Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

מחפש להחליף את הסיוויק 2008 האצב'ק ידנית מנוע 1.8.

הדרישות שלי מהרכב:

חזק יותר מ140 כ"ס שיש כרגע.

חזק יותר מה20 קג"מ שיש כרגע.

ידנית.

אחיזה שוות ערך.

אמינות (3 שנים עם הסיוויק, מטיפול לטיפול לא ראה מוסך, 30אלף קמ בשנה).

- עדיפות להאצ'בק.

- עדיפות "לזאב בעור כבש", מינימום מוציאה עיניים , מינימום "מקדם פימפ".

- אבזור ברמה מסוימת (מראות מתקפלות אוטו' למשל, לא מעניין סאנרוף, לא מעניין פוזה).

דעות?

פורסם

לא ציינת תקציב.

מה עם אלפא ג'ולייטה ידנית? היא אולי קצת מושכת את העיניים אבלזה לא שסיויק האצ'בק היא סולידית במיוחד.

רוב הרכבים הידניים הם 1.4 עם 120 כ"ס אבל יש גם 170 כ"ס עם תיבת הילוכים ידנית. בכל אופן האופי של מנוע עם מגדש טורבו שונה משל מנוע אטמוספרי וסביר להניח שגם ה-120 ירגיש זריז יותר בזכות זמינות כוח עדיפה בסל"ד נמוך. אם תבחר ללכת לקצה אז יש גם את התלתן עם 230 כ"ס.

וולבו V40 גם הגיעה עם גיר ידני בכמויות קטנות אבל לא ראיתי שמפורסמת אחת כזאת כרגע.

לאון 1.4 ידנית הגיעה מאובזרת היטב אבל רק ב-3 דלתות. גם היא קצת נופלת בסעיף השואו ואם זה קריטי יותר מביצועים אז דגמי ה-1.2 מינוס הג'אנטים הגדולים נחבאים יותר אל הכלים.

גם הפוקוס אקובוסט שהוצעה כאן אפשרות טובה רק שים לב שהיא נמכרה בכמויות קטנות מאוד ואם יש רכב שמוצא חן בעיניך כדאי לפעול מהר.

פורסם

אני הייתי בוחר במרצדס אס קלאס או במוו סדרה 7.

או במילים אחרות, את הנתון הכי חשוב שכחת לציין, תקציב.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

צודקים, טעות שלי.

התקציב הוא סביב ה80-90 אלף, חריגה קלה לפה ולשם.

אופציה נוספת זה פשוט רכישה חדשה של "מימון מלא" עם תשלום חודשי של 1200+/- שח לחודש.

דעתכם?

פורסם

הדור הקודם של הלאון צפוי לענות לך על רוב הפרמטרים (נמכרו די הרבה 1.8 ידניות).

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אתה בטוח שהסיויק כרגע היא 20 קג"מ? נראה לי 17-18..

אני כרגע גם מתעניין בשדרוג מרכב כמו שלך למשהו בדרישות שלך.

האם ברכבים שהצעתם הברקסים יכולים לספוג קצת התעללות? ( נהיגה ספורטיבית?)

פורסם
הדור הקודם של הלאון צפוי לענות לך על רוב הפרמטרים (נמכרו די הרבה 1.8 ידניות).

כרגע ביד 2 יש שני רכבים כאלה, יהיה קצת קשה..

לדעתי, מבחר הרכבים הידניים שפונה אלייך הוא מצומצם ממש, אם תהיה מוכן לעבור לאוטומט יש המון אופציות..

עוד אופציה זה לחכות לסיוויק החדשה עוד כחצי שנה (לא לתפוס אותי במילה) שאמורה להגיע עם 1.5 טורבו ואולי ידנית.

פורסם

חוזר ומחזק את מה שכבר הציעו לך:

1. פורד אקובוסט טיטניום: נדירה יחסית, אבל גם חזקה, גם מאובזרת (מאוד!), וגם הכי "זאב בעור של כבש" שאפשר... היא נראית כמו משפחומטית, לטעמי אפילו יותר מדי. יש כאן בפורום (וב sixoutofsix.blogspot.com) סקירה שהעלתי עליה בזמנו.

2. סיאט לאון 1.8: די חזקה בסטוק, פלטפורמה נהדרת לשיפורים נוספים אם זה מדבר עליך, ה-מ-ו-ן אפטרמרקטס. הרבה טוענים שההתנהגות שלה לא טובה, לא יכול להעיד בעצמי כי לא נהגתי.

3. אלפא ג'ולייטה 170/120: מנוע ה120 הוא TJET (כמו בפיאט בראבו), נחשב לאמין, ובגלל שהוא חלש יחסית לרוב הג'ולייטות על הכביש ניתן לדוג אקזמפלרים שמורים במחיר נהדר, וע"י דאונפייפ ותוכנה להביא אותה לאזור ה170 סוסים בריאים.

לחלופין, גרסת המולטיאייר מגיעה 170 סטוק.

הרכב נמצא (לטעמי) בסקאלה אחרת לעומת הנ"ל מבחינת מראה חוץ/פנים, ועם זאת לא מגיע עם סטיגמות שליליות במיוחד. גם לג'ולייטה יש שם רע בנוגע להתנהגות אבל לי אין תלונות מיוחדות, ולעומת האקובוסט אני לא יכול לומר שחשתי בעמדת נחיתות.

אז....

אם אתה רוצה מקסימום סליפריות ואבזור, אקובוסט.

אם אתה רוצה מקסימום כוח בישורת לאחר שיפורים, לאון.

אם אתה רוצה חוויה יותר נעימה ויזואלית, אלפא.

לפי הפרמטרים שהגדרת, האקובוסט טיטניום נשמעת הכי מתאים.

אני אישית בחרתי אחרת (;

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
צודקים, טעות שלי.

התקציב הוא סביב ה80-90 אלף, חריגה קלה לפה ולשם.

אופציה נוספת זה פשוט רכישה חדשה של "מימון מלא" עם תשלום חודשי של 1200+/- שח לחודש.

דעתכם?

או לקחת את הסיויק שלך, ולעשות טרייד אין לסיויק חדשה.

האם היא תהיה חזקה יותר? סביר להניח שכן, מנוע וגיר פחות שחוקים. תוכל גם ללכת על דגם ידני.

או לחכות קצת, אולי יגיע לארץ הדגם עם ה1.5T.

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

חבל שאין בארץ כיום רכבים משפחתיים ידניים מאובזרים.

אני לא מבין לה אוקטביות או לאון , לא מביאות דגמים ידנים למשפחות שבאירופה כל כך נופוצות כי מחירן נמוך יותר,עם פחות תקלות

פורסם (נערך)

סקודה הביאו בעבר גרסאות ידניות לאוקטביה, אפילו בגרסאות אלגנס וגם עם מנועי 1.4.

בדור הנוכחי פשוט הפסיקו.

בדור הקודם של הלאון, כל גרסאות ה-1.6 (ואחרי זה ה-1.2 טורבו וה-1.4 טורבו) הוצעו בארץ רק עם תיבה ידנית.

עריכה אחרונה על ידי itsik170
קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

תוסיף לרשימה:

אוקטביה VRS אבל תצטרך להתפשר על השנתון.

פיג'ו 208GTI תכנס בלחץ בתקציב.

מגאן/קליאו ספורט אם אתה מוכן לוותר על הסליפריות.

אם אתה מרוצה מהונדה אולי שווה לשקול CRZ אבל היא גם לא עונה לדרישה של סליפרית.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...