Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3571 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עקב מעבר למקום חדש, עלי לבחור רכב.

עד כה נסעתי על טויוטה קורולה חדשה. רכב נחמד ותו לא.

הסיכום הוא רכב משפחתי, כלומר תקציב של עד 130K רכב פחות או יותר.

ההתלבטות היא האם לבחור ממשפחת הקורולה (מאזדה 3 ודומיו) או לנסות פעם ראשונה ג'יפון (ספורטאג' / טראקס).

שנים נסעתי בפרייבט, מתחשק אולי לטפס לגובה ולראות איך זה.

אני מחפש רכב שהוא BEST VALUE FOR MONEY ויהיה כמובן נוח (אני חסיד של אמריקאיות / צרפתיות ופחות של יפניות למרות שבחמש שנים האחרונות אני על כאלה).

אשמח לעצות.

פורסם (נערך)

אם עסקינן בליסינג ויש לך חיבה לצרפתיות הייתי מנסה את הפיג'ו 3008 . אם תרצה, חיבור של היתרונות של עולם המשפחתיות ועולם הקרוסאוברים (במקרה של ה 3008 לא ברור אם נכון יהיה לשייך אותה למשפחת הקרוס אוברים או למשפחת המיניוואנים) עומד בול בתקציב שלך בימי המכירות שנערכים עכשיו, אם כי אני לא יודע אם התמחור בליסינג הוא אחר.

עריכה אחרונה על ידי doronli
  • ספונסר פורום
פורסם

שלום,

אתה מוזמן לתאם נסיעת מבחן על סיטרואן C4 פיקאסו 5 מקומות, וגם על פיג'ו 3008.

שתיהן מובילות נוסעים מצטיינות, ותוכל לקבל אמת מידה בהשוואה למשפחתיות סדאן 'סטנדרטיות'.

אם תרצה את עזרתנו, שלח לנו שם וטלפון בהודעה פרטית, ונסייע.

שתהיה בחירה מוצלחת בכל מקרה,

צוות לובינסקי

• תוכן חדש...