקה יפספס?

פורסם

אין חובה,אך על מנת לשמור על האחריות הגיוני שבעל הרכב טיפל במורשה יבואן.

המכונים די מכסתכים את עצמם כך שהסיכוי שיפספסו משהו נמוך.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מנוע 1.4?

הייתי בודק במשרד הרישוי את היד הראשונה.

I25 זה רכב ציים וחברות השכרה.

הבעלים שיקר או "התבלבל" לגבי היד, אולי גם הרישיון מזוייף כדי להסתיר רישום של ליסינג/השכרה/חברה ביד הראשונה.

פורסם

הייתי מתרחק מרכב כזה שהבעלים לא דובר אמת!!!(גם להגיד משהו בלי לדעת את האמת זה לשקר)... תעבור הלאה יש מספיק בשוק יד שנייה

פורסם

כמו שכתב רוני - זו לא טעות, זה שקר גס (אין בנאדם שלא יודע איזה יד הרכב שלו). תעבור הלאה כי אם הוא משקר על היד, הוא כנראה גם משקר לגבי זה שהוא "לא יודע" מי היה היד הראשונה. אם זו הייתה יד פרטית, הוא היה הראשון לספר לך על זה.

פורסם

הייתי ממשיך הלאה כי יכול להיות שהוא מנסה להסתיר את היד הראשונה( ליסינג השכרה חברה)

בקשר להורדת מחיר על יד, אני לא הייתי ממהר להוריד אם הייתי מוכר רכב יד 4, כמו כן לא הייתי נרתע לקנות רכב מיד 4 במידה וכל הבעלים טיפלו בזמן והכל.

כאחד שמחליף רכב כל כמה חודשים, אני יכול להבין למה יש רכבים שמחליפים ידיים בתדירות גבוהה

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

פורסם

עוד דבר - מוכר שהוא לא יד ראשונה פשוט לא יכול לדעת את כל ההיסטוריה של הרכב, ומה עבר עליו לפני שהגיע אליו.

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...