Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

ברשותי קורולה שנת 2000.

הרכב מצוין אמין מאוד מזגן חזק נוסע בסדר, מאז שקניתי אותו לפני שנה ו 9 חודשים נסעתי 54,000 ק"מ ולא הייתה אף תקלה.

אני נוסע מידי יום ממודיעין לירושלים ועוד נסיעות שונות במסגרת העבודה, ומקבל החזר הוצאות מהמעסיק.

הבעיה שהנסיעות מעייפות אותי מאוד, בגלל שהרכב כבר ישן.

אתמול בעקבות שיחה שהייתה לי עם המעסיק על הנ"ל, הוא הציע שירכוש בעבורי רכב. לדעתי הוא ישקיע עד 50,000 ש"ח.

השאלה, האם ניתן למצוא רכב אמין ונוח עם צריכת דלק נורמלית בתקציב הזה? וא"כ איזה? חשבתי יותר לכיוון של רכבי מנהלים.

אשמח לשמוע חוות דעת. תודה רבה.

פורסם

משפחתית גדולה וצריכת דלק נמוכה בד"כ לא הולכים ביחד. אפשר לחפש רכבים שהוסבו להנעה בגז.

אפשר לשקול רנו פלואנס דיזל. היא משפחתית גדולה, נוחה ומרווחת. לא מכיר תלונות מיוחדות בנושא האמינות אבל צריך לקחת בחשבון שרכבים מונעים בסולר נרכשים בדרך כלל לנסיעות מרובות כך שכדאי לחפש רכב שלא נסע הרבה וטופל היטב.

אם מוותרים על הדרישה לחיסכון בדלק ומסתפקים בצריכה סבירה אז יש גם פלואנס עם מנוע 2 ליטר בנזין וגיר רציף. שקטה ונעימה יותר מהדיזל.

פורסם

רוב הנסיעות הם בבין עירוני, צריכת הדלק הנוכחית היום היא בממוצע כ 10.5-11 ק"מ לליטר, מבחינתי זה בסדר.

רכבי דיזל טובים ונוחים בתקציב הזה, קשה למצוא.

אני מעדיף רכבים עם מוניטין אמינות מוכח. היה לי בעבר רנו ואכלתי ממנה מרורים לא מעוניין בשנית.

פורסם

קנה קיה פורטה מודל 2011/12.

רכב אמין, מרווח ויחסית נוח.

רכב מנהלים לא יהיה חסכוני בכלל.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

ה-B4 מרווחת ונוחה יותר, המושב האחורי מעולה להסעת ילדים עם כיסאות וציוד ותא המטען ענקי. אני הייתי בוחר בה.

האוונסיס מרגישה קצת כמו קורולה מגודלת ולא כמו משפחתית גדולה פול סייז.

לשתיהן ביצועים דיי פושרים. בדוק את הגירים הרציפים, לא כולם אוהבים את ההרגשה והרעש אבל במקרה של הסובארו והטויוטה הם לא כאלה גרועים ומתנהגים לא רע.

פורסם

בעלויות אחזקה אני לא בקיא והייתי מתעניין במוסך לגבי עלות טיפולים. בדוק גם מחירי צמיגים במידות של הרכבים האלה ועלות אגרת הרישוי.

צריכת דלק? שום דבר מיוחד, מחוץ לעיר באיזורים משוריים צפה ל-11-12 ק"מ לליטר, בתוך העיר סביב 8-9, קח בחשבון ממוצע של 10 ק"מ לליטר.

סחירות? שוק המשפחתיות הגדולות מת. פשוט ככה. כולם היום רוצים ג'יפונים ולכן המחירים נמוכים והביקוש עוד יותר נמוך.

אמינות? מדובר בסובארו וטויוטה. אני לא שמעתי משהו מיוחד על ה-B4 או האוונסיס.

פורסם
רוב הנסיעות הם בבין עירוני, צריכת הדלק הנוכחית היום היא בממוצע כ 10.5-11 ק"מ לליטר, מבחינתי זה בסדר.

רכבי דיזל טובים ונוחים בתקציב הזה, קשה למצוא.

אני מעדיף רכבים עם מוניטין אמינות מוכח. היה לי בעבר רנו ואכלתי ממנה מרורים לא מעוניין בשנית.

חבל שאתה הולך לפי סטיגמות, כי הפלואנס שהוצעה לך מבוססת על מכלולים יפניים של ניסאן (מנוע וגיר מהקשקאי הקודמת).

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

B4 גם לא ממש זולה לאחזקה.

מצטרף להמלצה על קיה פורטה ומוסיף גם את הסיד והיונדאי i30 החולקים את אותם מכללים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

אני חושב יותר בכיוון של b4 2010-11, מכיוון שבנוסף זה יועיל לי מאוד מבחינת מרווח לכיסא תינוק.

עברתי על הסיקור של מנהל פורום אודיו - אדי, ודווקא התרשמתי מהרכב:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?586215-%D7%9E%D7%A2%D7%A9%D7%94-%D7%91%D7%A9%D7%AA%D7%99-%D7%A1%D7%A4%D7%99%D7%A0%D7%95%D7%AA-%D7%A9%D7%99%D7%95%D7%98-%D7%90%D7%95-%D7%A1%D7%95%D7%91%D7%90%D7%A8%D7%95-B4-%D7%93%D7%92%D7%9D-2010-%D7%9E%D7%95%D7%9C-%D7%93%D7%92%D7%9D-2015&p=4934699&viewfull=1#post4934699

בדקתי עלויות אחזקה משוערות:

דלק 1-10 - כמו בקורולה שלי, הרוב אסע בבינעירוני.

ביטוח חובה ומקיף בשבילי (בן 27) - 6,000 ש"ח - במקום 2,500 כיום לחובה וצד ג'.

צמיגים - פאלקן 914 - כ 1,200 ש"ח לרביעיה - קצת יותר מהקורולה.

ירידת ערך משוערת בחמש שנים הקרובות - 35 אלף - דהיינו 7 אלף בשנה.

אגרת רישוי - 1900 ש"ח במקום 1100 ש"ח כיום.

טיפולים - לא ידוע כרגע, אני מאמין כמו הקורולה.

אני חושב ששווה לי לשלם את ההפרש בכדי לנסוע ברכב מתקדם ונוח יותר. כמובן שאבדוק את הרכב לפני הקניה כמקובל. אני מעדיף רכב מנהלים נוח.

האם אני עושה טעות?

עריכה אחרונה על ידי chaimb
פורסם

קורולה חדשה יותר 2009-10

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...